BezpiecznaCiaza112023

Mamusie pazdziernik 2014

10 lata 6 miesiąc temu #888049 przez Gochens
Witam i ja ;)

Byłam dziś u lekarza wszystko ok dostałam skierowanie na glukozę mocz i krew wiec trzeba zrobić ;) usg na 17 jakoś mam się zapisać :)

Aneczka ja nie ufam takim wiiaderkom na początek idealna jest wanna bo przecież dzidzia nie stabilna a rożek na początek tez z uusztywnieniem polecam później juz wyjmowalam ale łatwiej złapać dzidzie :)

Jagodzinka najlepiej pogadaj z lekarzem jeśli on nie widzi przeciwwskazań to czemu nie oddać się chwili przyjemności :lol:

Nelka jakąś maskę załóż żebyś nie wdychała tego :)

U nas też ładna pogoda się w końcu zrobiławiec aaż miło spacerować tylko szkoda że w pracy trzeba siedzieć a nie w parku gdzieś :)
Miłego dzionka

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 6 miesiąc temu #888052 przez jagodzianka44
Gochanes ja nie zawsze mam ochotę na takie przyjemnosci osoboście wole masaż pleców i stóp hahha co Marcina całkowicie z równowagi wyprowadza bo czasem mu sie zdarzy 10 razy na dzien masować mi nogi,plecy haha :D a jak nie chce to działam szantażem xd wczoraj mnie tylko tak naszło, bo on spał a ja sama musiałam tv oglądać :P za to Maja jaka ruchliwa była po sexie, myslałam ze z brzucha mi wyskoczy haha :) Zresztą mówi mi dosyć często co prawda na zarty ale mowi ze betoniarkę połknęłam, allbo ze chodze powoli jak chłop...

Co do porodu ja bym wolała siłami natury, na brzuchu juz mam 5 blizn.. które nie chcą sie zagoić bo brzuch je rozciąga ;/. dojdzie kolejna to Marcin se w kółko i krzyżyk grał na nim będzie..

Bozeee to ja jak pojde w poniedzialek to tez pewnie skierowanie na glukoze dostane ;///. fuj!

10 lata 6 miesiąc temu #888057 przez pauletta
A ja dzis wizyta i chyba polowkowe. Tak mysle...

10 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #888066 przez Aneta_78
...

...nieustająca awaria suwaczka ;-)

10 lata 6 miesiąc temu #888067 przez jagodzianka44
trzymam kciuki ! :) daj znać po :):*

10 lata 6 miesiąc temu #888069 przez jagodzianka44
Tak Anetko będę, tylko go pierw znajdę :) tez mam straszne odrosty, odstawiałam farbowanie jak najdłużej się dało ale juz patrzec na siebie nie moge! :)

10 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #888070 przez Aneta_78
:laugh:

10 lata 6 miesiąc temu #888073 przez jagodzianka44
Mi położna mówiła tak " dupa szybciej dojdzie do siebie niż brzuch" też mam olbrzymi brzuch ale lekarz nic nie wspomniał o wodach płodowych.."będzie głośno, będzie radośnie" <- to też pasuje :P

Paznokci też nie maluje za często, także sama nie jestes:)

10 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #888079 przez Aneta_78
:-)

Podziękowania: jagodzianka44

10 lata 6 miesiąc temu #888097 przez pauletta
Dam znac dziewczynki. Mam nadzieje, ze zdrowa jest Maja i ze zostanie Mają.

10 lata 6 miesiąc temu #888119 przez Gochens
To ja się dołączę do odrostow ;) i tak trzymam je już długo ale spoko ponoc taka moda :laugh: zrobię sobie za tydzień przed roczkiem Alasia.

Jagodzianka boże jak ja kocham masaż !! !! ale mój ukochany nie bardzo :blush: ale może go zmaltretuje i mi zrobi :)

Aneta pracuje pracuje i mam zamiar tak jakw ppoprzedniej do ostatniego miesiąca ale zobaczymy jak Będzie to wyglądało

Paulette powodzenia na badaniach na bank jest wszystko ok

10 lata 6 miesiąc temu #888121 przez jagodzianka44
no moda teraz jest na ombre haha to moje za niedługo będzie :) moja znajoma jak jechała na cesarke to dzien przed włosy farbowała i u kosmetyczki była bo stwierdziła ze musi jakoś wygladać haha :D

10 lata 6 miesiąc temu #888175 przez agniesia1604
hej
3 dni temu wrósł mi paznokiec w duzym palcu u nogi ... udało mis ie go usunąć ale była ranka ... pryskałam octeniseptem potem zarosło i przestało z góry bolec. Dziś przy delikatnym puknięciu z przodu ogromny ból... naciełam cążkami i wycisnęlam ropę... zalałam wode do zlewu i cisnęłam i cisnęłam z lewej z prawej ...z każdej także ze praktycznie i krew przestała wyciekać z rany .... popryskałam octaniseptem i niby nie kłuje nie boli.... ale co dalej?
Mydliny z szarego mydla ze 3 razy dziennie? a moze rivanol? a moze altacet w żelu.... spirytus 70%?????

Co polecacie? miała któraś taki przypadek? Zastanawiam się czy powinnam dostać antybiotyk ?

10 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #888176 przez Aneta_78
.

10 lata 6 miesiąc temu #888180 przez agniesia1604
własnie moczę w szarym mydle...a spirytus mogę zastosować jak w ciąży? ...wrrrr nie wiem czy z taką duperelą dzwonić do lekarza ginekologa i zawracać mu tym głowę

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka