- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2015;)
Mamy Kwietniowe 2015;)
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
A to ja oglądałam program z Zawitkowskim i właśnie bardzo polecał biegówkiKarolincia napisał: Anabelle - Rowerku biegowego nie polecam !!! Nie wpływa korzystnie na stawy biodrowe u dzieci, kręgosłup , stopy i kolana... Podobna zasada jak przy chodzikach..., które też bardzo szkodzą dzieciom....
Sama też kupie.
Monia to tragedia - współczuje że musisz do nich iść. U mnie w rodzinie też są tacy jedni. Wszystko mu zaszkodzi, a rower zabije
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
- kasiek9472
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
- Otrzymane podziękowania: 1
My dziś z Zuzią w domu, od 1 do po 5 w nocy nie spała, mówiła, że uszko ją boli i płakała troszkę. Spaliśmy prawie do 10, więc z rana zadzwoniłam zgłosić, że nie będzie Zuzi dziś w przedszkolu. Od rana nic Zuzi nie jest, dobrze się czuje, jest radosna i pogodna.
Co do rowerków, to też słyszałam pozytywne opinie, same mamy, Zuzia dostała na 2 urodziny i kocha go bardzo. A co do płaskostopia, to dziwne, ale Zuzia nigdy go nie miała, nawet jako niemowlę, nadal nie ma, więc to chyba nie reguła, że każde dziecko do 2 lat je ma?
Monia fajnie, że wizyta przed Tobą, zobaczysz dzidziulkę.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ja mam wizytę 23.12, jeszcze muszę iść na tę glukozę, ale to 19.12 pójdę, w piątek
Miłego dzionka
- mrsblaszczyk
- Wylogowany
- gaworzenie
Pozdrawiam,
Agnieszka
rodzinnarewolucja.blogspot.com/
- mrsblaszczyk
- Wylogowany
- gaworzenie
My chcieliśmy sobie coś kupić z okazji Mikołajek, ale nic w sklepie nie znaleźliśmy. Myślałam, że kupię sobie w końcu buty zimowe, ale chyba mam zbyt wygórowane wymagania jak na te czasy.
Poza tym 5.12. wzięliśmy ślub, więc to było swoistym prezentem
Pozdrawiam,
Agnieszka
rodzinnarewolucja.blogspot.com/
- klauduska89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
mrsblaszczyk gratulacje i szczęścia !
Ja jutro mak wizyte ale tylko badanie ,,dowcipne" bez usg no i skierowania na krew, mocz i glukoze pewnie. Zobacze czy waga idzie w gore bo 3 tygodnie temu bylo na + nie cale 2 kg
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 21
Anabelle - Mi w szkole Pani magister na zajęciach z pediatrii mówiłą o tych rowerkach właśnie, to co napisałam Wiadomo, co lekarz czy magister fizjoterapii to inna opinia
Vestusia -Dzieci rodzą się z płaskostopiem fizjologicznym, w wieku dwóch lat powinno się zbadać stopę dziecka u ortopedy i zobaczyć czy płaskostopie się utrwaliło czyli stało się patologicznym stanem czyli wadą stóp..czy np stopa ma inną wadę
Gratuluję Córeńki
Monia - Trzymam kicuki !!!!
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A jak Wasze brzuszki Mamuśki? Mój zdaje się być ogromny, a gdzie tam jeszcze 4 m-ce Wczoraj zakupiłam spodnie ciążowe i poprawiło mi to nastrój A dzidziuś w brzuszku buszuje bardzo często, momentami mam wrażenie, że w ogóle nie śpi
Kiedy będziecie szykowały wyprawkę? Ja chyba zacznę w styczniu wszystko segregować, prać i prasować.
Karolincia nawet jeżeli po urodzeniu Zuźka miała fizjologiczne płaskostopie, to nigdy nie było ono widoczne, a mieliśmy wizyty u kilku ortopedów z różnych powodów. Nigdy nie mieliśmy problemów z platfusem czy czymkolwiek, nigdy nie stawiała (nawet pierwszych kroków) bez tego wewnętrznego wydrążenia po stronie wewnętrznej stopy, zawsze je miała i ma nadal. Wiem też, bo mam porównanie wśród innych dzieci i wiem na czym polega różnica, nasza pediatra również potwierdzała prawidłowy rozwój mięśni stopy.
Co do rowerków to ciekawe, faktycznie co lekarz to inna opinia. Mnie się osobiście ten wynalazek bardzo podoba
Miłego wieczoru Mamuśki
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mrblaszczyk gratuluje!
Ja juz po z Fasolką wszystko dobrze uśmiechała się i pięknie pupe pokazywała :-D kolejna wizyta 10.01 usg 4d mam 7 z możliwościa wczesniejszego zrobienia.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
O, to jeszcze troszkę czasu do 10.01, ale szybko zleci, teraz święta, Sylwester Macie jakieś plany na Sylwestra? My najprawdopodobniej spędzimy go ze znajomymi, obie brzuchatki, więc nie będzie smutno, że na trzeźwo
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
zeszły sylwester przespałam bo wyszłam z Antkiem ze szpitala po jego zapaleniu płuc, ja miałam anginę.
wcześniejszy sylwester z brzuchem 7 msc ciąży...
a jeszcze wcześniejszy sylwester krwawiłam po poronieniu...
generalnie balanga na całego, nie ma co. Nie pamietam już imprezy sylwestrowej
- Kajda
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
myślałam że na FB się wszystkie przeniosłyśmy a jednak warto tu zglądnąć.
mrsblaszczyk gratuluję
Monia89 może zrób sobie niespodziankę jak już tyle wytrzymałaś to poznasz malucha po porodzie
Anabelle no teraz to może jakiś na spokojnie sylwester z dwójką?
My na sylwestra dobre jedzenie i pewnie w dwójkę w domu bo nie wiadomo jak to będzie z samopoczuciem a nie chcę komuś psuć imprezy
Mąż chory mam nadzieję , że uda mi się uniknąć zarażenia.
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
w dzień marudniejszy apetyt słaby.
Pytacie o sylwka M brat wpisał nas na liste na bal....
pogieło go stwierdził że dam rade a tak poważnie musi nas wypisać i albo rodzinnie w domciu posiedzimy albo.do.kolexzanki mojej pojedziemy ma córke w wieku Tosia.
w zeszłym roku byliśmy na śląsku u rodziny 2 lata temu u znajomych na domówce a 3 lata temu na balu