BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2015;)

10 lata 3 miesiąc temu #949919 przez Karolincia
Witajcie Mamulki :) :*

Sun - Pamiętałaś, że dziś moje usg !! :D Kochana Jesteś :* :) Zdam zdam relacje !!! :) :)
Bardzo oryginalne prezenty faktycznie, ale przynajmniej każdy dostanie to co chce :) :)

Monia - Moja kosmetyczka nie miała miejsca niestety więc nic mi innego nie pozozstało jak samej sie pobawić w kosmetyczke heheh :p peeling buzki, maseczka na twarz, Manicure i pedicure , ale malowanie zostawiłam na dziś, bo wczoraj juz nie dałam rady :)

Kajda - Trzymam kciuki za bezproblemowe zrobienie zakupów i uniknięcie tłumów !!! :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 miesiąc temu #949927 przez monia89
Karolincia ja czekam na foto relacje :-D

10 lata 3 miesiąc temu #949930 przez Karolincia
Monia - Będzie będzie :D :D

Powiedzcie mi Mamuśki, czy to normlane, że moja Myszunia ma codziennie czkawkę ?? Potrafi ją mieć nawet 2-3 razy dziennie? :blush:

10 lata 3 miesiąc temu #949998 przez klauduska89
Karolincia to normlne, moj puki co narazie czesto nie ma czkawki ale dawid bedac w brzuszku mial nawet i po 5 razy dziennie.
polowa domu wysprzatana i padam na pysk, reszte zostawiam i w tygodniu posprzatam. Czekam na relacje z wizyty;)

10 lata 3 miesiąc temu #950039 przez sun333
Karolincia gdzie jesteś? Mam nadzieję że wszystko ok z twoim bąbelkiem

10 lata 3 miesiąc temu #950047 przez agania123
Cześć dziewczyny! Trzymajcie jutro za mnie kciuki, bo czeka mnie obrona :) całe szczęście przełożyli mi na 11 rano a nie jak wcześniej było na 17.30. Po dzisiejszych obronach jestem pełna nadziei, bo ponoć to tylko formalność :) mam nadzieję, że mała jakoś przetrwa te stresy :) Trzymajcie się :) Pa

10 lata 3 miesiąc temu #950050 przez monia89
Karolincia!!! Halo.
Agania 3mam kciuki! Odezwij się koniecznie po!

10 lata 3 miesiąc temu #950064 przez klauduska89
Agania123 trzymam kciuki, napewno jestes dobrze przygotowana i bedzie 5 :)
Karolincia co jest? Wszystko w porządku?
kurcze od kilku nocy jestem mega nie wyspana, jak nie maly sie budzi to nie mogę pozycji wygodnej sobie znaleźć i cale noce wierce sie z boku na bok.

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #950083 przez Nikaa
Hej B)
co do prezentów - my od 3-4 lat standardowo robimy prezenty domowe - każdy dostaje od nas stosik domowych pierniczków Rodzice i Wujostwo mojego M. do tego dostają jeszcze domowej roboty wino a rodzeństwo jakiś drobiazg np. siostra jakąś ozdobę do włosów bo akurat ma manię zapuszczania włosów, Babcie nasze dostają dodatkowo dobrą jakościowo herbatę bo lubią a nie zawsze chcą sobie na nią pozwolić ;)
sprawdza się u nas to w 100% - raz tak zrobiliśmy i się okazało, że dla większości ( zwłaszcza rodzina mojego męża lubi słodkie domowe wypieki wszelkiego rodzaju) najlepszy prezent - od tego czasu wszystkie panie zachwycone bo odpusciły sobie robotę z piernikami (bo dostaniemy) panowie zachwyceni bo jest słodkie ;)
Mikuś jak się urodził miał 3550 wagi i 55 cm i nosił od początku ubranka rozmiar 62 - i były w sam raz na Mikula :) myślę, że każda mama będzie musiała tutaj po swojemu zadziałać ;)
Agania kciuki zaciśnięte
Karolincia ?

Nasz Mikołajek :)

Nasz Leonek :)

:)

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #950113 przez Karolincia
Witajcie Mamuśki !!
:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:
Byliśmy wczoraj na usg !! Potwierdzona Córeńka Malutka tak wierzgała nóżkami że hej Zakładała sobie stopy na głowę, za chwilę zakrywała twarz rączkami, uśmiechała się, machała do Nas , kręciła pupcią podczas , gdy Pani doktor sprawdzała płeć :)
Niunia waży 440 g Potwierdziło się, że ciażę mam młodszą, 21 tydzień i 3 dzień Termin porodu mi się przesuwa na 23 kwietnia
:) :) :)
Tatuś się wzruszył
Wróciliśmy Męzus moj Przyszy majsterkował z moim tata A dziś byliśmy w ikea dokupić parę pierdółek do Nas do domku i Misiek pojechał Zabrał prawie wszystko co kupowaliśmy dla Liluni już do Nas tam do domku

10 lata 3 miesiąc temu #950117 przez Karolincia
Nasza Lilunia <3
Załączniki:

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #950119 przez sun333
Karolka to super że wszystko jest ok . Już się martwiłam że tyle czasu cisza. Zazdroszczę takiego super zdjęcia :( nasze nie jest tak dobrej jakości.
Lilka jest słodziutka :*

To nasz Adaś. Czarno białe jest z wydruku , a drugie z wyswietlanego na laptopie filmu

Załączniki:

10 lata 3 miesiąc temu #950121 przez Karolincia
Sun - Dziękujemy Ci pięknie :* :) Śmieszna lekarka Nam się trafiła omawiała np serduszko po czym sama do siebie -yhym ;) i przytakiwała sobie :) hehehe ;) 40 min byliśmy w gabinecie ;) Miałaś rację warto tam pojechać jeszcze raz dziękuję :*
Czemu ? Tak się wiercił ?? :)

10 lata 3 miesiąc temu #950125 przez sun333
Raz że się wiercil a dwa że ja jestem gruba i ona nie mogła tej glowicy tak dobrze przyłożyć więc na jednym ujęciu ma ładny nosek i zniekształcone policzki a na drugim np ładnie widać buzię ale nos to już sama kość, a na tym zdjęciu co ty wkleiłaś widać normalną buźkę dziudziusia.
No nic Pani powiedziała że jak nabierze masy to będzie wyglądać dużo lepiej.
Nasz Adaś ważył 447g - USG 21 i 2 dni.
Ja też nie żałuję że pojechałam na Agatową - raz że sprzęt dobry dwa że lekarze nigdzie się nie spieszą badają dokładnie i na wszystko zwracają uwagę.
Na kolejne też na pewno wybiorę się na Agatową - nawet mój mąż mnie do tego dopingował bo mówi że tam naprawdę wszystko jest na wysokim poziomie.

10 lata 3 miesiąc temu #950133 przez Karolincia
Sun - jaki Piękny Adaś!!! <3 Jeju....jaki Przystojniak Mały :) Zalotny uśmiech ma :) :) Ojj nie jestes gruba wcAle!!!
Ja teraz mam na słodkie straszną ochotę, martwie sie zeby cukrzycy ine mieć, ograniczam sie jak umiem żeby tyle nie żrec słodkiego, bo jakbym siebie nie pilnowała to śniadanie obiad kolacja by się składały ze słodyczy :///
Ojj tak Agatowa to rewelacja !!! Naprawde jak w Leśnej Górze wszystko na wysoikm poziomie, lekarze nie śpieszą się, nie olewają Cie...Nam samo serduszko badała chyba z 6 minut !! :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka