BezpiecznaCiaza112023

Mamusie pazdziernik 2014

10 lata 6 miesiąc temu #889398 przez malvi
Aneta no może masz i rację z tym farbowaniem :) a sama robisz czy u fryzjera?
Pokaż ten śpiworek :D

pauletta właśnie napisz nam czemu musisz się zgłosić do szpitala :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 6 miesiąc temu #889400 przez pauletta
Brzuchor twardnieje mimo duzej dawki nospy i magnezu no i to niskie ułozenie mojej niuni

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #889534 przez malvi
Dziewczyny obejrzyjcie sobie :)

www.ipla.tv/Porody-odcinek-4/vod-5924677#/page_container

To jest nagrywane w szpitalu, w którym będę rodzić ;) Przynajmniej ta druga część filmiku, bo co do pierwszej nie jestem pewna :P

10 lata 6 miesiąc temu #889561 przez nelka
Pauletta trzymaj się ciepło i nie martw się, w szpitalu będziesz pod stała i dobrą opieką. Jak tylko będziesz mogła to daj znać co z wami! może was poobserwują i wrócisz do domku:) jesteśmy z tobą!

Aneta pofarbuj włosy, od razu ci się humor poprawi a maleństwu to nie zaszkodzi!

10 lata 6 miesiąc temu #889579 przez pauletta
Dam znać napewno.

10 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #889631 przez Aneta_78
.

...nieustająca awaria suwaczka ;-)

10 lata 6 miesiąc temu #889661 przez aneczka25
www.ceneo.pl/18025936
mój przewijak był w komplecie z łóżeczkiem-przyszedł wczoraj i jestem bardzo zadowolona, zresztą z łóżeczka też:)
wszystko ok, ładnie zapakowane-polecam więc sprzedawcę KLUPŚ:)
aaaa i materac też w komplecie gryka kokos-bardzo ładny i porządny firmy DANPOL
Co do pościeli to jeszcze się wstrzymam chyba troszkę, ale i tak będzie neutralna bo my nadal nie wiemy co to za BOBO :silly:
Znalazłam fajnego sprzedawcę na allegro i licytuję sobie bluzeczki ciążowe:)
Dzisiaj znów upał niemiłosierny, jak wy dajecie radę? Ze mnie ciągle kapie :dry:

10 lata 6 miesiąc temu #889684 przez jagodzianka44
ja wczoraj wróciłam z wizyty padnięta normalnie... Niby wszystko okej, szyjka sie nie skraca, "brzuchol" rośnie, a ciśnienie daje wiele do życzenia bo 150/70, a dziesieć min przed powtórzeniem ciśnienia było 145/75 ... ;/ Mała wgl nie pozwoliła położnej zbadać swojego tętna, tak kopała że aż jej taaa a'la słuchawka z ręki wypadała. A jak lekarz zapytał o ruchy podczas badania jak leżałam na tej "kozie" ..."wyczuwalne ruchy?" a ja, " aa to niech sobie pan położy ręke z prawej strony brzucha" położył, tak go kopnęła że mine az krzywą miał haha.
Ciśnienie kazał mi monitorować -.-. Mam zrobić mocz, morf i test obciążenia.

Malvii Słonce,ale tez nie udowodnili,że wpływa jakoś neegatyywnie na płód ( jak mówie płod to Marcin sie drze na mnie). Moje znajome farbą z amoniakiem farbowały :). Nie dajmy sie zwariować, bo jakby tak trzeba było patrzeć na te zakazy to : pierścionków, obrączek, łańcuszków, pasków nie wolno nosić, chodzić pod trzepakiem nie wolno, rąk do góry podnosić nie wolno, nie wolno farbować włosów i malować paznokci... Padaka normalnie! aa pepsi nie wolno bo zle wpływa na płód, wiekszej głupoty nie słyszałam.. I podobno dziecka budzić w łonie matki nie wolno. Ja Małą budzę jak za długo mnie nie kopie :P A po wizycie u gin. Zawsze spokojna jest aż mnie to delikatnie mówiąc wkurwia, kolejną wizytę mam 23.06 z USG <3.

Aneczka Ze mnie kapie, leje sie ! grr! chodze bez stanika i mam koszulke podwiniętą na cycki, brzusio chłodze haha :) Ale wiatrak trzeba zakupić bo jak tak dalej pójdzie to wiecej mnie ubędzie niz przybędzie.

UWAGA ! MOJA WAGA : 73kg!

10 lata 6 miesiąc temu #889687 przez jagodzianka44
Pauletta bądźcie silne razem z Mają! powodzenia! ;***

10 lata 6 miesiąc temu #889736 przez malvi
Jagodzianka no może i macie z Anetą rację odnośnie tego farbowania :P Po prostu chciałam jeszcze dla pewności spytać mojej obecnej GIN co ona na ten temat sądzi, ale zapomniałam ;) A masz może jakąś farbę bez amoniaku, którą byś poleciła? Czy u fryzjera robisz?
Paznokcie to ja cały czas mam długie i pomalowane - przecież jak urodzimy to trzeba będzie mieć krótkie, więc korzystam póki mogę ;) Noszę obrączkę, pierścionek, łańcuszek i bransoletkę i piję ostatnio ciągle Ice Tea cytrynową (też niby nie powinnam, bo ma dużo cukru, ale mam straszną ochotę) - także nie wariuję, tylko tak mnie z tym farbowaniem po prostu nastraszyła poprzednia GIN :P O chodzeniu pod trzepakiem nie słyszałam :D

I tak btw: MOJA WAGA TO TEŻ 73 :) Ciekawe ile waży teraz Twoja Maja :D

Aneczka co do upału to u mnie chodzi wiatrak, także jest ok, ale i tak strasznie się pocę pod cyckami ;) A zaraz planuję jeszcze odkurzyć w mieszkaniu, bo mam dziś jakąś chęć sprzątania i "wicia gniazda" :D
Fajnie, że udały Ci się zakupy, jak będę już kupować pościel to odezwę się do Ciebie, bo mogę zapomnieć co to za sprzedawca :)

10 lata 6 miesiąc temu #889743 przez jagodzianka44
Malvii ja nie ufam fryzjerom, włosy sama sobie ścinam, farbuje i cieniuje :P Juz raz mi spieprzyła tak włosy,że szok. Farba bez amoniaku niby krótko trzyma :P. Garnier chyba jest bez amoniaku:). Ale powiem Ci,że zrób sobie dla pewności test alergiczny, bo mimo ze bez amoniaku uczulić moze -,-. Ice tea cytrynowa tez pije bo zgage mam po brzoskwiniowej hahah :). Paznokcie tez nosze pomalowane, hybrydy robić będę sobie :). A sprawdzałaś czy u nóg mozesz pomalować?:d bo u mnie nie da rady :P. Hahaha idziemy równo z wagą swoją i jak i bardzo zbliżoną naszych brzdąców, za dwa tyg Ci powiem ile waży haha:)

10 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #889796 przez Aneta_78
oo

10 lata 6 miesiąc temu #889812 przez jagodzianka44
oj puchną puchną :]

10 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #889816 przez Aneta_78
...

10 lata 6 miesiąc temu #889819 przez jagodzianka44
Anetka zrezygnowal bo mi nie wolno leciec poniewaz cisnienie mam dziwne :/ 150/70

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka