BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2015;)

9 lata 11 miesiąc temu #948735 przez Karolincia
Dziewczyny ja spędzam w domku z moim przyszłym Mężem sylwestra ;) Mieliśmy na bal iśc, ale stwierdził że boi się o mnie że mi się cośs tanie albo źle sie bede czuć i w tym roku odpuszczamy, a za rok zostawimy Nasza Myszunię pod opieką babci i pójdziemy na bal :)

Kajda - Trzymaj się i nie daj się wirusom !!! ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 11 miesiąc temu #948749 przez sun333
:)

U nas sylwester przebiegnie pewnie tak że ja spędzę go przed telewizorem a mój mąż na służbie :/ ale już się przyzwyczaiłam :)
17 grudnia mam wigilię pracowniczą i w związku z tym idę dzisiaj przymierzać sukienkę którą sobie upatrzyłam w necie. Mam nadzieję że będę w niej dobrze wyglądać. A wam się podoba?

Załączniki:

9 lata 11 miesiąc temu #948753 przez Karolincia
Sun Śliczna ta sukienka :) :)

9 lata 11 miesiąc temu #948774 przez kaikai
Super sukienka :)
Też chce na wigilię kupić sobie ładna, czarna.

Ja już nie będę musiała iść drugi raz na glukoze :)
Wczoraj byłam w poradni diabetologii i dostałam glukometr, paski kalendarzyk.
Muszę mierzyć cukier 4 razy dziennie i stosować dietę cukrzycowa. Za tydzień kolejna wizyta i zobaczymy czy tylko dieta wystarczy.
Dr.chcę też zobaczyć jak polowkowe wyjdzie czy dzidziuś dobrze rośnie, w czwartek mam usg.
Mam nadzieję, że tym razem moje małe pokaże co ma, a nie tylko dupke :) tak samo jak u Moni :laugh:

9 lata 11 miesiąc temu #948795 przez Karolincia
KaiKai - Wasze Maleństwa Twoje i Moni to Wstydzioszki :) hehehe :) :)
uper, że nie musisz drugi raz robić krzywej cukrowej, oby tylko tak zostało do końca ciąży , że tylko na diecie cukrzycowje bedziesz;) Oby sie nie pogorszyło :)
A jaka chcesz sukienke masz coś na oku?? :)
Ja w sobote mam usg 4 D ;)

9 lata 11 miesiąc temu #948815 przez iska
hej hej dziewczynki :) melduje sie po bardzo dlugiej nieobecnosci :).. zaraz postaram sie ponadrabiac zaległości ( ale nie wiem czy to bedzie mozliwe bo nie bylo mnie tu chyba miesiac).
mam nadzieje ze u Was wszystko w porzadku i ladnie sie dzidziusie rozwijaja :) ja od piatku jestem juz/ dopiero na chorobowym i teraz mam zamiar wreszcie poodpoczywac sobie troche :)
napiszcie prosze po krotce co tam u Was bo nie wiem czy przebrne przez te wszystkie strony.. rozgadalyscie sie ładnie :)

9 lata 11 miesiąc temu #948817 przez sun333
dzięki dziewczynki też mi się podoba - tylko kwestia jak będzie na mnie leżała - bo na modelce to wiadomo że super ;)

Generalnie znalazłam ją w sklepie pieknamama.pl/ ale mam to szczęście że oni mają swój sklep stacjonarny na stacji Metro Dworzec Gdański więc pojadę ją przymierzyć. Oby pasowała bo bardzo mi wpadła w oko i cena nie jest jakaś ogromna jak na odzież ciążową, której ceny jak dla mnie są kosmiczne.

Iska fajnie że wróciłaś do nas :* U mnie tak po krótce - ciąża rozwija się prawidłowo na 100% będę miała swojego upragnionego Adasia :) w między czasie przechodziłam infekcję bakteryjną ale szybko się jej pozbyłam, byłam też na państwowym USG gdzie lekarz nastraszył mnie że dziecko może mieć wodogłowie ale potem poszłam prywatnie i skończyło się na strachu bo dzidziuś ma komory mózgowe w normie.

9 lata 11 miesiąc temu #948820 przez Karolincia
Iska - Bardzo sie ciesze, że wróciłas do Nas !! :* Teraz będziesz odpoczywac :) Co u mnie? Byłam na usg i będziemy mieć Córenke :) Lilianę :) Wyszło że Niunia jest cała młodsza o 5 dni, lekarz stwierdził, że zle mi termin obliczyli i powinnam mieć 23 wpisane kwietnia ;) Ale wiadomo co usg to róznie wiec może faktycznie uroodze pozniej zobaczyymy :)
Ciąża rozwija sie prawidłowo :) Ostatnio mam aż za dobry apetyt i boje sie ze sie roztyje :(
Szykuję wyprawkę dla Małej :) W sobote 13 grudnia mamy usg 4D, a wponiedzialek 15 grudnia ide do ginekolog na wizytte ;)

Sun - Ooo..dobrze wiedzieć gdzie ten sklep jest :) Pewnie lepiej zobaczyc przed kupnem jak lezy, czy sie dobrze wniej czujesz :)

9 lata 11 miesiąc temu #948939 przez klauduska89
Ja juz po wizyciem wszystko jest dobrze, przytylam kilogram, dostalam skierowanie na badania ktore musze zrobic 2 stycznia, musze sie tylko dowiedzieć czy laboratorium aby napewno bedzie czynne

9 lata 11 miesiąc temu #948947 przez Karolincia
Klauduśka - Od początku ciązy kilogram przytyłaś to malutko fajnie :) Cieszę się że wszystko dobrze z Dzidzią :)

9 lata 11 miesiąc temu #948971 przez klauduska89
Od poczatku 3 kg. Kilo przez ostatni miesiac. Bardzo wolno rosnie mi ta waga. W pierwszej ciazy tez przytylam tylko 12

9 lata 11 miesiąc temu #948982 przez Karolincia
Kaluduska - To dobrze ;) Ja jak na razie mam 2 kg na plusie ciekawe w poniedzialek na wizycie jak sie zważę ile bede wazyc ;)

9 lata 11 miesiąc temu #949047 przez monia89
Hej Klauduśka super że u Was ok :-)

9 lata 11 miesiąc temu #949071 przez Karolincia
Witajcie Mamuśki :) :)

A u mnie dziś piękna mgła za oknem, a jak wyszłam na dwór na spacer z psem, to piękny szron na drzewach, trawie :) :) Tak zimowo się zrobiło, świątecznie :)

9 lata 11 miesiąc temu #949118 przez klauduska89
U nas tez mrozik. Z rana bylak z synem na szczepieniu, nienawidze tego, krzyczal strasznie i musialysy we dwie go z pielegniark trzymac tak sie wyrywal, szkoda mi go ale to juz ostatnie szczepienie bylo. Aby teraz tylko po nim nie goraczkowal

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka