- Otrzymane podziękowania: 34
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- dotkawy
- Wylogowany
- budujemy zdania
Wiki dzis przeszla sama siebie i spala mi od 20 do 3.30 ) tyle ze jak sie obudzilysmy to ja juz bylam zalana od mleka....bo karmie tylko piersia. Tak w ciagu dnia karmimy sie co 3godziny, niekiedy 2. Ale za to w nocy pierwsza drzemke ma taka od 4-6h no dzi miala ponad 7 Dzis zwazylam sie z nia na wadze i nasza roznica byla 4100ale ona byla w ubranku.
Co do kupek to nie wiem dokladnie ile ich jest ale duzo.....praktycznie co przebieranie to kupa...zolciutka Na szczescie mala kolek nie ma, mam espumisan w domu profilaktycznie ale ani razu go nie uzylam.
Nelka tatus zakochany, naprawde az milo patrzec, jak ja ttuli, gada do niej, nosi, caluje ehhhh codziennie ja tez razem kapiemy. Tez zauwazylam ze w stosunku do mnie jest inny, poprawa na plus i oby tak zostalo....nie zapeszajac.... A co do Milenki, zoltaczka jej przeszla, ale ma problem z anemia i to powazny...mysle ze Karolina wiecej napisze jak wroci.
Aneta my robimy usg glowki, bo ja mam ta malformacje naczyniowa w glowie i po urodzeniu robili jej usg glowki i wyszlo ze miala krwawienia 1stopnia w brzuszku, tylko powiedzieli ze praktycznie kazdy niemowlak to ma i nie ma sie co przejmowac, ale kontrolnie musze zrobic za 6-8tyg. A usg brzuszka tez robili mi w szpitalu, badali serduszko, robili badanie sluchu. Tak wszystkie maluchy badaja
A oto i moja gwiazda )))
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dotkawy
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
Mi tez mala w dzien wiecej rozrabia i roznie ma ze spaniem, jak nie spi juz to nie ma mowy o odlozeniu jej do lozeczka, a w nocy robie tak ze jak ja nakarmie, to odkladam do lozeczka i albo od razu spi albo troche pogada i zasypia, tak ja przyzwyczailam i oby tak pozostalo.....
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
- Pod Moim sercem bije inne serce!;*
- Otrzymane podziękowania: 66
Co do zielonej kupki to nam pediatra mowil ze od żelaza tez może być,czarna i zielona
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
Nelka dziękuję za książkę, widziałam że doszła ale nie miałam czasu jeszcze otworzyć
To ja chyba jako jedyna tutaj stosuję karmienie mieszane choć mam ostatnio wrażenie że laktacja się rozkręciła i właściwie najczęściej nam schodzi tylko 1 butla mm na dobę a teraz czekam na wizytę u gin, ciekawe ile się zejdzie bo jest opóźnienie. A M z małym w samochodzie...
- minnie90
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 40
- kacha
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 96
Dogadaliśmy w Kościele i knajpie chrzciny na 23.11. I kupiliśmy ubranko, jak znajdę później chwilkę, to wrzucę zdjęcie
Nelka - ja też bym chciała książkę -
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 161
...nieustająca awaria suwaczka
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 126
jutro przychodzi polozna to jeszcze raz zagaam na temat kupy
jeju ja mam wrazenie ze probuje dzisiaj uspic Staszka od rana, w ogole nie chce wspolpracowac... mam nadzieje ze teraz zamknal oczy chociaz na godzine.
Spacer dzis daruje... ponuro u nas:/
dotkawy piekna twoja malutka:)
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 77
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
Pesel - maz bedzie rejstrowal coreczke w urzedzie stanu cywilnego u Was i tam mu powiedza za ile i gdzie ma sie zglosic po pesel.
U nas do odbioru byl po dwoch tygodniach w urzedzie miasta.
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
- Ewciaa
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 2
- Ania86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 71
Malvi, ja tak samo jak Ty mleko z cyca (tylko odciągane) plus jedna butelka mm, ostatnio przez dwa dni nawet moje cyce wyrobiły i nie podawałam mm
Pauletta, u nas pesel był po dwóch tyg. do odbioru w USC jak pisze Munkki, a z becikowym to musisz udać się do MOPS-u i tam Ci dadzą papiery do uzupełniania i powiedzą co dokładnie trzeba (trochę tego jest niestety :/ ) my już złożyliśmy i czekamy na kasę.
Jagodzianka, szczepienia przeżyjecie ja się tak bałam a nie było najgorzej. Za tydzień znowu.... i na jakie się zdecydowaliście? Ja się cały czas zastanawiam nad tymi rotawirusami ale chyba darujemy sobie.
U nas kupka też często jest zielona. Wczoraj była masakra jakaś Mała płakała, stękała od 19 do 24 potem w nocy też kwękała, jak M wrócił po 22 to na szczęście mnie trochę odciążył bo tylko ręce były zbawienne. Mam nadzieję że dziś będzie lepiej....
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
- Pod Moim sercem bije inne serce!;*
- Otrzymane podziękowania: 66
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 161
...nieustająca awaria suwaczka