- Otrzymane podziękowania: 354
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

natalia no a jak

mnie nie znacie? Wolę Was upewnić że zjawię się jutro niż żebyście się martwiły jak zawsze

Ann ponawiam - strasznie przypadła mi do gustu ta na samej górze

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- missyy
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 17

Ann widzę zakupy się udały

O wyniki od jutra mogę dzwonić i się dopytywać czy już są. Czyli wątpię czy tak szybko

- ann-sunshine
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Missy taaa plecy mnie bola po dzisiejszej wyprawie
- MAniula
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- 15.12.2012 {*}
- Otrzymane podziękowania: 5

Trzymam kciukasy za wizyty w tym tygodniu, ja w poniedzialek mam u mojej ginekolog, a we wtorek endokrynolog. W czwartek zrobie sobie badania na bieżąco.
Kość ogonowa boli jak zwykle, czyli każda z nas coś ma...heh, jedyne co bardziej mnie drażni to chyba jakaś infekcja i uszczerbiona 6-tka, eh jak nie urok...
My z mężem też jeździliśmy motocyklem, na ślubie też mieliśmy obstawę, fajnie było. Obecnie motocykl sprzedany ale pewnie jak finanse pozwolą mąż kupi sobie na "kryzys wieku średniego" jakąś maszyne...

Czekam z niecierpliwością na zdjęcia maluszków, ja może płeć poznam ale to się okaże w praniu...
Papa
- missyy
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Aggi
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Missy taaa plecy mnie bola po dzisiejszej wyprawie
Wierzę

Upolowałaś niezłe okazje z tymi bluzeczkami. Kurcze, ja coś zapału nie mam na zakupy, ani cierpliwości. Ruszę 4 litery jak już nie będę mieć co na siebie założyć.

- MAniula
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- 15.12.2012 {*}
- Otrzymane podziękowania: 5

- ann-sunshine
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
Maniula czyli ty relacje nam po weekendzie zdajesz

Nie chcialam typowo ciazowych bluzek bo raz ze drogie a dwa potem na nic mi one. Spodnie tez na all zamowilam, mam nadzieje ze beda pasowaly.
Aggi juz pewnie po wizycie. I kto jeszcze dzis? Marsi jak tam?
- marsi
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0

Powiem Wam, że moje przeczucie jednak mnie nie myliło, lekarz je tylko potwierdził. Pyta się czy widzimy? Ja szczerze nic nie widziałam a mąż krzyczy widzę SIUSIAKA!!! i był siusiak

- nataliaa87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 6

Dzisiaj znowu pobudka o 6. Szkoda, że tak się nie wysypiałam jak trzeba było wstawać do pracy.
Endokrynolog zwiększył mi wczoraj dawkę leków, więc teraz przez tydzień zanim się przestawię, pewnie znowu będę umierać z bólu głowy.
A tak poza tym, to wczoraj cały wieczór czułam jak mały mnie kopał już na zewnątrz

Marsi gratuluję synka

Czekamy jeszcze na relację Aggi

- ann-sunshine
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość

O ja Marsi kolejny chlopak

Natalia a kiedy teraz kontrola u endokrynologa?
Ja mialam przerwe w spaniu miedzy 3 i 4, a potem niestety pobudka o 6

- missyy
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

wstałam dziś jak z krzyża zdjęta. Wrrrrr. Ojciec miał mieć badanie zrobione, okazuje się, że musi je jeszcze raz zrobić. Ja pierdole, cały dzień w nerwach i to jeszcze nie koniec.
Ann Ta zgaga jest nie do zniesienia. Musiałabym chyba wszystko jeść mdłe i bez smaku, bo inaczej pali i rozrywa.
Znowu chłopak, no nie

Oczywiście gratuluje marsi

Czy wy też tak macie, że z byle powodu zbiera wam się na płacz?? Chyba, że ja beksa się robie

a Aggi to jak zwykle się nie spieszyy

- nataliaa87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
A Ty kiedy masz wizytę? Czekamy jeszcze na Twoje wieści o syneczku

missyy wiem, że łatwo mówić, ale nie denerwuj się, bo to i tak nic nie zmieni. Ja znienawidziłam wszystkich lekarzy i wszystkie szpitale i generalnie służbę zdrowia jak mój tato chorował. Do dzisiaj mnie trzęsie jak choćby przejeżdżam koło trzech wrocławskich szpitali :/
A co do płaczu to ja na szczęście od początku żadnych zmian nastrojów nie mam, ale Twoje zmiany są zupełnie normalne. Nie dość, że hormony szaleją, to masz jeszcze problemy i troski. Trzymaj się!
- marsi
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0

Jesli chodzi o widok w 3D, nie spodziewałam się, myslałam że mój lekarz nie ma takiego sprzetu. Nawet z mężem rozwazaliśmy pójście do innego ginekologa na badanie w 3D, ale stwierdzilismy że nie chcemy widziec maluszka zanim się u rodzi. a tu taki psikus, ale fajny

ann-sunshine, nataliaa87 widzę, że z Was również ranne ptaszki. A macie też problem z zaśnięciem wieczorem?
nataliaa87 oczywiście, że dostaliśmy zdjęcie nawet 3

- nataliaa87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Co do zaśnięcia to tez mam niestety problem. Budzę się też często i mam nerwy, że mężuś tak słodko śpi, a ja nie mogę

A o zdjęcia pytała Ann. Możesz wrzucić jakieś i się pochwalić swoim maluszkiem

- Wiki
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Jestem tu nowa i podczytuję Was od jakiegoś tygodnia Dziś postanowiłam się zalogować Problem mam tylko z wstawieniem suwaczka. Termin mam na 05.08 i na usg wyszło że napewno będzie chłopak :)więc faktycznie sirpień należy do chłopców. Cieszę się , że istnieje takie forum gdyż nie bedę sama z moimi bolączkami jeśli oczywiście przyjmiecie mnie do Waszej grupy (tu prośba do Ann o dopisanie) Ja już mam jednego synka więc będzie to mój drugi poród. Usg połókowe mam dopiero na 27. A jeśli chodzi o wagę to chyba najwięcej z Was przytyłam bo aż 5 kg. Mdłości na początku ciąży nie miałam Dzidziuś w 18 tyg na usg ważył 409 g więc też sporo. Strach się bać co będzie dalej ale apetyt niestety mi dopisuje. Na słodkie również choć staram się jak mogę jeść słodyczy jak najmniej
Pozdrawiam wszystkie nowe koleżanki i postaram się jak najczęściej tu pokazywać