- Otrzymane podziękowania: 33
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2015
Sierpniówki 2015
- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- czajusiątko
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 9

- kasiorek0310
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nikodem 28.06.2011 :D
- Otrzymane podziękowania: 8
[/b]Magiczna[/b] o kurcze to miałaś nie za ciekawie jak nic ale dobrze ze juz wszystko za Wami i z kruszynka jest wszystko ok
ZoryaX7 Wiesz robiłam ja bardziej z ciekawości ale zobaczymy jak sie sprawdzi to bedzie prawdziwy przypadek bo ja nigdy we wróżby ani nic nie wierzyłam a tu będzie takie cos a w sylwestra wytrzymałam do 1 o tez spałam w dzień ale kawy już nie pije wcale odrzuciło mnie i nawet lyk nie przejdzie wiec bardzo szybko padam spac ciekawe czy to az tak widać ze sie człowiek zmienia i ze od razu ciąża będzie ok zobaczysz u mnie w pracy od razu wiedzieli niestety nie było wyjścia zeby to ukryc
Agulkaa Dobrze jak pomogło mnie tez juz odpuściły zatoki wiec tyle dobrze ze w nowy rok zdrowym sie wchodzi oby opryszczka szybko sobie poszła a smarujesz ja czymś??
czajusiątko I jak tam po wizycie to do tego nowego doktorka co mówiłaś goscia chyba tak daj nzac jak po wizycie i jak doktorek czy w miare ok czy nie bardzo to milo takie rzeczy czytac i od razu mialas usg i spokojna jesteś super
natinka Witamy kolejna mamusie t fajnie jak jzu mdłości przechodzą i Fajniutkie imie ma twoj starszy syn
tysiiiakWreszcie sie doczekałaś zwolnienia nie wiem czy to mozliwe zeby juz były az tak widoczne niby przy 2 ciazy szybciej wychodzą ale nie sadze zeby to bylo az tak wczas choc mój jakby większy niz zwykle ale o mysle ze przez moje starszne zaparcia
A u nas bylo trochę zawirowań Najpierw synek chory potem ja ale juz sie uporaliśmy z tym mama nadzieje poza tym małż wolne synek wolne od przedszkola wiec bylo co robic w wreszcie zmieniliśmy sobie tv z wielkiego starego czarnego pudła na cieniutki ledowe cudo poza tym od 26 grudnia jestem juz pod zusem zobaczymy jak oni beda kase wypłacać czy tak jak miałam wyplaty czy inaczej czy ktos juz miał z nimi do czynienia i wie jak oni robią poza tym pochlania mnie tworzenie stroju na karnawał dla Niko do przedszkola a caly zadowolony bo wybrał sobie byc żabka i będzie miał całkowicie robiony strój z czego jest dumny i ostatnio rozmawiałam z synkiem i teraz chodzi i mówi ze mama ma z brzuszku dzidziusia tak jak on kiedy była malutki w brzuchu a jak słyszałam to każdy mowi ze mały niczego nie zrozumie ani nic a tu jednak zaskoczenie ze tyle rozumie
milego popołudnia ide cos przekąsić bo burczy
- natinka
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 3
tysiiiak strasznie ciekawa jestem tej wizyty, mam nadzieję, że wszystko w porządku i będę mogła odstawić leki. Ja mam na 19.00
- kasiorek0310
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- natinka
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
kasiorek0310 napisał: Natinka a dokąd jesteś tak pytam x ciekawości będę wdzięczna za info życie
Bochnia

- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- kasiorek0310
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- aniasierpniówka
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0
- kasiorek0310
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Magiczna
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Tam, gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba.
- Otrzymane podziękowania: 14
- meridka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Bosh

Następną wizytę mam jutro 7.01.2015 - godzina 18:00 - oczywiście nie mogę się już doczekać.... 3majcie kciuki, żeby wszystko poszło dobrze...
Pozdrawiam
- czajusiątko
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 9

Kasiorek mi kiedyś kadrowa mówiła, że jeśli jest duża firma to pracodawca normalnie w dniu wypłaty płaci Ci pieniądze na zwolnieniu i macierzyńskim, a jemu wyrównuje ZUS, natomiast jeżeli firma jest mała to pracodawca płaci pierwszy miesiąc, a później bezpośrednio ZUS. Z tym, że dzieci nie rozumieją to faktycznie bzdury. Moja córcia co rusz mnie zaskakuje swoim zachowaniem i tekstami

- Magiczna
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Tam, gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba.
- Otrzymane podziękowania: 14
czajusiątko Super,że na wizycie wszystko okej, no i serduszko bije

My dzisiaj na totalnym leniu... O 13 wpadła tylko teściowa ,a poza tym nic kompletnie nie robiłam

Mdłości juz praktycznie mi przeszły, zdarzają się tylko sporadycznie, a wymiotów nie mam juz wogole

A Wy jak się czujecie?