- Otrzymane podziękowania: 76
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moim zdaniem ludzie bardzo się cenią i używane rzeczy sprzedają w nie wiele niższej cenie niż można kupić nowe. Z jednej strony nie ma co się dziwić. Ale z drugiej jak za niewiele więcej można kupić nowe to lepiej dołożyć.
Na szybko zrobiłam zdjęcie kołyski
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dotkawy
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
Powiedzcie mi swedzi was skora? Ja zauwazylam od 3 dni, ze okropnie swedzi mnie gora brzucha, smaruje sie kremami po pare razy dziennie, bo tak to zadrapac sie mozna....
Jeszce jedno pytanie mam, kupuje moze ktos z Was nianie elektryczna ale z tym czujnikiem oddechu, bo sie powaznie nad tym zastanawiam....
malvi ale Krzysiowi musi byc dobrze u Ciebie ze tak rosnie jak na drozdzach
Aneta ja w tym tyg znow mam mnostwo energii, brzuch przestal mi sie spinac, odpukac ale od pn mam spokoj....wczoraj sprzatnelam cale mieszkanie, dzis wyprasowalam cale pranie moje i rodzicow i im sprzatnelam dol, chyba z 4 razy bylam w sklepie.....
Agniesia Wspolczuje sytuacji z mezem, zwlaszcza teraz jak jestes w ciazy i naprawde go potrzebujesz... ale tak jak Aneta razde Ci przeczekac to nie robic teraz nic pod wplywem emocji, przede wszystkim dziecko jest dla Ciebie teraz najwazniejsze i naprawde niepotrzebne Ci sa teraz nerwy.....
Karolina ODEZWIJ SIE DO MNIE !!! TO WAŻNE !!!!
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 161
Fajny facet...eh...
Nelka ja to ślepa jestem...,poproszę większe zdjęcie
...nieustająca awaria suwaczka
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
- Pod Moim sercem bije inne serce!;*
- Otrzymane podziękowania: 66
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
Dotkawy cieszę się, że lepiej się czujesz.... Chciałabym mieć tyle energii co Ty a teraz sporo jej straciłam, bo uczyłam matematyki przez prawie całe 2 dni
Ja się też zastanawiałam nad tą nianią, ale na razie się wstrzymuję, bo wyjdzie "w praniu" czy będzie nam ona potrzebna
Anetka to zapytaj jak możesz na wizycie o tą szyjkę, bo Twoje dzieciątko pewnie podobnych rozmiarów jak moje I zapytaj ile waży Tak samo Jagodzianka!
Dziś chyba niestety znów upał się u mnie szykuje A wczoraj było tak fajnie i deszcz padał....
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tak ja też mam "klocusia", na ostatnim usg był 1,5 tygodnia do przodu...ciekawe jak teraz
No zmniejszyć się nie zmniejszył...na pewno jest duużo większy
Jagodzia nie płacz kochana.. po obiedzie na pewno będzie lepiej...! Może śniadania takie pechowe już są...
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
I skończyłam 32 t.c. Jeszcze tylko 2 tygodnie i moja ciąża będzie donoszona:)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
malvi Ja jak miałam szyjkę 30 mmm, to lekarz mówił, że wszystko oki. Najważniejsze by się nie zaczęła zbyt gwałtowanie skracać, co niestety u mnie się zaczęło.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
nelka piękna mata
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 52
tak będą mieli wspólny pokoik i osobne łóżeczka. Stasia muszę przerzucić do turystycznego z jego materacem a Jasia wezmę do łóżeczka drewnianego.
Ja też będę kupowała leżaczek na OLX , OLX to dawna TABLICA. Ja na OLX wystawiam książki i różne rzeczy.
Tam też można jakieś rzeczy dostać praktycznie za darmochę ... a dla maluszka któremu potrzebne na chwile (1-3 miesiące) ...to się opłaca a najlepiej kiedy mozna odebrać osobiście...
i podotykać i popatrzeć.
Super kołyska...
Ja też nie wiem ile ma moja szyjka... ważne że zamknięta i trzyma:)
dotkawy,
postaram się jakoś zapomnieć...ale cieżko , kiedy rodzice męża codziennie dzwonią i siostra jego a on uchachany od ucha do ucha... oni też to chyba robią po to żeby mi robić na złość i
pokazują jemu że jak cosik drzwi do domu są otwarte... wczoraj rozmyślałam nad tym żeby męża i Stasia odstawić do rodzicó jego żeby się nacieszyli Stasiem no i mąż żeby zobaczył że życie
z nimi nie jest najlepsze ...po czym pomyślałam a jak mu się spodoba i nie będzie chciał wrócić a oni będą gadać na mnie i jeszcze go namówią do rozwodu i t d?
Nie wiem.
Kuzynka mówi odstaw męża a wróci z podkulonym ogonem... tak tyle że szkoda mi Stasia bo oni w ogóle niedopuszczą męza do Stasia bo powiedzą że on chory i musi leżeć i odpoczywać no ale moze wtedy
mąż by zauważył o co mi chodzi że jak mnie tu w domu traktowano ... czyli tak że nic nie mogłam przy Stasiu zrobić bo mi go zabierali np w trakcie karmienia mówiąć " daj ja go nakarmię " "daj ja go przebiorę "
malvi,
u mnie upał a planujemy dziś przejść się z mężem na spacer
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 52
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No ja to parłam i parłam i dooopa. Gdyby jedna położna mi na brzuch nie nacisnęła ( różne są opinie na ten temat...no ale to się tak szybko zadziało..) to nie wiem jak ja bym urodziła..
Teraz najbardziej obawiam się parcia...
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 77
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A może położną prywatną sobie załatw? to dużo daje..no chyba,że wiesz że w szpitalu są fajne..
Umyłam lodówkę i padłam.
M robi obiad... już pachnie
Aha, ..M z westchnieniem rzekł: "A ile ten leżaczek kosztuje?..dobra..kup..."
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 77
Dostalam dla Mai znowu cos. Czapusia recznie robiona
- ewa123
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 12