- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Pamiętacie mnie jeszcze tyle mnie nie było że pewnie już nie
Niestety nie jestem w stanie nadrobić wszystkich postów bo jest tego od groma
Mam nadzieje że u wszystkich Was i Waszych maluszków w porządeczku
Ja rosnę jak na drożdżach, czuje ruchy bobaska a usg niestety dopiero za dwa tygodnie. Jutro idę do lekarza zobaczyć co w trawie piszczy
Jeśli zostanie chłopak to chyba będzie Oliwierek a jesli okaże sie że to piczka to nie wiem, miała być Nadia, bo tak mi się marzyło ale nie wiem w końcu
Miłego dnia brzuchatki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
Anetka no już raczej nie będę się wybierać do tego Wola Parku, ale dziękuję za info Bardziej mnie interesują te targi w następny weekend na wyścigach A co do studiów to ja wcale ich nie wspominam jakoś beztrosko, bo ja cały czas też pracowałam No chyba, że licencjat, bo wtedy byłam na dziennych...
A teraz ja mam pytanie... Bo właśnie odczytałam wyniki badań krwi i moczu. Co prawda nie ma tam nie wiadomo jakich cudów, ale nie wyszły najlepiej z racji tego, że nie chcę się denerwować czytaniem o tym w necie przed wizytą u GIN, chciałabym zapytać czy któraś z Was miała podobne wyniki:
Mocz:
Śladowe ilości leukocytów, dość liczne nabłonki płaskie, liczne pasma śluzu, nieliczne bakterie.
Krew:
podwyższona ilość: leukocytów, neutrofilów
zbyt mało: MCH, limfocytów
Tak jak mówiłam - nie chcę panikować na zapas (tym bardziej, że TSH i Cytomegalia wyszły mi ok), ale może któraś z Was coś wie na ten temat lub miała podobne wyniki
- marzenap
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
dzisiaj ma przyjśc komoda ktora zamawialismy oraz łózeczko materacyk przewijak i trochę ciuszków jak wszystko bede miała wrzucę fotki
ja też ostrzegłam wszystkich ze zadnej rodziny w szpitalu tylko mój M. i ewentualnie moja mama która mieszka obok szpitala dopiero parę dni po tym jak wyjdziemy ze szpitala mogą przyjść i już ...
hehehhe wczoraj jadłam pizze wieczorem więc dzisiaj patrzeć nie mogę a zostało trochę :/
moj młody dzisiaj pojechał na wycieczkę trzydniową w Karkonosze mam nadzieję ze pogoda im dopisze
www.bebiklub.pl/konkurs/moj-pierwszy-kubeczek/galeria/6775
prosimy o głosiki dziękuje
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
- Pod Moim sercem bije inne serce!;*
- Otrzymane podziękowania: 66
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
- Skarb już na świecie ! :)
- Otrzymane podziękowania: 107
Pogoda znośna, bo nie pada. Szału jednak nie ma. Wybieram się dzisiaj z M pozbierać truskawki na działkę mojej baBci, bo obsadziła jedno pole truskawkami. Mniam, mniam. Taka zdrowa przekąska musi się u mnie znaleźć
Mój mały strasznie leniwy dzisiaj... Jeszcze nie czułam kopniaka, a.zwykle już daje o sobie znać o tej porze. Martwię się... Trochę z M pobaraszkowaliśmy wczoraj i się boję, że mu to zaszkodziło
Gochens oczywiście, że Cię pamiętamy i prosimy o częstrze udzielanie się :-P
Marzenap ja też w szpitalu tylko męża chcę. Będą mieli sporo czasu, żeby zobaczyć dzidzię. W końcu należy się nam odpoczynek.
Malvi gratulacje :-* teraz już z górki. Możesz poświęcić sobie więcej uwagi i maluszkowi. Co do moczu to ja mam zawsze liczne bakterie, śluz tak samo. Na bakterie pewnie dostaniesz jakies tabletki np żuravit.Reszty chyba nie mam. A o krwi się nie wypowiem, bo do tej pory miałam w normie.
Caroina Milena śliczne imię! I dość rzadkie co wg mnie jest zaletą. Mam nadzieję, że Twoj M się na nie zgodzi
Dziś na obiad ulubione danie mężusia- fasolka bo bretońsku :-D a wczoraj miałam leczo. Pychotka czasami brakuje mi pomysłów, żeby nie robić cały czas tego samego.. A jak zapytam M co by zjadł na obiad, to odpowiada "nie wiem, co zrobisz to zjem. Mi smakuje wszystko co robisz":| niby miło, ale jakiś pomysł mógł by rzucić
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
- aneczka25
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥FASOLKA♥
- Otrzymane podziękowania: 48
Malvi ja miałam sporo bakterii w moczu i bralam globulki dopochwowe natamecyna przez miesiąc i wczoraj miałam badania i już mocz super. Najważniejsze żeby nie było bialka i cukru w moczu. Leukocyty zawsze są troche podwyższone. Normy dla kobiet w ciąży są inne
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
Aneczka Bardzo sie ciesze!
wybiera sie któraś na wizyte 9 czerwca?
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 161
...nieustająca awaria suwaczka
- aneczka25
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥FASOLKA♥
- Otrzymane podziękowania: 48
JAGODZIANKA wy się nie stresujcie! Ja czasem prawie wcale nie czuję
Ale było badane tętno płodu dziś i było 140 uderzeń
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
Aneczka25 co tak późno? :-o jestem w szoku...
Dziewczyny ja już tak przywykłam do tej myśli, że będzie chłopczyk, że nawet sobie nie umiem wyobrazić w jakim będę szoku jakby się okazało, że to jednak dziewczynka. M pewnie tak samo, bo się mega ucieszył, że będzie synuś. Oboje o nim marzyliśmy. Dziewczynkę chcemy jako drugie dziecko Do brzusia też mówimy Miłoszek. Uwierzycie, że nikt poza nami, Wami i moją siostrą nie wie, że to chłopiec? Haha ale po połówkowym chyba już tego nie będziemy trzymać w tajemnicy
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
Ja to już wije gniazdo na całego;) ciągle bym coś sprzątała, przestawiała itp. aż wychodzi mi to potem bokiem bo siły nie te i zaraz wykorzystam to że Zosia ma drzemke i też się położe.
Szafa przywieziona, musimy teraz pomalować ściane i można skręcać U mnie łóżeczko stoi bo Zosia jeszcze w nim śpi więc jeszcze chwilka i pokoik gotowy!
Gochens a jak u ciebie z przygotowaniami?zaglądaj do nas częściej.
Marysia szleje w brzuchu, szczególnie wieczorami i jak tata jest w pobliżu.Chyba rośnie druga córeczka tatusia bo Zosia też tak miała że jak tata był blisko to kręciła się i kręciła. Jestem zdziwiona albo już nie pamiętam jak takie maleństwo się wierci!
Ja mam wizyte 18.06 a potem jedziemy na wakacje:) już się nie mogę doczekać!
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
Jakąś godzinę temu kurier przyniósł mi moje zakupy z Allegro: rożek, ręczniczek, myjkę frotte, pieluszki tetrowe, rękawiczki niedrapki 2 szt., gruszkę do noska i grzechotkę edukacyjną
Marza narobiłaś mi chęci na truskawki ja dziś zrobię lody bananowe z okazji urodzin mojego M
Caroina mi też się podoba imię Milena
aneczka dobrze, że wszystko w porządku po wizycie
Jagodzianka ja mam wizytę 8go i od razu USG połówkowe
Aneta u mnie też pogoda się popsuła :/ To będziesz miała teraz zakupy od nowa, chyba że masz też jakieś unisexy hehe