- Otrzymane podziękowania: 161
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Caroina a wiesz, mój gin to śmiertelnie poważny jest..ale ja go nieraz "wyprowadzam" z równowagi swoimi tekstami..
...nieustająca awaria suwaczka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie śpię od 4:40, a jest 5:21..eh..
No i co począć.
Bardzo źle znoszę takie nieprzespane noce,staram się tłumaczyć sobie,że to minie..ale np. z Bartusiem tak nie miałam. Spałam jak suseł.
Planów na wolne dni nie mamy żadnych,ja muszę leżeć..ale M coś wspomniał,że może pomaluje drugi raz to łóżeczko
Widzę,że poczuł że czasu zostało coraz mniej..
Mały się bardzo wierci i wypycha i zastanawiam się czy taki będzie tez po porodzie - ruchliwy i nieospały?
Wczoraj tak dokazywał,że M ściągnął mi na telefon aplikację z kołysankami..pomogło na 5 minut
Malvi myślę o Tobie
daj znać po obchodze jak sytuacja...
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
Jestem na patologii ciąży w Wawie na Madalinskiego. Na oddziale jest on ale IP to byl wczoraj jakie koszmar, spędziliśmy tu z M cala dzien tyle byli ciezarnych. Podobno w calej Wawie i okolicach brak miejsc na porodowkach. Kilka dziewczyn po calym dniu czekania odeslali z kwitkiem jesli nie zaczela się akcja porodowa. To w skrocie o szpitalu.
Teraz o mnie - od kilku dni pisalamwam o tych bolach. Przed wczoraj wieczorem doszły plamienia, rano tez byly. Także poplakalam sobie, obudzilam M, spakowalam mala torbe i pojechaliśmy. Zrobili mi ktg, Usg i badanie na fotelu. Szyjka skrocila się w ciągu tygodnia o 2cm. Maly urosl do 2700. Także wzięli mnie na oddzial i natychmiast syerydy i pod kroplowke plus nadal luteina. Zobaczymy jak będzie dalej ale dali mi do zrozumienia ze pewnie zostane tu do porodu (ktory będą się starać jak najbardziej opoznic ).
Teraz już podlaczyli mi ktg i czekam na obchód.
Jagodzianka mam nr, zadzwonię później do Ciebie kochana.
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
U mnie 4:30 pobudka i koniec snu, Paulinka się przebudziła, nie umiała zasnąć. Teraz zasnęła, może do 7 choć pośpi. Zobaczymy
Wczoraj była strasznie słaba. Jak przyjechaliśmy ze szczepienia, to było oki, ale o 17:00 się zaczęło. o 17:30 poszła spać, wstała około 19:00. Może jeśli byłoby ciemno w pokoju, to spałaby do rana, ale poczuła, że jeszcze jest dzień i koniec. Do 21:00 nam się na wszystkie strony przewracała, ale nie szło ją uśpić. Zjadła ze mną loda. Albo ja zjadłam tyle ile mi zostawiła;) Mam nadzieję, że dziś będzie się już lepiej czuć.
Aneta_78 Dziękuję za troskę A jak dziś kolano???
malvi Och malvi. Bąbelek jest już duży, więc napewno sobie poradzi, ale wiem co czujesz. Trzymaj się dzielnie, a my wszystkie jak jeden mąż czekamy na wieści od Ciebie!!! Będzie dobrze. Teraz jesteś pod fachową opieką!!!
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A Krzyś główką w dół ułożony?
Trzymaj się i pisz jak masz ochotę..
Kinga to też pewnie zmęczona jesteś? A u Ciebie coś się dzieje czy narazie udaje się trwać..jakoś..?
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 114
Te zastrzyki co dostałaś to m.in. na te płucka tak?
Aneta Właśnie zauważyłam, że ten Twój lekarz to słabe poczucie humoru ma
Jeszcze tylko ostatnie pociągniecia pędzlem i jesteście przygotowani. Mój Arek nadal nieugięty. Wybrałaś już tą huśtawkę z Bright Starts? Dla Nadii miałam z tej firmy właśnie i była super, melodyjki bardzo przyjemne i nie zawodziła
Współczuje Wam tych nieprzespanych nocy. Też tak miałam przez pewien czas – na szczęście minęło. Nawet tej nocy udało się jakoś przespać mimo, że głowa mi pęka od wczoraj
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
- Pod Moim sercem bije inne serce!;*
- Otrzymane podziękowania: 66
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
Caroina Ja również mam tą huśtawkę od Paulinki, tylko ślimak i biedronka:) Choć powiem CI, że jak słuchałam tych melodyjek, to po pewnym czasie mnie już głowa bolała:) Ale najważniejsze, że Paulinka była zadowolona. Kupiliśmy drugą również z BS, ale używaną. Niestety jak mąż dojechał na miejsce to okazało się, że nie jest to huśtawka tylko ten wibrujący bujaczek, ale w moim przypadku to dobrze, przynajmniej raz Ala będzie w jednym, a Zuzia w drugim, a potem zamiana. Jeszcze pewnie Paulinka się załapie Jak tylko wnieśliśmy ten bujaczek do nas na górę, to Paulinka zaraz z nim majstrowała. Włączała, bujała. Aż się boję co będzie, jak dziewczynki w nich będą siedzieć, a Paulinka akurat się tym zaciekawi
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 114
Fakt, jak się czegos na okragło słucha to jakie ładne by nie było potrafi wkurzać. Ale u Nas leżaczek nie był zbyt często używany więc nie zdażyłam się znudzić Za to teraz mam huśtawkę z FP i już zaczynam żałować zakupu. Muzyka na dzień dobry mnie denerwuje (klasyka w wydaniu dziecięcym) więc co to będzie później Może jeszcze zdaże go sprzedać i kupić taki jak miałam z BS.
A nasze starsze dziewczynki będą miały zabawe przy tych wszystkich niemowlęcych gadźetach, później zabawkach grających itp. Moja też jak dopadła huśtawkę to cały dzien w niej lalki i miśki bujała urocze
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
Jagodzianka ja zadzwonie niedługo do Ciebie
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
- Pod Moim sercem bije inne serce!;*
- Otrzymane podziękowania: 66
- MlecznaMama
- Wylogowany
- gadatliwa
- PINK FLOYD - LEARNING TO FLY
- Otrzymane podziękowania: 17
A z telewizją szpitalną u nas było że jak wrzuciłaś 3 dwuzłotówki to 12 godzin dawali pooglądac buziaki dla Ciebie!!!!!!!!
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa