- Otrzymane podziękowania: 161
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
...nieustająca awaria suwaczka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 114
Nelka Ja będę miała tak sama bo za każdym razem w dniu kiedy miałam robić badania zapominałam się i wstając nad ranem, jeszcze na spaniu odruchowo brałam, żeby rano po przebudzeniu od razu można było śniadanko zjeść (a tu oooo, przecież ja dziś na badania ide)
Aneta Miło, że mogłam Ci czymś zaimponować Cieszę się, że u Was wszystko ok Tą glukozą się nie przejmuj, lekarz wie co robi i z pewnością jak byś miała cukrzyce to i tak by wyszło.
Dziś byłam u lekarza rodzinnego w sprawie wyniku USG celem sprawdzenia kamicy i wszystko wyszło ok. Napisała mi skierowanie na mocz i przy okazji pytała czy już robiłam krzywą cukrową. Uśmiechłam się ładnie i dopisała do skierowania Przy okazji właśnie dodała, że nie wolno po wypiciu tego chodzić, tylko krzesełko i np jakaś książeczka, bo inaczej zwiększa się spalanie….
Malvi To dziś popołudniu pewnie będziesz śmigać wózkiem po domu
- Ania86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 71
Malvi, przyjechał Ci wózek a mi łóżeczko też nie mogę się doczekać aż M wróci i je zobaczę bo jest w jednej wielkiej paczce i nie chcę się z nim męczyć.
Nelka, trzymam kciuki za wizytę.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
- Skarb już na świecie ! :)
- Otrzymane podziękowania: 107
mój żuczek jakiś się stał leniwy... zaczynam świrować powoli... mało się rusza. Jak postukam w brzuch to kopnie, ale sam od siebie jakoś słabo. Nie wiem czy mam się niepokoić? wizyta u gina dopiero za tydzień...
Do tego ta pogoda... duszno, ciepło... pocę się jak świnka, aż mi wstyd w niektórych sytuacjach...
Dostałam smoczek dla małego, oliwkę, której na początku raczej nie będę używać, bo jakiejś niewiadomej firmy i maść na sutki. Zbiory mi się już robią pokaźne hehe Oby tylko z malutkim było wszystko w porządku...
Tak jak pisałyście o powrocie zmęczenia i senności do mnie też powróciły... Cały dzień jestem zmulona... a miałam nadzieję, że w trzecim trymestrze nie będzie tak źle...
Właśnie sobie przypomniałam, że wczoraj do mielonych nie dałam cebuli... dlatego miały inny smak... Z moją pamięcią też już gorzej... ale co zrobić no taki ten stan błogosławiony już jest
kompletnie nic mi się nie chce... jakbym mogła to bym cały czas leżała w łóżku...
zazdroszczę Wam tych USG ja jakbym nie chodziła na prenatalne i nie bywała w szpitalu to pewnie żadnego bym nie miała... porażka ten lekarz na NFZ !
malvi jestem ze śląska a dokładnie ze wsi Mnich... też już bym chciała mieć wózek w domu, żeby nim pośmigać ta krew niepokojąca i bardzo dobrze, że szybko zareagowaliście. Przynajmniej wiesz, że z małym wszystko dobrze! Czasami zdarzają się plamienia i nawet lekarze nie wiedzą czym to jest spowodowane... Krzyś duży chłopak! rośnie jak na drożdżach może będziesz miała swojego synusia wcześniej niż my na rączkach !
Kinga2424 teraz się zrehabilitowali za tamto ! nic tylko się cieszyć, przynajmniej na tym jednym przyoszczędzisz będziesz mogła przebierac dziewczynki co godzinę hehe
Caroina też bym chętnie takiego soczku skosztowała i podziwiam, że w ogóle Ci się chciało ! brawo we mnie wstąpił leń ! te sałatki już zaprawiłaś ?
Agniesia1604 mnie też mąż transportował na tą glukozę. Sama bym nie dała rady mimo, iż też zjadłam potem i połaziłam po sklepie to cały dzień się czułam zmulona. Lepiej jak Cie ktoś podrzuci
nelka czekamy na relacje z wizyty powodzenia
Ania86 ja też potrafię się wkurzyć o głupotę ! wczoraj np M zapomniał mi kupić loda w sklepie i byłam taka wredna, że potem było mi za to wstyd ! nie wiem co się ze mną dzieje czasami... popłakać też sobie czasami przez błahostkę potrafię..
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 126
Aneta moj maz jest waga - spokojny, opanowany, najlepszy
Ania ja nie mieszkam z mama, rozmawiam z nia jednak codziennie przez telefon. wczoraj mnie tez tak z rownowagi wyprowadzila ze myslalam ze zwariuje, dlugo dochodzilam do siebie. mamy juz tak maja:) dzis juz z nia tez gadalam i wszystko ok... pamietajmy ze one tez sa kobietami i maja zmienne nastrone (no moze nie w ciazy ale ktora z nas nie ma nastrojow zmiennych nawet jak nie jeste w ciazy:P?)
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 126
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 77
Jestem wrazliwa, unikam konfliktów, ciezko mi podejmowac decyzje, przejmuje sie wszystkim za bardzo. Nie umiem sie na cos zdecydowac nie lubie zmian. I planowiczka jestem. Nigdy nic na ostatnia chwile. I mam nadz. Ze Maja sie urodzi po 23. Nie chce drugiej wagi w domu . Skorpiony mocno stapaja po ziemi i dobrze.
- Ania86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 71
Ja mam koleżankę wagę faktycznie spokojna, opanowana, ale wie czego chce. Mój M to skorpion, uparty jak osioł
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
Ania no to jak już złożycie łóżeczko to będziesz się pewnie cały czas obok niego kręcić i na nie patrzeć
Anetka ja tam nie wierzę w te "charakterystyczne cechy" znaków zodiaku... A nachosy bym zjadła ale z sosem serowym MNIAM! Ale niestety ich nie mam, za to może później sobie zrobię popcon w mikrofali
Marza Śląsk daleko! Ale jakoś damy radę Wiesz ja też miałam kilka dni, że Krzyś się jakoś mniej ruszał... Ale za to teraz nadrabia
Oglądałam przed chwilą jakiś program o porodach - laska miała w brzuchu bliźniaki, ale jeden praktycznie od początku ciąży był martwy (nie miał serduszka), straszne rzeczy :/ Ale chociaż tego drugiego urodziła i był całkiem zdrowy.....
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa