- Otrzymane podziękowania: 149
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
dotkawy mgr a ta krostka/opryszczka zrobiła mi się nie w kąciku tylko na dolnej wardze, ale spróbuję z tym miodem, zlizać raczej nie zliżę bo za słodki dla mnie
Biorę się trochę za naukę
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 77
Podobno najgorzej jesli sie ma 1 raz w zyciu wlasnie w ciazy ale tez tam na dole jest groznie.
Mi gin przepisala heviran i w razie czego jak tylko zacznir swedziec mam zazyc. Lepiej powiedzien gin o tym chociaz co gin to opinia.
Pokaze Wam rozek ten kupiony i troszke ciuszkow ktore dostalismy
- Ania86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 71
Co do tych opryszczek to ja mam teraz praktycznie od początku ciąży całą brodę wysypaną, wcześniej nie miałam z tym problemów Co znikną jedne krostki zaraz są nowe
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 161
...nieustająca awaria suwaczka
- aika
- Wylogowany
- gaworzenie
- Szczęśliwa przyszła mama
- Otrzymane podziękowania: 2
Malvi jeśli chodzi o infekcje dróg intymnych to borykałam się z tym przez pierwsze 3 miesiące masakra to była globułki przerwa i od nowa to samo. Ale ginka poleciła mi doustny probiotyk ginekologiczny z kwasem mlekowym na odnowę flory mikroflory Lacibios Femina pisze że wciąy wskazane brać i od tej pory jak ręką odjął. Żadnych dolegliwości intymnych nie mam. Biorę 1 kapsułkę co 2 dzień. Naprawdę polecam tym bardziej po nystatynie ,którą też przerabiałam.
Jeśli chodzi o opryszczkę to miałam jakieś 2 tyg temu i po konsultacji z lek. miałam zakupić maść z cynkiem w aptece i szybko znikło. Tak jak pisałaś groźna jest tylko opryszczka dla dzidzi ale tylko warg sromowych i musisz uważać żeby jej nie przenieść tam
a ja dokładnie 8.07.2013 obroniłam magistra tylko w zeszłym roku także to szczęśliwa data dasz rade, na pewno popatrzą łaskawiej na przyszłą mamusie.
ja gotuję zupę kalafiorową i naleśniki ze szpinakiem- bedzie pysznie
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 114
Uwielbiam oglądać takie rzeczy tak więc dziewczyny róbcie fotki i wrzucajcie co tam macie
Aneta Moja mała też ostatnio dużo bardziej się rusza, czasami tak jak piszesz dość nerwowo. Aż brzuch cały podskakuje. Maluchy są coraz większe i rosną w siłę.
- aika
- Wylogowany
- gaworzenie
- Szczęśliwa przyszła mama
- Otrzymane podziękowania: 2
Póki co rozstępów brak, kreski też i pępuszek płaski. Ale myślę ze rozstępów nie uniknę bo siostry mają okropne smaruję się codziennie kilka razy ale czuję ze j skóra na brzuszku napięta. Piersi urosły ze 3 rozmiary teraz sa takie jak powinny być M zachwycony bo zwsze miałam sportowy biust - tak twierdził Pieprzyki u mnie troszkę ściemniała i pojawiły się nowe.a brodawki tylko nieco ciemniejsze także tak
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 114
Też się zastanawiałam nad przemalowaniem łóżeczka, tak dla odmiany więc przyłączam się do pytania.
- aneczka25
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥FASOLKA♥
- Otrzymane podziękowania: 48
pauletta no właśnie też chciałam taki rożek jest piękny a ten sprzedawca podobno porządne pościele szyje i rożki
malvi śliczna tabelka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 126
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
co do chwalenia sie ubrankami wklejam linki ciuszkow ktore upolowalam w endo (nie moglam sie powstrzymac - bedzie mial Staszek chociaz pare nowiutkich). Bralam rozmiary 62 - 68.
endo.pl/produkty/kategorie/dla_niemowlak...owlaka_N41M012_1.xml
endo.pl/produkty/kategorie/dla_niemowlak...owlaka_N32K003_1.xml
endo.pl/produkty/kategorie/dla_niemowlak...owlaka_N41N011_1.xml
endo.pl/produkty/kategorie/dla_niemowlak...owlaka_N41N021_1.xml
endo.pl/produkty/kategorie/dla_niemowlak...owlaka_N21N027_1.xml
endo.pl/produkty/kategorie/dla_niemowlak...owlaka_N41K022_2.xml
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 126
ja zjadlam zupe, teraz jem makaron na drugie.... i juz mysle o tym ze upieke zaraz ciastka i troche zaluje ze nie beda gotowe od razu ehehe ... mam strasnzego zarloka dzisiaj... ale to przez to pogode;)
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
Ja to ze "zdrowych" rzeczy ostatnio mam ochotę na parówki i kwaśne żelki
Aika no mam nadzieję, że to będzie szczęśliwa data Nie wiem czemu, ale podchodzę do tego jakoś bardziej lajtowo niż przy obronie licencjata
Co do tej opryszczki to nie mogła wyskoczyć wczoraj przed wizytą tylko po wizycie Ja chcę zrobić te badania na opryszczkę, bo w razie czego to jest to ewentualnie wskazane do CC...
A po Nystatynie brałam wcześniej jeszcze Lactovaginal, on jest bez recepty. Później wszystko już było pięknie a tu znów infekcja. Jakby nie mogło być w tej ciąży wszystko jak z książki tylko u każdej ciągle coś.... Ja mam jeszcze bóle podbrzusza i kości łonowej znów od kilku dni i dodatkowo łykam NoSpe i magneB6...
Munkki fajne ciuszki i ceny
Ja się trochę pouczyłam i już mi się nie chce, zaraz chyba wezmę się za prasowanie ciuszków i jakiś obiad
- Ania86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 71
O nie mówcie nawet o jedzeniu, ja ostatnio tylko jem i jem Dziś np. już koło 12 zjadłam pierogi z borówkami, a zaraz biorę się za frytki