- Otrzymane podziękowania: 34
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- dotkawy
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 114
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 52
Fajna taka kruszynka... pewnie jak będziecie wychodzić to niecałe 2500 będzie ważyła:)
Yoozia,
mówiłam Ci że w sumie dziwie się ze Ci antybiotyk zapisał. Poza tym mam nadzieje że wynik antybiogram to Ty masz.... i przedstawisz w szpitalu żeby wiedzieli jaki antybiotyk Ci podać.
Kurde a mi sie tak brzuszek rozrósł że normalnie na kanapie prosto nie usiade bo brzuch lezy na kanapie... tak tak na kanapie!!!!!!
Nie am to jak rozejście mięśni...
A skóra słuchajcie jak mnie ciagnie ...ech będę miałą tysiące rozstępów...juz mam ale to po poprzedniej ciązy i widać je teraz ...tak mysle ze z 50 szt by sie zebrało:))))
Moj Stas ostatnio jęczy ... a płacze kiedy siadam do kompa...masakra
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
Zaraz przewine i nakarmie Mlodego i zaktualizuje nam tabelke (to co mam i to co wczoraj wyslaly mi Minnie i Edyta)
- edyta88
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 6
nareście słońce od razu żyć się chcę mimo glutów w nosie
GRATULACJĘ ANIU dużo zdrówka i przespanych nocy życzę!!!
Yoozia współczuję Ci znowu nie potrzebne nerwy...spokoju życzę
ja wczoraj zamarłam na chwilę o 24.00 złapał mnie bardzo silny skurcz trzymał z 1-1.5 min myślałam że to już a tu fałszywy alarm
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
aaa i kto może to niech się zarejestruje, to dostaniemy z Krzysiem książeczkę
www.bebiprogram.pl/to-co-kocham-najbardziej/polecenie/106005
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
- Skarb już na świecie ! :)
- Otrzymane podziękowania: 107
Dzisiaj nieco lepiej z siłami i zapałem u mnie, może to faktycznie zasługa słoneczka, ale powiem Wam, że temperatura nie jest wystrzałowa Byłam wyprowadzić psa i zmarzłam !
Noc też ciężka, mało, że nie mogłam zasnąć to jeszcze tak mi się czas dłużył, że szkoda mówić... No, ale co nas nie zabije to nas wzmocni
Mój mały ostatnio w dzień jest bardzo spokojny, tylko nocami buszuje. Czy to normalne? trochę się martwię...
Yoozia ale przygoda ! Jeszcze ostatnio pisałaś, że przenosisz na pewno ciążę z tydzień, a tu taka akcja
Ciekawe która będzie następna Ja od dzisiaj odliczam 7 dni do wizyty i się dowiem kiedy szpital... Powiem Wam szczerze już bym to chciała mieć za sobą... To czekanie jest najgorsze, bo się dużo myśli na ten temat.
Malvi dziękujemy za tabelkę ! Piękna A Antek od Gwiazdki miał 3500 i 55cm
W ogóle ciekawe czemu Ewa się nie odzywa... Ktoś wie co u niej?
- aneczka25
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥FASOLKA♥
- Otrzymane podziękowania: 48
A więc ANUŚ gratuluję!!!
A u nas.....hmmm...w poniedziałek byłam u GIN i wszystko jest ok poza ciśnieniem....to dość dziwne bo zawsze jak mierzę w domu to mam niskie od 116/64 do max 136/80 a u GIN w poniedziałek wyskoczyło mi 151/84 i moja GIN dała mi DOPEGYT no i biorę ale jestem zmartwiona:( Nie wiem co się dzieje z tym ciśnieniem i się martwię strasznie:( Czy któraś z was ma też z tym jakieś problemy?
KINGUŚ mam nadzieję, że dajesz radę!
Malvi zazdroszczę Ci, że już tak się dogadujecie z Krzysiem
Mnie ostatnio pobolewają pachwiny strasznie
- kacha
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 96
Ja już po wizycie. Główka nisko i mam 2 cm rozwarcia więc się coś tam zaczyna dziać w moim brzuszku. A po badaniu - nieprzyjemnym jak nigdy dotąd - pojawił się u mnie brązowy śluz. Złapałam mobilizację do prania- kto wie, może to ostatnia szansa przed porodem.
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
Kacha może Ty jesteś następna w kolecje Ja też dzisiaj jakiś mam większy zapał do pracy Poprawiłam już w półkach ubrania, bo był lekki chaos, ogarnęłam moją mini kuchnię, pozamiatałam i przygotowałam obiad Prać też będę, ale to jak M wróci z pracy.
Wczoraj zrobiliśmy zakupy do niedzieli i nie muszę się nigdzie ruszać do końca tygodnia
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 52
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 114
Aneczka Nie martwiłabym się tym skoro zazwyczaj ciśnienie masz w normie. czasem takie skoki się zdarzają każdemu
Kacha Już dwóm dziewczynom po badaniu odszedł czop wiec moze i u Ciebie się zaczyna w końcu termin bliziutko
- yoozia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 92
Agniesia nie wiem nic o tym wyniku antybiogram, ale w sobote mam wizyte, to moze cos sie dowiem od tego starego pierdziela w szpitalu nie pytali o to, ale powiedzieli, zeby niczego sie nie bac, dostane przy porodzie antybiotyk, a ten co on mi przepisal nie jest niebezpieczny, podaje sie go w ciazy, tylko po prostu na inne bakterie w kazdym razie kazali mi go wybrac do konca, czyli jeszcze tylko dzisiaj. i na szczescie juz koniec, bo mam po nim taka bieganke, ze brak slow
Marza chyba zmieniam zdanie. nie wiem czy w ogole pociagne do pazdziernika dzisiaj ledwo chodze, a jak juz chodze, to co chwila wydaje dziwne okrzyki jak mi sie mala wpycha w dole maz sie bal isc do pracy
a wy jak sie czujecie?
aha. po wczorajszej akcji spakowalam torbe do szpitala w koncu znalazlam motywacje
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna