- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- asienka87
- Wylogowany
- rozmowna
Ty nic nie przybrałaś na wadze, a ja już 5+.. mam tylko nadzieje, że nie będę stawać sie wielorybem
Ann dobrze, że masz zwolnienie... teraz juz nie ma wymówek, masz dużo odpoczywać i zdrowieć
Serduszko witaj, jak sie czujesz?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
- serduszko20
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
u mnie ostatnio mało czasu ale regularnie was podczytuje tylko czasu na odpisanie nie ma:( moja koleżanka pyta jak to jest mieć kogoś w brzuszku a ja na to, że nie mam czasu za bardzo o tym myśleć bo teraz przygotowania do ślubu i to jest na pierwszym miejscu ale w maju będę się cieszyć samą ciążą
badania połówkowe będę mieć 29 marca wcześniej bd mieć wizytę u mojego lekarza to do końca tego miesiąca mam nadzieję że się dowiem czy to bd chłopiec czy dziewczynka:)
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 17
ale miałam wczoraj ciężki wieczór, co chwila kichałam, nawet dosyć mocno, że myslałam, że ummrę Nic mi nie pomagało. Spalam ostatecznie prawie na pół siedząco, bo jak za nisko to miałam pelny nos i mnie rozsadzało
Dziecie to wczoraj biedne sobie poskakało ze mną, miało chyba mnie dość
Przechwaliłam, ostatnio jeszcze wspominałam, że nic mnie nie chwyta, a tu maszz.
Zdradziecka taka pogoda, niby słońce, ale nadal powiewa zimnem.
Widzę, że to połówkowe to ja na szarym końcu jestem, bo dopiero po 20tym, bliżej 24teog tygodnia Wymyśliła sobie czy co.
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Współczuję kataru, mnie męczy kaszel.
No i przez to wszystko się martwię, czy choroba dzidzi nie zaszkodzi. Już tak bardzo chcę poczuć ruchy
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
Missyy, ja jeszcze nie wiem kiedy będę mieć połówkowe. Wizytę mam 18tego, albo jakoś tak, ale tak myślę, że dopiero wtedy powie mi kiedy przyjść na usg.
Współczuję kataru, mnie męczy kaszel.
No i przez to wszystko się martwię, czy choroba dzidzi nie zaszkodzi. Już tak bardzo chcę poczuć ruchy
Ann martwię się tak samo jak Ty, na początku ciąży też byłam chora, tylko że bardziej kaszlałam i w ogóle. Teraz znów się przypałętało. Oby dalej się paskudztwo nie rozwijało.
Wyśle dziś męża do apteki po Prenalen, bo nie wiem co innego mogłabym wziąć.
Ruchów też nie czuje, co prawda jeszcze chyba u mnie za wcześnie. Wiec tylko czekać, albo odczytać ich nie umiem
widzisz a ja mam kontrolę 25tego i dopiero potem będę się umawiać na połówkowe
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Ann Ty przynajmniej wiesz jak to jest i rozpoznasz napewno a ja się mogę domyślać z innymi pierwszy raz ciężarnymi zdrowiej, to wolne dobrze Ci zrobi bo ostatnio na mega obrotach byłaś! dobrze że wyniki badań dobre
missyy jest zastrzyk gotówki to szalejemy aaaaaaaa co zdrowiej :* mi powiedział że 11.03 mi zrobi połówkowe nie wiem czy nie za wcześnie.
natalia zazdroszczę ruchów, ja póki co wczuwam się, wsłuchuję, wpatruję i nic wypatrzeć ani wyczuć nie umiem Hmm szczerze mówiąc nie mam pojęcia jak u mnie w szpitalu sprawa wygląda - wiem tylko napewno że mój lekarz tam pracuje. Lekarz super, ale czy ja tam rodzić pójdę to nie wiem bo opinie o tym szpitalu różne super że z maluchem wszystko OK no to super gratulujemy 100% chłopaczka Ja się dowiem na 100% za tydzień
MAniula jak tylko wiosnę czuć w powietrzu to wszystkie porządki ogródkowe i prace domowe jakoś bardziej sprawiają przyjemność
asienka a mój to wczoraj gada 'to już nie jest Kropek tylko kawaler' A ja mu mówię czemu, a on na to 'bo Kropek był malutki a teraz jest już duży'
Wy chorujecie a ja kicham co chwilę chyba mi gdzieś dupę przewiało
serduszko no no też nas zaniedbujesz
Miłego dnia
- nataliaa87
- Wylogowany
- gadatliwa
serduszko dobrze pamiętam jak to jest przygotowywać się do ślubu, więc nie dziwię się, że nie masz czasu. Szczerze - nie chciałabym przechodzić przez to drugi raz Życzę powodzenia :)Napisz chociaż czasami jak się czujesz
Ann, missyy nie zamartwiajcie się tak, bo smutek mamy też dobrze dziecku nie robi. A Wasze kruszynki wbrew pozorom są bardzo silne i sobie poradzą Wygrzewajcie się i wracajcie do zdrowia.
Aggi na połówkowe nie będzie za wcześnie. Wczoraj specjalnie pytałam lekarza, bo dużo różnych opinii słyszałam i powiedział, że między 18 a 22 tygodniem to najlepszy czas. Ale tak jak już pisałam różnie ludzie na ten temat mówią. Co do ruchów to bądź cierpliwa U mnie i Asienki nasiliły się najbardziej z początkiem 19 tygodnia, więc jeszcze chwilka :)I nie szalej za bardzo z tymi porządkami Trochę odpoczynku kobieto
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
- nataliaa87
- Wylogowany
- gadatliwa
- kakadu
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
co do przesądów, to akurat to moja wada, więcej z tego problemów niż pożytku, zamiast się cieszyć w kółko się zamartwiam, taka byłam przesądna, że jak wrociłam z młodym ze spzitala to nawet łóżeczko było nie złożone, bo moj M chwile wczesniej kupił . ;/
w piątek mam wizytę i juz się martwię czy wszystko ok. ;/ ale taka moja uroda już
- asienka87
- Wylogowany
- rozmowna
Ann jak sie dzisiaj czujesz ? mam nadzieje, ze lepiej..
Serduszko oj, wierze, że masz głowę pełną załatwiania ślub to piekne chwile, ale ta cała otoczka jest bardzo męcząca.. ale juz niedługo bedziesz mogla myśleć cały czas o swoim Skarbie w brzuszku
Missy widzę, że Ty też chora... kuruj sie, odpoczywaj, na pewno szybko przejdzie, tylko musisz uwazac aby Cie nie przeiwało..
Aggi ja też miałam problem z rozpoznaniem ruchów... ale chyba to jednak to no ale poczułam je dopiero z początkiem 19 tygodnia, tak jak Natalia a ja mam wizytę dzień po Tobie, 12.03 i chyba wtedy będe miała połówkowe.. ale w sumie do końca nie wiem, bo ostatnio nic mi lekarz o tym nie mówił, tylko sie domyslam, wiec dowiem sie za tydzień
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Natalia czyli idziemy tym samym rytmem a Ty kiedy masz kolejna wizyte?
kakadu na pewno będzie dobrze nasze dzidzie są silne daj znać po wizycie co i jak
- nataliaa87
- Wylogowany
- gadatliwa
Kakadu szybkiego powrotu do zdrowia!
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Juz troche juz, choc jeszcze dzis po wczorajszej akcji balam sie wstac z lozka. Jutro juz moze jak czlowiek ubiore sie i posiedze troche.
Kakadu, ty kolejna chora? Nie daj sie. Trzymam kciuki za wizyte. Kazda z nas sie denerwuje, ale musimy byc dobrej mysli.
Asienka mam nadzieje ze udalo ci sie ladnie zbic tsh.
Serduszko, bedziesz z nami wiecej po slubie.
A Aggi po remoncie. Jak babcia?
Missyy a jak twoj katar?
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
Ann Katar póki co nie przechodzi, ale odpukać nie mam już takich akcji, że kicham i kicham raz za razem kilka godzin.
Myśle, że to zwykłe przeziębienie, tydzień wcześniej mąż mi trochę smarkał, bo w pracy wszyscy chorzy. Ale jemu chociaż przeszło, jak zwykle , a ja sierotka cierpię.
Jeszcze teraz zaczęły się zachorowania na świńską grypę Pewnie słyszałyście. Aż nie chce się nigdzie wychodzić, żeby czegoś nie złapać.
nataliaa87 Wynik na pewno będzie niższy Nie martw się, ja pod koniec marca też się wybieram na badanie, a potem do endokrynolog .
Ja znów niedoczekana bo i ruchy chciałabym poczuć jak i w końcu na wizytę pójść, może już mi powie, czy tam nic mojej dziewczynce nie urosło
A połówkowe?! phiii niedoczekanie, wcześniej chyba sama sobie 3d/4d jeszcze załatwie.
W weekend do teściów, więc muszę jakoś się pozbierać z kawałków . Ann, może Cie
odwiedzić? hihi
Zakochałam się w tych ubrankach <3 www.ffmoda.com/pl/products/wiosna-2014/d...ff-baby-dziewczynki/