BezpiecznaCiaza112023

Mamusie pazdziernik 2014

10 lata 4 miesiąc temu #911444 przez jagodzianka44
Munki wysiadam... cukier po śniadaniu 125 ;x zjadłam chleb z szynka i pomidorem... nosz ku*wa jeszcze mi dowali insuline przed posiłkami...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #911452 przez munkki
Jagodzia coz Ci moge powiedziec, u mnie 130 :(:(:(:( a zwiekszylam dzisiaj dawke...
zjadlam dokladnie to co Ty: chleb, szynka, pomidor.
kiedy masz kolejna wizyte? a po obiedzie masz przewaznie ok i po kolacji? ja mam najwiekszy problem z tymi cukrami po sniadaniu... tutaj zwiekszam dawki w tempie szalonym... po obiedzie i kolacji to czasem jakies pojedyncze wyskoki....

10 lata 4 miesiąc temu #911466 przez jagodzianka44
Munki po obiedzie rzadko przekracza 100, po kolacji natomiast rzadko przekracza 120 -.- wczesniej ze sniadaniem bylo ok, teraz cos sie pojebalo... masakraaaaa;/

10 lata 4 miesiąc temu #911488 przez Kinga2424
Cześć Dziewczyny

I rozpoczął się nowy dzień. O 12:20 mam KTG, z którym będą problemy bo nie mają dwóch głowic. Masakra.

Miłego dnia dla Was wszystkich:)

10 lata 4 miesiąc temu #911490 przez malvi
Hej :kiss: Melduję się w końcu po wizycie, wczoraj nie miałam czasu, bo występowałam w roli kucharki i nauczycielki matematyki ;)

U Krzysia wszystko w porządku, położenie podłużne główkowe, generalnie wszystko prawidłowe, wymiary odpowiadają 34 tc :P
Orientacyjna masa płodu 2270g :woohoo:
Co do mnie: ilość płynu owodniowego w normie, łożysko na ścianie przedniej bez cech odklejania, nie przoduje, szyjka 32 mm.

Jagodzianka a maturkę rozwiązałam i wczoraj męczyłyśmy trochę typów zadań, dziś mamy zamiar robić kolejne :P Nie wiem czy już wiesz, ale poprawka jest prawdopodobnie 26 sierpnia, mam nadzieję, że też się uczysz :evil: :evil:
Podziękowania: Kinga2424

10 lata 4 miesiąc temu #911509 przez jagodzianka44
Malvi nie uczę się, stwierdziłam,że za rok podejdę na spokojnie, muszę jeszcze biol rozszerzenie pisać bo otwarli pielęgniarstwo( co prawda bardziej zależy mi na położnictwie ale specjalnie nie bd jeździć do Rzeszowa ) i myślę iść na studia, rodzice mówili,że z małą nam pomogą więc zastanawiam się i myśle i myśle :) Ale duuuzyyy!! na mnie lekarz bedzie sie darł! zebym diete pilnowała bo dziecko za szybko rośnie! hahaha :D

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #911519 przez ewa123
hej :) Malvi najważniejsze,ze u Krzysia i u Ciebie wszystko w normie. Duzy Krzyś :) Miłego Dnia wszystkim :cheer:

10 lata 4 miesiąc temu #911539 przez Aneta_78
Malvi 34 tc robi wrażenie :-) to Ty kochana za tydzień dwa będziesz miała ciążę donoszoną ;-)
U mnie pewnie będzie podobnie..czuję po kopniaczkach..

Dziewczyny czy macie też tak,że jesteście w stanie w ciągu dnia zrobić tylko jedną konkretną czynność bo na resztę po prostu brak sił?!
Ja dziś umyłam malutkie okienko schodowe(ono jest nisko,bez zadzierania rąk..) i koniec..i to już wszystko..na NIC więcej nie mam dziś siły.

...nieustająca awaria suwaczka ;-)

10 lata 4 miesiąc temu #911549 przez munkki
Malvi nooo! to jest prawie 5 tygodni roznicy miedzy naszymi chlopakami, i prawie kilo!
Aneta przez to ze wczoraj sprzatalam i stracilam energie na gosci - dzisiaj nie mam sily nawet isc pod prysznic:P ale z racji tego iz na pewno nie bede takze miala sily ugotowac obiadu, musze sie umyc zeby nie straszyc w mojej lokalnej "stolowce" ;P
co do lezaczka, moj sie buja... chyba zly link dalam:
www.ceneo.pl/22580546#tab=spec

a co z mata edukacyjna? mamy z doswiadczeniem: dlugo dzieco tego uzywa? bo niektore mega drogie, niektore w spoko cenach i nie wiem co o tym myslec...

10 lata 4 miesiąc temu #911554 przez agniesia1604
Hejka w ten cudny dzionek:P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #911566 przez Aneta_78
Agniesia ma rację...jedni mówią tak,inni inaczej...

Munkki ale mi kochana chodzi o to,że sam się buja ( a nie że możesz w nim bujać dziecko:-)
Są takie gdzie ustawiasz ile czasu ma się bujać i on się buja sam..
Ten tego nie ma,nawet w opisie..i widzę też po kształcie popierających pałąków ( te samo- bujające mają zazwyczaj inny kształt)..;-)

Ja mam matę edukacyjną ponieważ ja dostałam...nie wiem czy warto kupować...:-) no ale ja ostrożnie podchodzę do takich gadżetów bo juz jestem zagracona ;-)

...nieustająca awaria suwaczka ;-)

10 lata 4 miesiąc temu #911568 przez munkki
Aneta aaa ok rozumiem... no to pewnie sie nie buja;P jeszcze go nie rozpakowalam, bo musialam schowac pod lozko i zeby wyciagnc trzeba by podniesc lozko... a sama tego nie zrobie:P wieczorem dzis jak przyjdzie mezunio to bedziemy to wszystko testowac i ogladac;)

10 lata 4 miesiąc temu #911656 przez aika
dzieki Aneta i Agniesia za wymianę Waszych doświadczeń. muszę to jakoś wypośrodkować. Tak jak mówicie każdy mówi inaczej.dzieki :) :)
Ja nadal leże i odpoczywam
Malvi a o szyjce 32mm nic Ci nie mówili bo moja ma 30mm jak gin twierdzi - krótka i mam leżeć zeby się nie skróciła.. Jak do środy będzie mniej niż 30mm to krążek ale chce bardzo tego uniknąć. to się słucham i odpoczywam, nawet obiadu nie gotuje wstaje tylko do toalety.

10 lata 4 miesiąc temu #911660 przez agniesia1604

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 4 miesiąc temu #911673 przez Ania86
Witajcie Kochane,
My jesteśmy jeszcze u moich dziadków, jutro z rana wracamy. Ale powiem Wam że ja chętnie już pojechała bym do domu, jestem okropnie zmęczona niby nic takiego nie robię ale co u siebie w domu to u siebie. Wczoraj tak mi wieczorem twardniał brzuch, tak się bałam ale przeszło dziś lepiej.

Anetka, ja mam taki bujaczek allegro.pl/lezaczek-bujaczek-3w1-wibracj...tis-i4485318284.html kupiłam używany za 80 zł chyba.
Czekam aż wrócimy do domu bo wpłynęła kasa to mogę pokupić resztę rzeczy a trochę tego jeszcze mam...

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka