- Otrzymane podziękowania: 52
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- agniesia1604
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
trzymajcie się w dwupaku!!
ja też miałam i mam cholernie dużo rozstępów... masakrycznie sporo ... no i co z tym zrobie? nic... i to rozejście mięśni brzucha... toć Jasia czuję przez skóreczkę ... jak na dłoni ... jak wystawi kolanko albo stópkę to dosłownie kurde jakby kurczaka macał ... < ale porównanie > ... dziś dostałam kopa w szyjkę ...aż przykucnęłam:) (tak się mówi ale pewnie rączką

Goscie pojechali ... kolejni wieczorem w niedzielę ...
Zaraz idę się myć i spać

A co do golenia miejsc intymnych... cóż mam lustrzycę

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ania86
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 71

Pauletta, też mam w środę wizytę i też dla mnie dziś jest niedziela.
Oj te rozstępy, ja póki co nie mam ale czuję że na brzuchu i piersiach będą :/ Też jak mała się rusza to ta skóra wydaje się taka cienka, dziś tak wciskała się pod żebra że ciężko było mi siedzieć a byliśmy chwilę u znajomych i nie wypadało się położyć.
- malvi
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149

- Caroina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 114
- agniesia1604
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 52
u mnie wczoraj po kąpieli pojawiły się delikatne zabarwienia z krwi... aktualnie po nocy schodzi trochę brązowego ...
Lekarza mam we wtorek ... jeśli pojawi się ponownie czerwone zabarwienie to pojadę na IP ... a jak tylko to brązowe to do wtorku wytrzymam....
- Kinga2424
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
malvi Super, że Krzyś dostał już drugą dawkę. Jak mi podawali, to powiedzieli, że najważniejsze bym wytrzymała 24h od drugiej dawki. I sama widzisz, że dalej jestem 3w1.
Miłego dnia
- jagodzianka44
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Pod Moim sercem bije inne serce!;*
- Otrzymane podziękowania: 66
- munkki
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 126
moze sprobuj z tym zastrzykiem troszke wczesniej? mi pomoglo...
za to po kolacji wczoraj przekroczylam mimo dwoch kanapeczek... a dzien wczesniej na kolacje wcisnelam klopsy z ikei z frytkami i bylo w normie (to jakas paranoja jest...)
agniesia moze skoro sie pojawilo to lepiej tak jak napisala Kinga - pojechac sprawdzic.... czy masz daleko bardzo?
Malvi jestescie dzielni z Krzysiem

Caroina jak juz pisalam u mnie kratery jak na ksiezyciu - bez zmian (tylko sie problem poglebia z tym cholernym celulitem - ale zwalczymy szybko po porodzie;))
dziewczyny - a powiedzcie mi jak to wyglada.... jak odciagam pokarm bo np chce gdzies wyjsc i potem maz ma nakarmin dziecko z butelki... to co po kolei musi robic? moze mi ktos napisac? to mleko sie podgrzewa? gdzie ja go przechwouje? w czym? czy moge miec laktator innej frmy niz butelki? sorrki za glpoty - ale ja tego totalnie nie ogarniam

- malvi
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149

Kinguś też się cieszę, że jest lepiej

Jagodzianka biedactwo

Powiem Wam jeszcze, że zaskoczyli nas dziś na śniadanie, bo dali aż 4 kromki chleba i do tego kawałek ciasta, aż nie zjadłam całego

- jagodzianka44
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- munkki
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
z nocna ok... w udo kuje, 2j kolo 23:00 - jeszcze nie wiem czy cos to daje... moze wplywa tez na te cukry sniadaniowe... chociaz dzis jadlam snaidanie bardzo pozno wiec nie wiem czy ona jeszcze dzialala:/ kiedy masz znowu wizyte? ona cos mowila ze dzienna ci w ktoryms momencie przepisze?
- jagodzianka44
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- munkki
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

wizyte u gina mam 22.08 - zobaczymy czy cos urosl po tych jajach;)
a ile jednostek bierzesz na noc? ty jak wciskasz to w udo to robisz "faldke" czy po prostu wbijasz sie do nogi?
- jagodzianka44
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- munkki
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
pytalam o jajka ile moge jesc - powiedziala ze maluch jest nieduzy wiec moge jesc bezkarnie duzo.... Ta doktorka twierdzila ze na pewno mi cukry zaczna spadac po takich sniadaniach i doradzila ze mam zmniejszac dawki insuliny porannej jakby dwa dni pod rzad bylo mniej niz 100 (faktycznie mam takie niskie wyniki po tym pierwszym sniadaniu)... ale oczywiscie dosc szybko jestem glodna.
dzisiaj po 2 godzinach od sniadnaia zjadlam drugie sniadanie - mialam taka ochote na drozdzowke ze myslalam ze zwariuje (mezulek latal po pobliskich piekarniach)... zaraz bede mierzyc cukier i sie okaze co po tej drozdzowce ...
musze zatem zaczac robic faldke, wczoraj mialam wrazenie ze wszystko mi wyplynelo po zastrzyku ;P
Biore na noc INSULATARD (ma zielona koncowke i jest metna). Moze faktycznie warto zebys dostala ta dzienna poranna... zobaczymy co ci powie...