- Otrzymane podziękowania: 114
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 77
Sala vip. 100 zl za dobe . Jesli tylko wolna bedzie
Dzis pogoda barowa bleee. Ogarniam chate i placka musze zrobic bo o 15 szwagierka z dwulatkiem swym wpada
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 161
Ja jestem z kolei ZA wszystkim co może pomóc..jeszcze Caroinę muszę przekonać,żeby zadbała o swój komfort żartuje...
Każdy robi jak uważa..
Caroina no nóżka fioletowa i boli buuu..dziękować,dziękować za pamięć
Ewa u Ciebie 1700 a masz termin przede mną..eh będzie u mnie wesoło
...nieustająca awaria suwaczka
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 52
układam rzeczy ... w szafie też będę miała kartony w których posegreguję np CZAPKI, BUCIKI
Wiecie co ledwo zmieściłam wszystkie czapki w kartonie 25x33x18!!!!!! Mam z 50szt czapek ... zimowe, jesienne, po kąpieli, na wiosnę i lato... z czego około tylko 10 szt Staś nie miał na głowie:) ... idę układać dalej... hahahaha
ale spokojnie z tego wszystkiego moze mu kupiłam z 10 czapek a reszte dostalismy:))))) i nie mam obsesji na czapki ... o nie:P
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
- Pod Moim sercem bije inne serce!;*
- Otrzymane podziękowania: 66
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
U mnie dziś bardzo pochmurno, ale mi to się podoba:) Paulinka na podwórku. Jutro szczepienie na 13:00. Oprócz lekarza, to nigdzie nie byłam od dwóch tygodni, więc taki wyjazd to dla mnie cała wyprawa;) Boje się tego szczepienia. Paulinka jest już bardzo rozumna i mądra, a czekają nas 3 wkłucia. Prosiłam męża by wziął opiekę i z nami jechał. Jestem przerażona odnośnie jutra.
Korzystając z tego, że Paulinka jest na dworze zerknęłam jeszcze, czy mam wszystko spakowane do szpitala w razie W. Jeszcze wyparzam laktator i będzie dobrze. Kupiłam jeszcze opaski na główkę dla dziewczynek, by ładnie wyglądały jak przyjdzie fotograf do szpitala:) Wiem głupia jestem, ale to wszystko przez hormony
Cieszę się, że u Was wszystko dobrze
Miłego dnia:)
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My mamy odroczone szczepienie MMR do końca grudnia ze względu na alergię na jajo, nabiał i t p ... I prawdopodobnie to szczepienie będziemy mieli robione aż w KRAKOWIE.... (100km od domu) .... bo tam jest specjalistyczna poradnia dla dzieci z alergiami ...w razie wstrząsu czy cuś , wiedzą jak sobie z tym radzić ...
Nie mieliśmy żadnych w sumie problemów z Niepożądanymi Odczynami Poszczepiennymi (NOP) ....no jedynie raz miał nóżkę spuchniętą od wkłucia i tyle, skończyło się na tym że nie kąpaliśmy wtedy Stasia bo go to bolało......
Kinga trzymam kciukasy żeby nie wystąpiły żadne Odczyny ani ta cholerna odra za 2-3 tygodnie.... a w ogóle zapytaj się lekarki czy możesz być narażona na jedna z tych trzech chorób jeśli np nie byłaś szczepiona (sprawdź swoją książeczkę....) ... bo są szczepionki które wszczepione w młody organizm potrafią zarazić... ale nie chyba MMR...no ale zapytaj bo Ty w końcu w ciąży jesteś....
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Agniesia gotowa na czwartek?
Kinga wyparzasz laktator czyli nastawiasz się na cycusia ?
Ja to jestem rozbita..mam dni,że chce spróbować karmić piersią a mam takie,że nawet nie chce zaczynać..
Butelki już nawet kupiłam..
Dziewczyny polećcie mi jakieś nakładki na piersi??może słyszałyście które dobre?
Jagodzia ja się nie znam na opadaniu brzuszka..ale położna mówiła,że wtedy się lepiej i łatwiej oddycha. Czujesz zmiany?
Malvi jak się dziś czujesz?
Caroina podziwiam,że nerwowo wytrzymujesz z brakiem kącika dla małej..ja suszę mojemu głowę o drugie malowanie łóżeczka..a on mi o pakowanie torby do szpitala
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja z kolei uparłam się na obrazki ( zestaw 3 szt.) ze smokami z Ikei,ale kto mi teraz po to pojedzie?!?a tak bym je chciała już powiesić..
I uwaga,będę się chwalić - ja mam już wszystko poprane i poprasowane i poukładane dla małego
Aczkolwiek nie było źle,gdyż nie mam tylu czapeczek co Agniesia
A łóżeczko,po jednym malowaniu wygląda tak
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Munkki co tak cichutko siedzisz??
..remont się chyba jeszcze nie zaczął??
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja teraz układam w szafie te wszystkie rzeczy....... jeszcze nie mam pomysłu...
Dziś jestem strasznie obolała ...bolą mnie nogi i ręce... no i jestem śpiąca... bez energii...
Zaraz się zabiorę za tą szafę jak tylko kawę wypiję ( juz moja druga)
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
- Skarb już na świecie ! :)
- Otrzymane podziękowania: 107
Anetka chyba Ty pytałaś kiedy teściowa wyjeżdża...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
.
Po wizycie wszystko w jak najlepszym porządku. Szyjka elegancko trzyma. Nie ma powodów do niepokoju. Następna wizyta 3 września i wtedy dostanę skierowanie na badania mocz, morf i pewnie wiele innych Teraz tylko wytrzymać do 21 sierpnia na USG Znów się nie powstrzymałam i w pepco kupiłam z M dresik dla małego plus torbę do szpitala i już prawie mam spakowaną
Straszny zaduch znowu u nas... Niech już październik przybędzie. Ale też mam nadzieję, że pod koniec września urodzę, albo początkiem pażdziernika, bo do połowy jeszcze tyle czekania
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Torbę masz już spakowaną,a dużą kupiłaś?
Ja to mam taką malutką,nie wiem czy nie za mało rzeczy biorę