BezpiecznaCiaza112023

Mamusie pazdziernik 2014

10 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #888582 przez Aneta_78
.

...nieustająca awaria suwaczka ;-)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 6 miesiąc temu #888604 przez jagodzianka44
Anetka ja sie zastanawiam czy - wybrac sie do fryzjera? ee moze nie.., do kosmetyczki przydaloby sie isc wyregulować brwi, bo teściowa mi pensete zapodziała? a jak bedzie boleć .., farbowac włosy? nie wiem no moze za wczesnie.. a co do czosnku.. hmm ja jadłam i zgage miałam to sie oduczyłam:).

10 lata 6 miesiąc temu #888628 przez Caroina
Aneta Na smutki najlepsze zakupki ;) więc świetny pomysł :) pogoda coraz ładniejsza więc i humorki powinny się poprawić…oby. Mi już na samą myśl o słoneczku jest lepiej :)

Gochens Fajnie tak się spotkać ze znajomymi wieczorkiem (bez dzieci). My ostatni raz bez małej to już z pół roku nie wychodziliśmy. Mała właśnie zasnęła więc wychodzimy aż do ogrodu, zasiąść i się zrelaksować (mąż przy drinku ja przy pepsi)

Miłej nocy :)

10 lata 6 miesiąc temu #888706 przez jagodzianka44
Anetka ja takie humorki miałam właśnie jak podawali mi duphaston, Marcin musiał w szpitalu na paluszkach chodzić, a raz to az go wygoniłam.

10 lata 6 miesiąc temu #888713 przez munkki
hej dziewczyny,

z butelkami nie pomoge - jeszcze sie nad tym nie zastanwialam... czekam do lipca. wtedy mamy ta szkole rodzenia, moze dowiem sie tam czegos ciekawego na temat butelek;)

bylam dzis u endokrynologa, wyniki sa ok, dawki mi nie zmienila, wiec dalej biore euthyrox50. przy usg wyszlo tylko ze zaczyna mi sie jakies zapalenie na tej tarczycy:/ ale mam skontrolowac za 3 miesiace i po ciazy bedziemy sie zastanawiac co dales... wkurza mnie ta tarczyca:/

wlosow nie farbuje - chociaz zauwazylam ze pojawil sie jeden siwy (!!!) - wiec chyba w koncu bede musiala zaczac. Paznokcie mam zawsze zrobione - to na poprawe humoru :P przestane robic w sierpniu bo ponoc nie powinno sie miec pomalowanych jak sie idzie do szpitala.. a ja robie hybrydy wiec tego hop siup nie zmyje;)

co do ubranek - bylam z mama wczoraj w pepco - jest mnostwo takich malutkich na pierwsze dni, tanie... chyba wezme same biale (bedzie mi potem latwiej prac;P)

moja kolezanka urodzila dwa dni temu, mowi ze porod ok, ale po drugim skurczu poprosila o znieczulenie;P

10 lata 6 miesiąc temu #888728 przez jagodzianka44
tez hybrydę w poniedziałek sobie strzelę, a co ! jak szaleć to szaleć! :) łooo nie strasz nawet Munki;)

10 lata 6 miesiąc temu #888794 przez Ania86
Cześć Kochane :*

Jak tam humorki? no oby dobre bo pogoda ładna słoneczko świeci, a całe do południa było pochmurno, mglisto jak na deszcz :/ Trochę ogarnęłam dom ale idzie mi to bardzo powoli ;)
Mój M jak zwykle w pracy, ale jak wróci wieczorem jedziemy do znajomych na grilla :) Jeszcze nic nie wiedzą o tym że będziemy mieć córeczkę już się nie mogę doczekać żeby się pochwalić ;)

Miłego weekendu dziewczynki :) Odpoczywajcie ile się da.

10 lata 6 miesiąc temu #888853 przez nelka
ale tu dzisiaj pustki:( ja mam fatalny humor... po przypływie energi i chęci posprzątania całego świata, powietrze ze mnie uszło:/ na dodatek od wczoraj mój pączek ma temp i właście nie mam pojęcia od czego bo ani kataru ani kaszlu tylko temp. Najgorzej że pierwszy raz tak długo zajmuje jej zbicie, więc za oknem piękna pogoda a my gnijemy w domu. Ja za to jem wszystko co mi wpadnie w rękę więc nadrobie ten jak do tej pory mały przyrost;) lece spać bo nie wiadomo o której królewna postanowi się obudzić.

10 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #888860 przez Aneta_78
!!

10 lata 6 miesiąc temu #888914 przez Caroina
Nelka szybkiego powrotu do zdrowia dla królewny. 3mam kciuki, żeby już dziś nie było gorączki

Aneta Jak samopoczucie?

Agniesia Z palcem już lepiej?

Jakie macie niedzielne plany? My za chwile bierzemy sie do ogrodu, korzystać ze ślicznej pogody, na niebie nie ma ani jednej chmurki :) po południu może jakieś spotkanie przy grillu.

Miłego słonecznego dnia

10 lata 6 miesiąc temu #888929 przez jagodzianka44
u nas tez dziś grill, a ja mam ochote na ryby pojechać ;o haha kumacie? nigdy mnie do tego nie ciągnęło a tu bęc. Wczoraj mialam cięzki wieczór, chrześniak Marcina 3 razy specjalnie brzuch mi tak mocno nacisnął ze potem Majka się wgl nie ruszała, aż płakałam a z nerwów krew mi z nosa poszła, całe ciało w plamach czerwonych. Marcin tak sie wkurwił ze wystawił Bartka z ciuchami jego na drzwi...

Słoońce, a komary tak gryzą :(

10 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #888958 przez Aneta_78
:laugh:

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #889019 przez jagodzianka44
Anetka ja mam taki odruch, haha i ciężko jest sie od niego odzwyczaić.;) Kiedy włosy farbujesz?:D

Boze jak mnie komary zgryzły!!!!

10 lata 6 miesiąc temu #889020 przez agniesia1604
hej
myśmy pół dnia spędzili na basenie odkrytym ze naszym Stasiem ... kąpiel była cudowna :)
Taki padnięty był że w aucie zaczął nam chrapać:)))

Piekna dziś była pogoda , myśle ze 30 stopni to było :)

Teraz co sobotę lub niedziele będziemy chodzili na ten basen ...bo trawka, dzieci, ogólnie super:)
Tyle ze po 15 mają o połowę taniej...a wiadomo wczesniej z 10 miesięcznym dzieckiem nie pójdę:P

10 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #889066 przez Aneta_78
.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka