BezpiecznaCiaza112023

Mamusie pazdziernik 2014

10 lata 3 miesiąc temu #928173 przez Caroina
Nelka No widzisz, mi o KTG nic nie wspomniał, tylko tyle, że jeśli wcześniej coś się będzie działo to zgłaszać się do szpitala. Przeziębienia współczuje. Mnie też dopadło i do dziś jeszcze do końca mi nie przeszło. Nie ma jak leki, których teraz nie można brać

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 miesiąc temu #928179 przez pauletta
Kurde a mnie ten brzuch na dole jakos dalej pobolewa...
Ehh stresuje sie

10 lata 3 miesiąc temu #928180 przez munkki
Inus ja to chyba bym zagryzla tego lekarza... Mógł chociaż właśnie to ktg zrobić. U nas jest praktyka ze od 39 tyg raz w tygodniu się robi ktg, ja przez cukrzycę mam już teraz dwa razy w tygodniu... jutro jeszcze dotego wizyta ostatnia, już się nie mogę doczekac, pomierzy małego pewnie. ..

Kurde pogoda faktycznie na choroby... Ja juz dzisiaj się narobiłam i do końca dnia mam zamiar leżeć do góry Staszkiem :):)

Pauletta dla pocpocieszenia powiem Ci ze u mnienod dłuższego czasu nie ma.momentu w którym coś by mnie nie bolało;)

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #928182 przez pauletta
Munkki ale to taki bol okresowy i jakos tak nieprzyjemne uczucie. Nie mialam tak... I qpkuje

10 lata 3 miesiąc temu #928188 przez Caroina
Pauletta Jeśli się boisz to jedź do szpitala, niech zrobią Ci KTG i sprawdzą czy są skurcze. Mnie jak ostatnio pogoniło 3 razy w ciągu dnia, poszłam na oddział ginekologiczny i zrobili mi ktg.

10 lata 3 miesiąc temu #928191 przez nelka
Te bóle podbrzusza podobne do tych na okres są związane z przygotowaniami do porodu. O ile nie pojawiają się do tego plamienia nie powinny niepokoić.

U mojego lekarza ktg jak nic się nie dzieje robi się co dwa tygodnie tak od 36tc. Ja mam co tydzień bo skróciła mi się szyjka.

10 lata 3 miesiąc temu #928192 przez Caroina
Nelka I tak powinno być jak u Ciebie. Ten mój to tylko jeśli coś się dzieje wtedy wysyła do szpitala na ktg

10 lata 3 miesiąc temu #928196 przez pauletta
Zrobilam sobie kapiel i leze. Lekko przeszlo... Zobaczymy. Jeszcze chciaz tydzien niech moje dziecko poczeka :-)
Podziękowania: malvi

10 lata 3 miesiąc temu #928197 przez Caroina
Pauletta Kąpiel też dobry pomysł :) tydzień dobrze, żeby mała poczekała ale z drugiej strony gdyby już to też nie ma się co martwić. Gin mi wczoraj powiedział, że teraz to już mogę rodzić, a ja a to, że wole poczekać na tatusia curuni. :silly: 3maj się i nie stresuj

10 lata 3 miesiąc temu #928198 przez pauletta
Leze kochana... Zobaczymy. Maz dzis w pracy do 1 w nocy... Bez niego nie ide rodzic :-)

10 lata 3 miesiąc temu #928202 przez agniesia1604
zazwyczaj w nocy się zaczyna ....więc wykąp się, ogol, wypucuj się ....tylko się nie maluj hehehehe...
I idz spać... tylko jeszcze przed snem powiedz do maluszka że juz wszystko gotowe i że teraz już może wychodzić:)... Maż wróci i na porodówkę:P

Fajny scenariusz co nie?:P

Ah...

10 lata 3 miesiąc temu #928203 przez agniesia1604
ja się trochę zaczynam martwić bo od 4 dni boli mnie w okolicy pod pępkiem (szczypanie czuję i takie nie miłe uczucie)...
to raz a dwa...
kurde Jaś się rusza 2 razy na dobę a jak u Was? Powinnam się stresować ?
ech ...
o teraz się zaczął ruszac bo o nim wspomniałam...:P

10 lata 3 miesiąc temu #928208 przez pauletta
Agniesia scenariusz super. Ale za tydzien poprosze :-) no zobaczymy co bedxie. Cxuje tez takie uczuvie wieksze parcie na/siku jakby a nic nie ma.

Majka sie rusza w miare czesto. Jak sie noe rusza to poruszaj brzuszkiem :-)

10 lata 3 miesiąc temu #928212 przez inus23
Wizyta była na NFZ.. co mnie to obchodzi że oni mają akredytacje..jak chce to ja mu mogę zaświadczenie w tej całej akredytacji wystawić.. inaczej będzie śpiewał :P

Ten dzień mnie dziś wykończy..najpierw nerwy z tym konowałem, a potem jeszcze się dowiedziałam że mój dziadek dostał udaru i jest prawostronnie sparaliżowany :(
........ Głowa mi pęknie ........

10 lata 3 miesiąc temu #928226 przez dotkawy
Inus wspolczuje lekarza...takiego buca zabic, to Malo!!! A jeśli chodzi o dziadka, to zależy jak mocny udar byc, bo to sie mize cofnąć, tylko jak najszybciej musza go rehabilitowac i cwiczyc, cwiczyc i cwiczyc!!! Bardzo dużo zależy od niego i jego psychiki czy będzie chcial i czy sie nie zalamie...pracuje jako rehabilitant 8 lat, wiec nie zalamuj sie, będzie dobrze :kiss:

A ja dalej w 2 paku...zwariuje w tym szpitalu...dzis przyjaciolki to przynajmniej cos oglądnę :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka