- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- katsi87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- katsi87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- katsi87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 17
Nawet na usg jak zobaczycie nie ma tam oznaczenia crl, tylko dyst. 104,9 mm.
A po tym już tylko zajmowała się pomiarami brzuszka, główki, kości ogonowej.
- MAniula
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 15.12.2012 {*}
- Otrzymane podziękowania: 5
Możesz cały album założyć dla swojej ciąży
Ja dziś po pracy gołąbki zrobiłam:) a jutro tłusty czwartek ja już od dwóch dni wcinam pączki z lukrem na rozgrzewkę! Pychota!
Miłej nocki
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
wysłałam męża po pracy niech jakieś kupi, pewnie będę tego żałować heh
W cycki nie pójdzie tylko poniżej pasa
Ale i tak po ciąży trzeba zrzucić i tak
idę powcinać ogórki małosolne,nawet nie wiedziałam, że już są, mniamiii, pychotka
- nataliaa87
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 6
Ja nie mam na szczęście ochoty na pączusie..mam nadzieje, że mężulek nie kupi i nie zmusi mnie po południu
katsi śliczne zdjęcia..i ta ilość..wow masz co oglądać Rzeczywiście tak jak pisała Maniula zdjęcie całej trójki bije wszystkie Pewnie dlatego, że pierwszy raz mam okazję takie zobaczyć
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
misyy ogórki+ pączki..myślisz, że to niczym nie grozi? żartuję oczywiście
Ja nie mam na szczęście ochoty na pączusie..mam nadzieje, że mężulek nie kupi i nie zmusi mnie po południu
katsi śliczne zdjęcia..i ta ilość..wow masz co oglądać Rzeczywiście tak jak pisała Maniula zdjęcie całej trójki bije wszystkie Pewnie dlatego, że pierwszy raz mam okazję takie zobaczyć
Od wczoraj ten zapach za mną chodzi, nic nie poradzę. Zjadłam już sobie chlebek z ogóreczkiem i szynką. A pączusia to pewnie dopiero zjem o 18 jak mąż wróci, więc spoko loko Dam radę
- kakadu
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
co do tłustego czwartku to ja zjadłam jednego z rana, bo w przedszkolu rodziców częstowali;) jednego się skusiłam ale więcej nie, bo staram się dbać o ilość jedzenia żeby nie jeść niepotrzebnych KALORII, bo nic nie dają a tylko w d*** idą
czas leci jutro ostatni dzień miesiąca lutego i zaczynamy marzec.
Pozdrawiam
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
W srode wieczorkiem paczusie serowe smazylam ale jedzenie tez ograniczam.
Katsi kolekcja zdjec pokazna. A jak jeszcze pomnozysz przez ilosc wizyt to chyba szafke musisz zarezerwowac. Cudo, dolaczam sie do zdania dziewczyn. 3 fasolki to niesamowity widok.
Missy spokojne dziecie o lagodnym usposobieniu sie szykuje?
- asienka87
- Wylogowany
- rozmowna
Katsi jakie piękne bobaski a to zdjecie z trzema na raz to cudo nigdy nie widziałam takiego ehh, pięknie:)
ja też dziś tylko jednego pączusia zjadłam:) ale ogólnie nie jadam pączków, więc dla mnie to i tak dużo
Dziewczyny też tak macie, że jak za dużo rzeczy zrobicie, jakieś porządki, pranie, gotowanie itp to jesteście szybko zmęczone i boli Was brzuch? ja zauwazyam, ze jak tak dłuższy czas coś robie bez odpoczynku, to właśnie dół brzucha mnie boli... myślicie , Ze dzidzia upomina sie o odpoczynek?
wczoraj chyba poczułam mojego Skarba ale jeszcze nie jestem na 100% pewna takie smyranie od środka..ale ono dosć wysoko było.. tak po prawej stronie poniżej żeber.. myślicie że dzidzia sie obróciła i nóżkami mnie posmyrała ??
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Asienka dzidzia upomina sie o odpoczynek, ciebie boli brzuch a mnie kosc ogonowa.
A to smyranie to chyba dosc wysoko
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
A Ty Ann chciałaś jeszcze trochę popracować nie? ehh. Nie dziwie się, że czasami nie masz sił coś pisać. Wiadomo pieniądze zawsze potrzebne, a tu taki dylemat z tą pracą .
asienka87 ja też niestety bardzo szybko się męczę, porobie coś, potem idę chwilę odsapnąć i wracam znów. Nawet przy garach. Mnie akurat męczy ból pachwin jak dużo chodzę, upierdliwe. Już zapomniałam, że można chodzić bez bólu.
- nataliaa87
- Wylogowany
- gadatliwa
Ann a Ty nie masz możliwości pójścia na L4? W sumie pieniążki te same, a przynajmniej mogłabyś odpocząć i nacieszyć się w spokoju ciążą.. Bez sensu żebyś się tak męczyła.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
katsi no pięknie nam maluchy rosną cudaki! jaaaaacie ale harmonijka No ale wszystko po to by wiedzieć na 100% że z maluchami jest OK Super! Ale ten Twój B miał armię
MAniula ja zaledwie trzy pączki zjadłam, ale tak sobie przybrałam na wadze że szok chyba ostatnio mi apetyt wrócił i to nadmiernie mówię to wcinając chipsy masakraaaa...
kakadu ja też się staram nadmiernie nie przejadać, ale masakra mam takie niepohamowane teraz ochotki na wszystko że szok
asienka a ja się zmartwiłam że mi nie pomierzył malca A teraz już wiem dlaczego jak mi wytłumaczyłyście ! z tym bólem to może tak być, za bardzo Ci się przy wysiłku wszystko napina i może boleć. Może rób sobie przerwy na leżenie chociaż z 15minut? Mnie znów boli kręgosłup strasznie po pracowaniu w domu
Ann to chyba czas będzie pomyśleć o jakimś zwolnieniu? A może udogodnienie jakieś - da radę się dogadać z szefem że nie będziesz 8h pracować tylko 4 ?
Zrobiliśmy z mężulem pierwszy zakup kupowaliśmy meble do salonu i zostało nam trochę kasy - kupiliśmy łóżeczko Póki co będzie w pudle na strychu by się nie kurzyło niepotrzebnie, ale cieszę się jak dziecko