- Otrzymane podziękowania: 161
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
...nieustająca awaria suwaczka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
- Pod Moim sercem bije inne serce!;*
- Otrzymane podziękowania: 66
Anetka Duphaston też brałam,ale to jak miałam krwawienia i tylko podczas pobytu w szpitalu mi go podawali. Ty też się nie stresuj!
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 52
Ale miałam ciezką noc, Staś się wiercił do tego stopnia że po 7 jeszcze położyłam się z nim do łóżka i spalismy do 9....
Własnie piję kawusię i mam nadzieję że się pobudze bo ta pogoda mnie tylko dobija...;(
Ja też maluśkiego czuję na samym dole brzucha .... w sumie przy kości ogonowej a ruchy raz na dzień.... troche się stresuję tym paluchem bo jednak ropa była wycisnęłam to chyba okey .... niektórzy to się boją wycisnąć i w ogóle... no ja się przeraziłam ze może trzeba będzie u chirurga naciać więc sama sobie naciełam i to nie było przy paznokciu a wlasnie na czubku po prawej palucha - pewnie tam był paznokieć wcześniej ... dziś boli ale to pewnie dlatego ze ranka no i że cisnęłam ... dziś z rana też trochę pocisnęłam ale było tylko trochę krwi .... jak Stasia połozę po 12 to wymoczę w mydlinach:)
nareszcie weekend i mąż mi pomoże... będzie w nocy wstawał i poprawiał i podawał smoka Stasiowi a ja będę ładnie leżała przez cała noc:)
- Ania86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 71
Dziewczyny co do tych twardnień podbrzusza to ja też tak mam i te ruchy małej dołem, myślałam że to normalne ale teraz się trochę stresuję :/ zapytam też lekarza w wtorek. A jeśli chodzi o opalanie to ja staram się unikać słońca, nie dała bym chyba rady wole sobie jak już posiedzieć w cieniu
Mam do Was pytanie, zastanawiam się tym razem nad butelkami jakie lepsze? allegro.pl/tommee-tippee-zestaw-startowy...per-i4266832930.html czy te allegro.pl/avent-zestaw-startowy-natural...via-i4249480881.html do tych tommee trzeba by dokupić chyba jeszcze butelkę 125 ml bo nie ma, w tym temacie to już całkiem nie wiem na co się zdecydować :/
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
Caroina i Aneta ja to unikam słońca, bo nie mogę na nim wytrzymać (przed ciążą byłam miłośniczką opalania)
Jagodzianka ja mojego jeszcze "nie widzę" ale coraz częściej czuję takie mocniejsze kopniaczki. Dziś rano nawet mnie kopniakami obudził Pojutrze wizyta i USG połówkowe także się znów zobaczymy z Malutkim :*
pauletta fajnie, że potwierdzili dziewczynkę, a co do tych skurczów i twardnień to może przejdzie Ci po tym Magnezie.
U mnie pogoda dziś paskudna, ale w sumie czuję się dużo lepiej niż wczoraj. Tak się wczoraj wymęczyłam na tym słońcu, że było mi słabo i już myślałam, że będę się na izbę przyjęć wybierać :/ Ale muszę się pochwalić, że zaczęłam robić w domu ćwiczenia dla ciężarnych I chyba wezmę się dziś za robienie porządków...
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 77
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
Ja też miałam potworną noc:( Zosia się budziła a przed 5 postanowiła wstać, zdrobiła małą demolke w zabawkach i poszła ze mną spać, okazało się że ma podwyższoną temp więc jest dzisiaj marudna i cały piękny wekend spędzimy w domu:/
Z racji tego że dużo czasu spędzamy z Zosią na dworze to chce czy nie chce słoneczko mnie opala. Jakoś wcześniej nie zastanawiałam się nad plamami, mi to napewno piegi wysypią na buzi;)
Muszę zrobić jakiś obiad ale mi się nie chce... M dzisiaj ma wyjazd w pracy więc pewnie cały dzień go nie będzie:( a ja padam ze zmęczenia....
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Robiłam mięsko na obiad i chciałam troszkę odespać ale mój szkodnik chyba zaczyna się kręcić i będę zombiakiem do wieczora:/
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
- Pod Moim sercem bije inne serce!;*
- Otrzymane podziękowania: 66
- Ania86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 71
Dziękuję za opinie na temat tych butelek i przepraszam jak będę Was się dopytywać ale nie mam za bardzo kogo :/
Kupiłam dziś u takiego gościa 6 kilo truskawek zamrożę sobie a miał po 3 zł.
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 114
Anetko Nawet nie próbuj Nas opuszczać! Na tym forum polega, żeby się wspierać i wymieniać przejściami zarówno dobrymi jak i gorszymi. Najgorsze co możesz teraz zrobić to się zaszyć gdzies w samotności. Pisz kochana jak jest Ci źle.
A te mdłości możesz mieć po dophastonie bo właśnie progesteron je wywołuje.
Czytałam na temat tego twardnienia brzucha i od 20tc jeśli pojawia się kilka razy na dzień (nie za często), nie ma przy tym bólu bądź plamień to jest to zupełnie normalne
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Aneta prrr szalona! Nigdzie się nie wybieraj a strach ze jest i huśtawka to normalne wkkońcu każda z nas się niepokoi
Ania myślę że na początek możesz kupić np tommiego i aventu i sama się przekonasz które będą lepsze dla maluszka
Ja nie mam twardnienia ale mój brzdac też nisko jest i czuje jakby mnie kopał zaraz nad lonem
A co do tego palca to polecam Rivanol w żelu, tylko niestety.farbuje na żółto ale szybko zejdzie Opuchlizna i się zagoi
Synek oddelegowany do dziadków a my z mężem idziemy spotkać się ze znajomymi akurat koleżanka tez ciężarna wiec obie napisem się piwa 0%