- Otrzymane podziękowania: 126
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
ta ksiazeczke dostalam tez wiec super:D troche jest cieniutka, ale na pewno sie przyda.
co do lozyska przodujacego - ja mialam stwierdzone ok 13 tygodnia ze lozysko jest bardzo lisko szyjki i prawie nachodzi, ale potem mi sie podnioslo w gore, wiec nic nie zaslania... ale nie jest z tylu 9ale z tego co moj ginek mowil wcale nie musi byc, wazne zeby szyjki nie zaslanial).
a twoje zaslania? to jest wskazanie do cc ...
w nocy budze sie i wstaje ale tylko na siku... i tysiac razy jak sie przewracam z boku na bok... i sapie zamiast oddychac... moj biedny mezulek... heh
agniesia dzieki za wskazowke z mydlem - wyprobuje jutro!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Jahofziawitaj w domu
Nelka ssuper pokoik
Dotkawy zaraz jestem na cieście! A w nocy się nie poce także nie pomogę
Rożek lepiej kupić usztywniany ja też miałam dwa ale myślę że 1 w zupełności wystarczy przynajmniej u mnie dwa to za Dużo
Ciuszki fajowe kupujecie ja dostałam "porcję" od znajomej wiec teraz to już chyba na bank nic nie będę kupować... Jeszcze zobaczę w rzeczach Alka co tam jest super dla brata
A jak tam wasze brzuchy? rozstępy są? czarne kreski są? u mnie póki co brak ale w tamtej miałam ta kreskę ledwo widoczną wiec może i w tej tak będzie
- dotkawy
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
Munkki - nie wiem czy zaslania, tego mi lekarz nie powiedzial, tylko czytalam ze przy plozysku przodujacym lepiej wstrzymac sie od sexu, buuuuu (((
Gochens - na szcescie na brzuchu jeszcze... i oby tak zostalo, rozstepow nie mam )) a brzusio juz sie robi jak pileczka ) ale za to mam rozstepy na biuscie (( mimo ze sie smaruje wszystkimi cudami jakie sa, ale moglam sie tego spodziewac....mialam wczesniej biust 75b i to takie b ze zeby bylo pelne b to waty by trzeba bylo napchac a teraz mam 75f MASAKRA i juz f sie robi za male i musze nowyt stanik kupic, takze jak mi jeszce pokarm naplynie to chyba sobie worek ubiore !!!
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
Gochens brzuch pilka, mam brazowa kreske, nie jakas ciemna, ale jest... pepek plaski;)
rozstepow brak - smaruje brzuch i cyce... na tylku kratery jak na ksiezycu mam nadzieje ze te celulity jakos potem schodza:(
brzuch mnie ciagnie, czuje ze skora sie rozciaga, wiec w sumie czekam az peknie... bo niedowiary ze nie bede miala rozstepow przy takim szybkim wzroscie brzucha...
- aneczka25
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥FASOLKA♥
- Otrzymane podziękowania: 48
allegro.pl/rozek-becik-80x80-z-urocza-ap...any-i4354978165.html
a produkujecie strasznie nie nadążam czytać!!!
dotkawy ja co dzień zmieniam piżamkę bo cała mokra po nocy, a ciasto ja robię zaraz sernik na zimno z jagodami
Gochens ja niestety mam rozstępy pod brzuszkiem ale ja mam do nich skłonność więc wiedziałam że tak będzie
Co do płynu-my będziemy używać Loveli-już zakupujemy w promocji co nieco:)
Jagodzianka wracaj do chałupy!!! bo tam cię zgorszą
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Munnki ja w tamtej ciazy byłam pewna ze bede miec rozstepy nie dosc ze wielki brzuch to doszlo mi 20 kg a tu taka mila niespodzianka...
Aneczka ja też używałam Loveli ma fajny zapach i płyn wydajny jest wiec mysle ze bedziesz zadowolona
Dziś pisałyście o zgadze i mi sie przypomniało jak bardzo ją "kochałam"... Ehh może teraz nie będę mieć
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
Już jestem po wizycie - z Krzysiem wszystko ok, Pani doktor podejrzała go na USG (tak tylko bez zdjęć), serduszko ładnie bije a on jest ułożony główką do dołu. Z kolei okazało się, że ja mam anemię (dostałam żelazo na receptę) i infekcję (znów tabletki dopochwowe przez 10 dni)
Dotkawy to wpisuję do tabelki Wiktoria, gdyby się coś zmieniło to daj znać Te badania kochana to chyba będziemy jeszcze robić w ostatnim trymestrze ciąży, bo ja też dość dawno robiłam
Agniesia ja tą moją pierwszą partię ciuszków uprałam tylko w proszku Loveli bez płynu, chyba ok? Jutro będę prasować
Gochens ja póki co nie mam żadnych rozstępów, a od jakiegoś czasu niczym się nie smaruję bo zapominam.... Także może ich nie będzie A czarna kreska już od dawna jak najbardziej
Jutro Wam poszukam link do rożka, który ja kupiłam (mój jest nieusztywniany). Dziś już nie mam siły także się żegnam. Dobrej nocki :*
- dotkawy
- Wylogowany
- budujemy zdania
aneczka25 - sernik, mniam uwielbiam , wlasnie sie biore za zrobienie go ale jakos mi nie po drodze, a masz jakis spr przepis )
Gochens - mierzylam sama, ale tez kobieta w sklepie jak kupowalam tez mi taki dala, ja zazwyczaj kupuje z Konrada albo z Kingi bardzo lubie ich staniki )
- dotkawy
- Wylogowany
- budujemy zdania
Polecam :
1. Banan, maliny, pokrzywa (zwlaszcza przy anemii) i albo mleko ryzowe albo daj sobie jogurt , kefir wg uznania
2. 2banany, garsc szpinaku (do reki jak sobie dasz to tak zeby byla pelna dlon) ananas (jak kupisz sobie caly to tak zebys miala na 3 razy) i pol litra mleka ryzowego, jak nie masz ryzowego to daj sobie zwykly
3. Sok z pomidorow (mega duzo potasu ma )
4. Marchewka tak zeby bylo 80% i 20% buraka
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
allegro.pl/rozek-z-kapturkiem-uszka-cora...lna-i4335916206.html
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 161
...nieustająca awaria suwaczka
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 77
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
Chyba nie jest usztywniany. Ale mi to akurat nie jest potrzebne aż tak:)
pauletta śliczny
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 161
...nieustająca awaria suwaczka