- Otrzymane podziękowania: 161
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- Aneta_78
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Czyli 12.08 ważny dla nas dzień!!

M był wczoraj w biedronce,kupił dla Jasia
drewnianą piramidkę-misia i marakasy

Bardzo lubię proste,drewniane zabawki no i cieszy mnie,że o słoneczku malutkim pomyślał

...nieustająca awaria suwaczka

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- munkki
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 126
a co do cukrow to jeszcze powiedzial ze one sa niebezpieczne jak caly czas sie utrzymuja ponad norme, pojedynce wysoki nie sa tak bardzo grozne dla dzieciakow.
Ewa, a o ktorej jesz ostatnia kolacje?
Aneta kawe pije... slaba ale pije, bo bardzo lubie, a ona az tak nie szkodzi tylko przeszkadza w przyswajaniu witamin, wiec trzeba uwazac do czego sie pije...

a jeszcze co do snow : ja mam podobne, poschizowane, wiec spokojnie heh... nie mam co prawda kroczoczarnych wlosow, ale za to maz ma, wiec moze bylismy zmiksowani w Twoim snie:D
dzis musze srzatac (juz nudna z tym jestem...), jutro mam gosci, rodzina mezunia, wiec musi byc w miare ok ... no i leczo mam zamiar gotowac, ale mam takiego lenia ze masakra:/
a dziewczyny jak z waszym wechem? mi caly czas cos smierdzi....(mam nadzieje ze to nie moj balagan hehe)
- ewa123
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 12

- malvi
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149

Kinga trzymaj się tam

Ewa to Twój maluszek w normie, mój w 27 tc ważył już 1600g, także ciekawa jestem jutrzejszych pomiarów

Anetka mam pytanie - czy Ty pierzesz materiałowe elementy z "naszego" wózka?

Ja wczoraj zakupiłam dywanik, karnisz i firankę do pokoiku Krzysia

- Aneta_78
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ewa napisałaś,ze masz wizytę 12.08 z mierzeniem

Malvi nie piorę.
Nie piorę dlatego,że bezpośrednio mały się z tym stykał nie będzie (będzie przecież kocyk,pieluszka).
Poza tym nie wiem jak u Was,ale u mnie zauważyłam,ze rzeczy które uprałam ( czy to ubrania czy kocyki czy pościele) to trochę straciły na wyglądzie. Jak były nowe,nieprane to tak ładnie wyglądały,a jak uprałam to ( nie wiem czy wiecie o co mi chodzi..) takie niektóre pomarszczone są mimo prasowania..zresztą to juz się nie dało tak ładnie doprasować żeby nadal wyglądały tak jak po zakupie...Trochę blasku z nich uszło

- malvi
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

A czy ubranka się zmieniły??? To zależy które. Poza tym ja mam bardzo mało takich zupełnie nowych, nieużywanych. Choć nie ukrywam, że niektóre tak wyglądają

- Aneta_78
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Malvi skoro kotek tam leżał ( czyli jemu też się spodobał wózek ?

A mój B miał niedawno testy alergiczne robione i pani dr z CZD powiedziała,że ze zwierząt domowych najsilniej uczulają chomik i świnka morska. I te zwierzęta powinny być trzymane z dala od malutkich zwłaszcza dzieci..
P.S. No i wyszło,że mój B uczulony na chomika jak ta lala

- munkki
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 126
ja moj wozek bede prala, no ale on byl uzywany...
ubranka po praniu faktycznie troche odksztalcone... moze za mocno wirujemy?
- Aneta_78
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
deser+ kawka=endorfin dawka

No nic,zmienię nawyki..
Dziewczyny idę torbę do szpitala pakować jakby co...bo to że pobolewa podbrzusze,to jeszcze nic..ale pierwszy raz mi tak promieniuje do pachwin i nóg.

- Ania86
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 71

Mój M na urlopie i robimy małe przemeblowanie w pokoju tzn najwięcej zachodu jest z akwarium. tak mnie wkurza to zmienianie wody, czyszczenie tak się przy tym brudzi że szok a chcemy dać w inne miejsce żeby było więcej przestrzeni. Jutro z samego rana jedziemy na małe zakupy, planowałam dziś ale leje jak z cebra, a później do moich dziadków na dzień może dwa tak że pewnie nie będę mieć dostępu do kompa. Mają 50 rocznicę ślubu, trochę się rodzinka zjeżdża taka mała niespodzianka, jeszcze muszę z mamą dziś torta upiec i cały dzień zalatany.
Anetka, miło z strony Twojego męża że kupił takie zabaweczki dla synka

Jagodzianka, wózek super

Munkki, też będę prała wózek bo mam używany tylko muszę go najpierw przywieźć od teściów. Co do prania to w przyszłym tygodniu startuję, wydawało mi się że nie ma tego dużo ale faktycznie bo i kocyki, rożek, pościel, pieluszki....
Kinga , jak się czujesz? uważaj na siebie
- Kinga2424
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50

Jak byłam w ciąży z Paulinką, to miałam takie głupie sny o niej. Pamiętam, że urodziłam ją, a ona była Króliczkiem. I uciekała mi na miasto i ja ją goniłam po ulicach i krzyczałam: Paulinko- Króliczku nie uciekaj mi. Do teraz w żartach często nazywam ją moim małym Króliczkiem.
Powiem Wam, ona daje mi tyle radości. Jest jeszcze taka malutka a taka mądra. W nocy nie umiała spać 2h. Chyba znów zęby ją bolały, więc ja z nią nie spałam. Dziś rano ja byłam ledwo żywa, Damian wyciągnął Paulinkę i przyniósł ją do łózka. Obróciłam się do niej. A ona smoka z buzi i do mnie "MAMA" i buziaka. Powiem Wam takie drobne gest, a serce człowiekowi aż we wszystkie strony rośnie. I dziś ciągle się uśmiecha. Jak ją usypiałam to tylko mnie kopała kolankiem i smiała się. Moje SZCZĘŚCIE:)
- Kinga2424
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
- aneczka25
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- ♥FASOLKA♥
- Otrzymane podziękowania: 48

Wyprałam właśnie 2 sorty białego prania

Poza tym dostałam od kuriera dziś pierwszą paczkę z zakupami-butelki, podkłady,smoczki i kosmetyki-i stwierdzam, że Ziajka pachnie cudownie!
Co do kawy- ja piję dwie słabe dziennie rozpuszczalne pół na pół z mlekiem-nie potrafię zrezygnować, bo źle się bez nich czuję.....
- ewa123
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 12

- malvi
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

A tak w ogóle oprócz szafy z Jysk przyszła mi dziś paczka z ostatnią partią rzeczy do szpitala i nie tylko. Także jakby się uprzeć to mogę na dniach torbę już spakować

A jutro jadę na krew, mocz i USG Krzysiowe, trzymajcie kciuki