- Otrzymane podziękowania: 114
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
Mam taki nawilżacz:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
Caroina Udało się. Trzymał mnie tylko kwadrans i do domu. Ale dowiedziałam się, że sprawa jak dobrze pójdzie to będzie dopiero za miesiąc, dwa miesiące zakończona. Masakra.
agniesia1604 Ja za każdym razem wracałam do domu autem po krzywej. Jak do tej pory to nic się ze mną nie działo:)
malvi Och Bidulko. Mam nadzieję, że teraz jest już wszystko dobrze.
A powiedz mi w tym serialu, co zrobili z tym martwym dzieciaczkiem. Powiem Ci, że kilka razy miałam też takie czarne myśli w głowie i zastanawiałam się co by wtedy lekarze zrobili. Zostawić martwego dziecka chyba nie mogą, więc co....????
munkki Żeby Dzidzia załapała o co chodzi, to wcale to nie jest aż tak proste. Paulinka ani z normalnego cycka nie chciała pić, ani z nakładek. Także tak...
Aneta_78 Ja bym tą glukozą aż tak się nie przejmowała. Ja w większości siedziałam, ale też szłam po pieniądze do auta, bo Babeczki nie umiały mi wydać. Więc też troszkę pospacerowałam sobie.
Śliczne zakupy:)
Ania86 A z teściową jak sie mieszka. Ojjojjoj..... jak z jajkiem....
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
To ja już z tego wolę z własnymi rodzicami mieszkać
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 126
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
Co do programu to ta kobieta nosiła tego martwego bliźniaka aż do rozwiązania. To był jakiś rzadki przypadek genetyczny (1 na 40000 ciąż bliźniaczych), że ten zdrowy pompował krew serduszkiem dla nich obu :/ ale Ty Kochana nie zaprzątaj sobie głowy takimi scenariuszami, na pewno wszystko będzie dobrze z dziewczynkami
Caroina niektórzy niestety nie mają innej opcji w tym kraju jak wziąć kredyt mieszkaniowy... Już lepiej płacić swoją ratę niż komuś tyle samo za wynajem :/
Anetka ja Ci powiem, że nie ma szału z tą pracą w Warszawie.... Moja mama ponad 4 lata szukała, a teraz pracuje za taką stawkę, że szkoda gadać Wiele młodych osób też ma problem z jej znalezieniem, liczą się niestety układy i znajomości, albo trzeba mieć naprawdę wielkie szczęście, żeby dorwać jakąś dobrą fuchę Niby się zarabia trochę więcej niż w innych miastach, ale ceny są takie, że wychodzi na jedno albo jeszcze gorzej. Tak dla przykładu wynajęcie kawalerki to średnio 1500zł/msc plus opłaty....
A wózio jeszcze nie wyjęty i nie złożony, czekam jeszcze na M, który ma zaraz być Jutro zdam relację
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
malvi Dziękuję za zdanie relacji:) A jak się czujesz??? Krew pojawiła się jeszcze??? Ja miałam krwawienie po masażu szyjki jak ginekolog mi robił. Więc kto wie. Mam nadzieję, że po prostu za fest Cię pomyrdlała i będzie dobrze:)
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
Co do TSH to mówił że wszystko jest w normie i że po 20tyg nie ma już takiego parcia żeby ten wynik był jak najniższy. A badanie właśnie mam robić po zarzyciu tabletki ponieważ one nie leczą na stałe a obniżają tsh więc dzięki temu można sprawdzić czy odpowiednio działają. Dla własnego spokoju mam powtórzyć badanie i w razie czego brać większą dawke.
Kolejna wizyta niestety dopiero za 5tyg bo gin idzie na urlop
Super ciuszki dziewczyny!
Co do ciuszków z auchana to powiem wam że ja je bardzo lubię, szczególnie bodziaki w tych trzypakach! są wąskie i fajnie leżą i nic się z nimi nie dzieje po praniu, mam chyba we wszystkich rozmiarach wogle fajne mają ciuszki i w dobrych cenach! skarpetki i piżamy dla Zosi też tylko tam kupuję.
A mój fotelik jeszcze nie dotarł mieli wysłać w pon kurierem i cisza...
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
Podobają mi się. Choć na ubranka FF z Tesco też złego słowa bym nie powiedziała.
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
- Skarb już na świecie ! :)
- Otrzymane podziękowania: 107
O! do Tesco też się muszę wybrać skoro Kinga2424 polecasz a ceny podobne do Auchana?
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
Wage jest w normie ale mówił że ma mały brzuszek choć wszystko się może jeszcze zmienić, teraz będą bąble rosły jak na drożdach.
A tak wogle to że dziecko jest większe wcale nie znaszy że się szybciej urodzi więc nie wyłamywać się dziewczyny z październikówek!
- Ania86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 71
Nelka, dobrze że na wizycie wszystko ok, ja też teraz mam przerwę między wizytami miesiąc ze względu na urlop lekarza. Wkurza mnie tylko to że nie wiem jak wynik tej glukozy przez to.
Co do tego mieszkania to my niestety będziemy musieć brać kredyt, nie ma inaczej szans wiem że będzie ciężko bo już teraz płacimy jeden ponad 500 zł wzięty na zakup działki i sprawy związane z przyłączami itp i jeszcze 3 lata musimy go spłacać potem kolejny i to już na dłużej. Modlić się tylko żeby zdrowie było. Ale nie mamy wyjścia, u mnie nie mamy warunków jeden pokój i kuchnia w sumie 40 metrów ale wc, wejście wspólne a rozbudować się nie da a nawet nie chcemy.
Łóżeczko złożone, jutro się pochwalę. Bardzo mi się podoba. Już nie mogę się doczekać w niej malutkiej Ale oczywiście nie było tak różowo, w aukcji w zestawie był przewijak który nie przyszedł. M dzwonił i okazało się że zapomnieli a w to miejsce wysłali droższy materac na szczęście gość mówił że wyślą już na ich koszt, mam przynajmniej taką nadzieję.
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
Ania86 To ja jak kupowałam komodę z CEBY to przysłali uszkodzony przewijak. Ale... uszkodzonego nie chcieli, a wysłali nowy. Także miałam dwie sztuki:)
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 161
...nieustająca awaria suwaczka