BezpiecznaCiaza112023

Mamusie pazdziernik 2014

10 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #897627 przez Aneta_78
e?

...nieustająca awaria suwaczka ;-)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #897630 przez Ania86
Marza, dobrze że po wizycie z Miłoszkiem wszystko w porządku a grzybicę wyleczysz :) Mi też już brzuch widać i to konkretnie nie da się go ukryć i też mnie to cieszy ;) Tylko drażni mnie jak ludzie się przyglądają :) Pokaż jutro zdjęcia bodziaków, fajnie że dostałaś kurcze my wszystko sami kupujemy nic nie dostaliśmy "po kimś".
Caroinka, a widzisz wszystko jest dobrze i nie pójdziesz do szpitala ale uważaj na siebie, oszczędzaj się jak najwięcej. Wiesz że też tyle co skończyłam chipsy serowo-cebulowe :/ O krówki też bym zjadła, ale mam gdzieś jeszcze kawałek czekolady :P

10 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #897631 przez Aneta_78
)

10 lata 5 miesiąc temu #897634 przez Caroina
Aneta Ooooo bylibyśmy w wielkim szoku i powiedziałabym mężowi: Teraz Ty kupuj wszystkie ubranka itp skoro tak chciałeś syna, jak nie to będzie w różu i sukienkach chodził ;) Naczytałam się nt. szyjki i jej skracania i niby jak się poleży to czasem może się troche wrócić. Może w moim przypadku tak było i wole jednak dmuchać na zimne. Ciekawe co wyjdzie na kolejnej wizycie.

Ania Strasznie się tego bałam tym bardziej, że M teraz przy weekendzie przyjeżdza na tydzien i już się zamartwiałam ze zamiast z Nim to w szpitalu będę leżeć. Czekoladę też mam schowaną w szafcel, w razie jakby mnie naszło :D

10 lata 5 miesiąc temu #897635 przez munkki
Caroina super ze zawialo optymizmem po wizycie:)

Marza z tym dziadostwem to jest niefajne - ale co druga z nas sie z tym boryka, damy rade!

zrobilyscie mi taka ochote na chipsy ze chyba zwariuje... a nie chce mi sie wychodzic po nie... a mezunia dzisiaj dopiero w nocy wraca z pracy :/

dostalam cynk od siostry jak ten wozek wyglada... roan marita czerwony... tylko ma kwiatko kropki.. no ale chyba nie bede wydziwiac, skoro Aneta ma rozek w kwiatki dl Janka to Staszek moze miec taki wozek, nie:D? myslicie ze mi syn to wybaczy?
www.kolorystyka.skleproan.pl/roan_marita_511.php

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #897636 przez Kinga2424
munkki Ja przez ten remont nie mam osobnej komody dla bliźniaczek. Zrobiłam im miejsce w naszej ściennej szafie. Jak tylko wyremontujemy ich pokoik (mam nadzieję, że przed świętami), to mam zamiar kupić całej trójce po osobnej szafie. Narazie mam tak: body z długim- osobno, body z krótkim- osobno, pajace- osobne, itd. Wiadomo, że rozmiar rozmiarowi nie jest równy. Zostawiłam sobie tylko maksymalnie do 62. 68 wyniosłam jeszcze na strych. Z przodu dałam mniejsze ubranka, by w razie W je schować, a z tyłu troszkę większe.

U mnie Paulinka nie chciała spać w śpiworze. Mam kupiony na każdy rozmiar, ale była to masakra. Dla bliźniaczek też mam, ale nie wiem, czy będę im to nawet zakładać. Wyjdzie w praniu.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Marza To dobrze, że po wizycie wszystko oki.

Aneta_78 Hihi... Napewno my tez będziemy wyglądać ciekawie. Tatuś i sam Babiniec:)

10 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #897642 przez Aneta_78
.

10 lata 5 miesiąc temu #897643 przez Caroina
Munkki Oj wybaczy, wybaczy bo bardzo ładny ten wózeczek :)

Tak samo układałam rzeczy jak napisała Kinga, tyle że teraz mam wciśnięte wszysto razem w naszej szafie, dopiero jak będzie szafka dla małej to znów tak poukładam (każde osobno). Rozmiary mam 0-3m wyjęte, reszta na strychu w pudle schowana. Żeby nie było to są jeszcze spore braki i muszę pokupować jeszcze m.in. body i bawełniane pajacyki

10 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #897644 przez Aneta_78
.

10 lata 5 miesiąc temu #897646 przez dotkawy
Karolina dzieki bogu ze wszystko dobrze :-)) ale bylby numer jakby sie jednak okazalo ze synus bedzie, Arek to by chyba oszalal ze szczescia, hihihi :-)) szparki nie widac, hihih widze ze mielismy podobnych ginekologow z poczuciem humoru, przypomnialo mi sie jak moj lekarz mi powiedzial ze mala lezy glowka do dolu i pupa do gory i skomentowal ,,, typowa dziewczynka :woohoo:

kurcze kazdy pisze o lays....a ja tak kocham i to zwlaszcza solone, takze jutro sie juz napewno zaopatrze :lol: Wlasnie kolacje zjadlam i mala dostala powera, czuje sie jakbym miala jakas osmiornice w brzuchu bo czuje ja wszedzie :silly:

10 lata 5 miesiąc temu #897648 przez Caroina
Aneta Jeszcze nie wiem, chciałam teraz jak M wróci ale zapał minął. Może na razie wybierzemy tylko. Przeszło mi bo teraz cały czas spędzam na tej, którą mamy, jest duża i wygodna. Nowa będzie mniejsza więc już mi się nie śpieszy skoro mam na niej spędzać większość czasu

10 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #897653 przez Aneta_78
:-)

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #897654 przez Caroina
Dorota Lekarz tego nie powiedział, tylko ja sobie tak pomyślałam. Gość chyba nie zdobył by się na taki dowcip. Ale ten komentarz u Ciebie był mocny :D Byłby psikus ale jak po USG prenatalnym gość wpisał w dokumentacji narządy płciowe żeńskie to raczej musiał coś zobaczyć :huh:

10 lata 5 miesiąc temu #897656 przez Caroina
Aneta Też to kiedyś słyszałam, dlatego solone jakoś najmniej mi podchodzą ;)

10 lata 5 miesiąc temu #897658 przez dotkawy
No to moj sie nie szczypal, najpierw powiedzial ze widzi szparke ;) a potem to co pisalam we wczesniejszym poscie (to wtedy jak bylam na tym badaniu polowkowym w Katowicach).

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka