BezpiecznaCiaza112023

Mamusie pazdziernik 2014

10 lata 7 miesiąc temu #914379 przez agniesia1604
Jasio się normalnie rusza ...a brązowe to taki śluz podbarwiony stara krwią ... nie ma glutków, albo innych bardziej brązowych zmian na wkładce... czyli ta wczorajsza krewka musiała spłynąć po nocy jak chodziłam ... spokojnie...mi lekarz juz powiedział raz ze jesli się nie powtarza to nie ma czym się martwić bo to może być od dźwignięcia, albo nadżerka, ... po prostu miałam wtedy obserwować no i teraz też będę:) ...
Aktualnie Jasio się wierci normalnie i wręcz nie ma mowy o tym żeby był jakoś nisko bo kopie mnie w pępek ...chociaż czasem sobie mysle że i dupkę wypina w moim pępku...:P ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 7 miesiąc temu #914381 przez jagodzianka44
Munki tez mam insulatard :). Po wstrzyknieciu policz do 10 dopiero pena wyjmij, przed wstrzyknieciem wymieszaj zawartosc, naloz igle i nacisnij zeby Ci kropla poleciala, nie masuj uda tylko zlap faldke, nie za gruba i wstrzyknij :). Ja chcialabym ta insuline, to ja tez bede jqdla 1kromke i wiecej warzyw :)

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #914396 przez MlecznaMama
Witajcie Kochane!!!
Malvi cieszę się,że jest coraz lepiej! Trzymajcie się mocno, będzie już tylko dobrze. bacznie Was tu obserwuję . buziaki!!!!
Ja też bym nie lekceważyła plamień, ale jak mówisz Agniesia że to takie delikatne to może to od jakiegoś zadrapania hmmm...
a jak tam MArza bo coś jej nie widzę?
edit
ok widzę.... ślepota ciążowa :P

10 lata 7 miesiąc temu #914416 przez Aneta_78
Agniesia to dobrze,że juz lepiej...oby nie wróciło..
Wiesz ja to Ci troszkę zazdroszcze,że tak Jasia czujesz :-) słuchaj,a może zdjęcie zrób np jak widać stopkę - są czasem takie zdjęcia w necie :-)

Ja właśnie rozmawiałam ze znajomą fotografką o sesji Jasia jak będzie noworodkiem :-)

Malvi ale ulga!!! Super!!! :-)

Jagodzia ja też ledwo dycham...:-(

...nieustająca awaria suwaczka ;-)

10 lata 7 miesiąc temu #914420 przez malvi
Caly czas leżę, może dlatego się poprawilo troche...
A tak w ogole to leżę na sali z dwiema dziewczynami które z kolei są po terminie i nie skraca im się szyjka ani nie mają skurczy i będą miały wywolywane porodu po weekendzie jeśli do jutro nie urodza :P

Aneta a Ty jak się czujesz?

10 lata 7 miesiąc temu #914427 przez agniesia1604
Mlecznamamo... widzę że się nie poddałaś:) ...gratuluję to już 9 tydzień?:)
Jak się czujesz?

10 lata 7 miesiąc temu #914437 przez Marza
Siemanko :kiss:
MlecznaMama nie przejmuj się, wzrok się pogarsza, ale po wszystko wróci do normy :D ostatnio miałam gorsze dni, ale dzisiaj nie jest źle :) pisz jak Ty się czujesz kochana !? :kiss:

malvi może Ci się tak polepszy, że wytrzymasz do pażdziernika ! :woohoo:

10 lata 7 miesiąc temu #914457 przez malvi
Marza byloby super ale raczej na to nie ma szans :P Mówili cos o 2-3 tygodniach, choć mam nadzieje ze uda się dłużej...

10 lata 7 miesiąc temu #914461 przez Marza
Malvi ale maleństwo już będziesz miała w ramionach! :-) nie ukrywam, że odrobinkę zazdroszczę ;-) tyle, że Twój Krzyś to już kawał chłopa :-D zobaczymy w czwartek jak mój przybrał :-*

10 lata 7 miesiąc temu #914473 przez Kinga2424
munkki Ja odciągałam pokarm przez miesiąc. I tak to robiłam. Odciągałam (laktatorem chyba z nuka, ale nie jestem pewna). Zakręcałam pojemniczek i chowałam na lodówki. Przed podaniem do Paulinkowej buteleczki i do podgrzewacza n 400 stopni.

malvi Cieszę się, że u Was się poprawiło:) Mam nadzieję, że jeszcze wytrzymacie do terminu:)

10 lata 7 miesiąc temu #914514 przez malvi
Hej my już z Krzysiem po ktg, skurczy brak, macica miekka jak na razie :)

10 lata 7 miesiąc temu #914517 przez agniesia1604
malvi,
dmuchają na zimne... pewnie po tygodniu dwóch Cię wypuszczą do domu :) ...
Kurde współczuję szpitala... ja nie wiem jakbym sobie poradziła...

u mnie plamienie było takie tyci tyci i przeszło od razu i się nie powtórzyło... wczoraj tylko z rana schodziło brązowe a tak potem cisza i już jest tak jak było ..:) Ogólnie Jasiek strasznie wierzga nogami i rączkami...a czasem tak się wygnie że szok.... nie pamietam żebym w 30 tygodniu tak miała ze Stasiem....
Także mam wrażenie że słyszy np kiedy Stas płacze to Jaś się budzi i zaczyna dość mocno skakać...:P

10 lata 7 miesiąc temu #914519 przez malvi
Agniesia no nie wiem czy nas wypuszcza bo mam przeciez strasznie skrocona szyjke.

10 lata 7 miesiąc temu #914523 przez Ania86
Malvi, cieszę się że skurczy brak, teraz tylko odpoczywaj i na pewno jeszcze jakiś czas - oby jak najdłużej wytrzymacie :)

Ja już nie mogę się doczekać wizyty w środę, ciekawe jak tam mała i czy będę mieć usg ;) Jutro jak tylko będzie pogoda biorę się za kolejną część prania, bo w zeszłym tygodniu to ciągle padało.

10 lata 7 miesiąc temu #914524 przez Kinga2424
Cześć Dziewczyny

malvi To bardzo dobre wieści. Oby Krzyś chciał jeszcze posiedzieć. Moim marzeniem było, bym jak będę miała syna, to żeby był Krzyś:)

A ja czuję, że moje dni są już policzone. Już wczoraj bałam się, że pojedziemy w nocy na IP. Jutro mam wizytę. Jeśli dotrwam do jutra, to coś przypuszczam, że chyba trafię już do szpitala. Ale zobaczymy:)

agniesia1604 Jasiu czuje, że na tym innym świecie czeka na niego Braciszek:) I może się cieszy :lol:
Podziękowania: malvi

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka