- Otrzymane podziękowania: 114
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
Dotkawy Witaj w klubie. Ja od kilku nocy mam dokładnie tak samo. Budze się rano spocona, mimo, ze śpię przy otwartym oknie. Może to znów zasługa naszych „cudownych” tarczyc :/ Odnośnie tego łożyska mówiła Ci coś nowego??
Gochens U mnie puki co brak rozstępów ale chyba bym się załamała jakby mi na biuście wyszły – byłoby to bezczelne ze względu na to, że u mnie biust prawie nie urósł (o 1 rozmiar) w przeciwieństwie do Was szczęściary!!
Tu jest link jak prawidłowo obliczyć rozmiar stanika:
mybra.pl/Jak-dobrac-rozmiar-biustonosza--chelp-pol-108.html
Munkki Ale mnie rozbawiłaś tymi kraterami
Malvi Gratuluje udanej wizyty.
Ja chyba wybiore się jutro do nowego lekarza, bo jestem bardzo ciekawa jaki będzie jego wyrok... boję się, że zaleci mi pójść do szpitala
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aneczka25
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥FASOLKA♥
- Otrzymane podziękowania: 48
Kinga ten twój też śliczny ale boję się, wolę jednak usztywniany
KOBIETY trzymajcie kciuki!!! Jutro morfologia, mocz i KRZYWA CUKROWA....padnę
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 126
Caroina no to na peawde wyglada w lustrze jak kratery ale tak jak Kinga radzi - bede masowac i na pewno znikna do nastepnego lata ;P
zrobilam rachunek ciuszkow... chyba troche przegielam... jednak tego duzo sie nadaje z paczki od siostry... jakos mi sie wydawalo ze wszystko jest ufajdane a dzisiaj jak pregladalam jeszcze raz to sie okazalo ze wcale tak nie jest...
jutro wypiore wszystkie biale.
mam pytanie do agniesi albo moze ktos inny tez wie...: to wymaczasz w tym szarym mydle czy jak to dziala? sorki za glupie pytanie nie jestem specem od prania (chociaz robie to juz dobre 10 lat...)
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 77
- dotkawy
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
Chcę jechać na badania, a Paulinka sobie w najlepsze śpi. Muszę dziś zrobić krew, mocz. A o 13:20 jadę zrobić do kosmetyczki Paulince kolczyki:) Strasznie się tego boję.
Ja krzywa też jakoś przeżyłam. Najbardziej mnie wkurzało to siedzenie tam. Zamknęłam palcami nos i duszkiem wypiłam ten napój bogów.
Aneta Ja bym się kwiatkami nie przejmowała. Moją Laleczki mają body w samochody (bo takie dostałam od koleżanki) i napewno zobaczę jak w nich wyglądają. I mam jeszcze ogrom niebieskich pajaców, które tez w niczym mi nie przeszkadzają Gdybym miała chłopczyka, to też pewno by w różowych ubrankach po Paulince śmigał.
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
Kinga super ten rożek gdybym już nie miała to bym pewnie kupiła Ja z kolei słyszałam już opinie od kilku koleżanek, że jeden w zupełności wystarczy, także ja więcej już nie kupuję... ja mam taki allegro.pl/becik-rozek-niemowlecy-spiwor...kol-i4259373656.html - wersja kremowe sówki
Anetka mam Nystatynę, już raz ją brałam w ciąży, podobno wtedy pomogła Kolejną wizytę mam znów za 2 tygodnie więc się okaże... I muszę znów zrobić mocz ehhhh
Aneczka dasz radę w krzywą cukrową Jak dla mnie to nie było wcale aż takie niedobre
Caroina ta wizyta to tak średnio udana... Martwi mnie ta infekcja znów..... Ale najważniejsze, że z Krzysiem wszystko w porządku....
Mi coś wyskoczyło na ustach - właśnie czytam, że jeśli to opryszczka to może być niebezpieczne w ciąży :/ Nałożyłam pastę do zębów, ale nie wiem czy nie wybiorę się jutro do internisty albo może zadzwonię dziś do swojej Gin...
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
Malvi Nie przejmuj się, na tym etapie to zawsze coś dolega, a najważniejsze właśnie, że Krzysiu zdrowy
Kinga To Ci Paulinka zrobiła psikusa. Tak to jest z maluszkami, coś sobie zaplanujesz, a tu niespodzianka
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
Nie piszcie dzisiaj za dużo bo cały dzień mnie nie będzie i pół nocy będę musiała nadrabiać
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
- Pod Moim sercem bije inne serce!;*
- Otrzymane podziękowania: 66
Dotkawy co do łożyska przodującego, to u mnie jest też nisko, niby troche wyżej jak ostatnio ale idzie w żółwim tempie w górę, prawda jest również taka że mam szyjkę delikatnie obniżoną, ale już przystopowała i się nie obniża.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Aneczka powodzenia na obciążeniu! trzymamy kciuki ! ;*
Kinga dość sensownie wygląda ten rożek, muszę pokazać mojej mamie to mi zakupi bo szuka fajnego a nie może znaleźć, a bardzo jej zależy na jego kupnie.
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 126
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
nelka zaczelam wczoraj z ta oliwka tez- w dzien krem, na noc oliwka... zobaczymy co z tego bedzie;)
dzis biore sie za to pranie - same biale rzeczy, mam nadzieje ze beda czysciutkie jak je wyjme z pralki... na ile stopni pierzecie? mam metki pourywane z tych ciuszkow i pierwszy raz bede prala biale rzeczy dla maluszka - please help
dotkawy j, Kinga ak robicie jajka w thermomixie to woda zakrywa jajko czy jajko jest na koszyczku? sorry za glupie pytania ale dopiero to obczajam ;P a dzisiaj na sniadanie jajko ;D
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
Jagodzianka ja nic takiego u siebie nie zauważyłam.... Ale Twój Marcin miły haha
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
Jagodzianka Takie zmiany koloru to normalne i do kilku miesięcy po porodzie wszystko wróci do normy więc nie przejmuj się
Munkki Ja piorę w 60st i na początku też używałam dodatkowego płukania. Nigdy nic mi się z rzeczami nie działo.
A czy któraś pierze w 90st, mam program do prania dziecięcych ubranek i działa on w 90st ale jakoś bałam się go użyć, żeby ubrana się nie zbiegły czy cuś.