- Otrzymane podziękowania: 21
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2015;)
Mamy Kwietniowe 2015;)
- Karolincia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Fajne warsztaty

Klauduśka - Ehh..współczuję :* :* Ściskam Was :*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
- Otrzymane podziękowania: 1

My już z Zuzią w domu, w przedszkolu robiliśmy z dziećmi ozdoby na choinkę, my zrobiłyśmy prezent pod choinkę, choć Zuzia uparła się, że będzie wisiał na choince, więc dałyśmy drucik i go powiesiła za kokardkę

A jak Wam mija popołudnie?

- Karolincia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

No to miło spędziłyście popołudnie z Córeczką

A mi średnio mija, bo miałam robić rzeczy do szkoły tzn prezentacje itp ale nie mam weny

- klauduska89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
- Karolincia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- klauduska89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- iska
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0
takich przebojow z ciaza to sie w zyciu nie spodziewalam... poszlam dzis po poludniu na wizyte do lekarza a przed wejsciem juz do gabinetu kobitka sie mnie pyta (tez ciezarna) czy to prawda ze od stycznia ma tego ginekologa tu juz nie byc.. no rece mi opadly....
weszlam do gabinetu pogadalam.. zbadal mnie i smiac mi sie zachcialo bo przylozyl mi ten aparat do brzucha co sprawdza tetno malucha (nie pamietam jak to sie nazywa) a aparat nie zadzialal.. no to stwierdzil ze zrobimy usg zeby sie upewnic.... no i widzialam bobasa.. akurat kopal mnie na calego ....
gin dal mi skierowanie na badania i wypisal zwolnienie az do 29 stycznia ( zwykle wypisuja zwolnienia na 1 miesiac) wiec pytam go na koniec czy to prawda co plotki mowia ze po nowym roku moze go juz nie byc.. a on do mnie ze wszystko mozliwe.. wiec sie pytam i co teraz... a on ze kogos kompetentnego dadza napewno na zastepstwo... noz kurcze..
powiedzialam ze ja juz nie chce nikogo innego i pytam sie gdzie go bedzie mozna znalezc.. a on do mnie ze w szpitalu jak cos.... swietnie po prostu... w recepcji potwierdzili ze faktycznie pan doktor zastnawia sie nad odejsciem i ze najlepiej podejsc na poczatku stycznia i sie upewnic.... takze moze sie okazac ze zostaje bez lekarza od stycznia.. dobrze ze to beda tak naprawde dwie wizyty... jak dobrze pojdzie.. 29 stycznia po kolejne zwolnienie i pozniej na koniec lutego... no a w marcu mam nadzieje juz bedzie po wszystkim a jak cos to faktycznie bede kombinowoac i chodzic do szpitala.. chociaz nie wiem czy tak mozna
- monia89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 10
prezenty kupione został tylko.dla mojego M
Co do ubranek Antoś wazył 3.5 kg 56 cm i ubranka na 56 nosiliśmy przez 3 tyg chociaż w co niektóre 62 wchodził śmiało po tyg a z 2 56 wyrósł.
Ja z nim miałam 6 zestawów i to spokojnie wystarczyło bo a to było obsiuranie a to kupka wyciekła a to sie ulało a to matka dziecko mlekiem zalała i powiem Wam że noworodek w za dużym ubraniu tragicznie wygląda jest mu niewygodnie a zarazem nam.
WYyprawka Tosika z racji użytku nie nadaje sie na "pokaz" więc nawet jak będzie Synuśmusimy kupić a po 2 nie odmówie sobie przyjemności kupowania :-D
Dla obu alternatyw płci mamy wózek wanienke przewijak kołyske pościel itp mate edukacyjną multum prxywieszek itp laktator
więc musimy kupić kocyk ręcznik ubranka smoczki butelki pusie do wózka rożek linomag gaziki spitytus mydełko szare coś do kąpieli oliwke nožyczki fride kilka tetr musze zaczac polować na promo pampków chusteczki zakupiłam.
Napewno dokupie stelizator z podgrzewaczem i 2 bujaczek
Co do planu porodu.miałam go dostawałyśmy w szkole rodzenia ale jedyne co z niego było w 100% spełniane to obecność mojego M i nie wypradzanie go podczas żadnych zabiegów robionych na mnie.
Miałam mieç ograniczone badania do 2 miałam byç nie nacinana miało byç minimum osób 3 .... a więc miało byç

- Karolincia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Iśka - to Ci sie ułożyło....współczuję....

Monia - No to pojadłaś sobie

Klauduśka - Dzięki Kochana tak zrobie

- klauduska89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
monia to poszalalas z tym kebabem, chociaz nie powiem ale tez bardzo lubie od czasu do czasu zjesc kebaba:) a ostatnio mam faze na warzywa z patelni i jadla bym je na okraglo zamiast ziemniakow do obidu, a jutro PIZZA

jutro w koncu biore sie za porzadki swiateczne, dobrze ze maz sie zaoferowal ze pomorze, we dwoje pojdzie duzo szybciej.
A jakk u was z pogoda? Zapowiadaja jakieś mega wiatry i orkany? U nas poki co jest spokoj ale nad morzem podobno juz ostro wieje.
a tak wogole to gdzie sie podziewa nasz indonezyjski Pisklak

- Karolincia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

We dwójkę Wam szybciej pójdzie pewnie że tak

U mnie troche wieje, ale jeszcze tragedii nie ma

- Karolincia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Pazurki oporządzone, ale juz jutro pomaluje bo dzis padam juz na twarz

Dobranoc

spijcie słodko

Do jutra

- sun333
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

My wczoraj zakupiliśmy pierwsze prezenty gwiazdkowe. Dla mojego taty szlifierkę katową, dla mojej mamy patelnię tefal, dla tesciowej ciśnieniomierz naramienny a dla teścia - UWAGA UWAGA........ siekierę

- Kajda
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Ja część prezentów mam dzisiaj o 10 jadę z teściową po resztę mam nadzieję, że uniknę o tej godzinie mega tłoku:)
Udało mi się dzisiaj przespać całą noc bez wizyty w wc aż w szoku jestem .
Miłego weekendu
- monia89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 10
U mnie troszke powiało i tyle.
co do prezentówmy tez wczesniej wspominamy co tam chcemy kupiç sobie....
karolincia Ty w domu pazurki robiłaś a ja poszalałam i do kosmetyczki poszłam :-D
Kajda trxymsm.kciuki za udane zakupy.