- Otrzymane podziękowania: 8
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2015
Sierpniówki 2015
- kasiorek0310
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nikodem 28.06.2011 :D
ZoryaX7 u mnie sie zaczęły tak samo jak w 1 ciązy ale takie dziwne a mdłości dopiero teraz na dobre sie zaczęły ale tylko wieczorem czego w 1 ciazy nie miałam to fajnie jak takie rzeczy tez lubisz jak urządzanie mieszkania
tysiiiak o kurcze ale ci sie trafiło weekend przed świętami w pracy o ludzie powariowali my na szczęście mamy zakupy za sobą jeszcze takie drobiazgi na bieżąco i tyle ładny plan na zwolnienie ale fakt jak masz taka prace to nie ma co ryzykować to jest w tym fajne ze jak masz na cos ochotę to sobie człowiek nie odmawia i tyle
Magiczna niop sam przy okazji tez wszamał bo go naszło wiec wiesz az sie ze mnie smieje ze to chyba dziewczynka będzie bo z synkiem tak nie mialam nic z tego co teraz jest a powoli na piergi ruskie mnie naszło wiec zrobiłam wiecej i zamrożę wiec będzie jak zmalał i pierniczki wczoraj robilam z synkiem wiec miał frajdę a dzis będziemy ozdabiać a tak typowo świątecznie to robię tylko barszczyk (zakwasik sie robi) i uszka i jakaś rybkę i ciastko budyniowo jogurtowe pierwszy raz tylko dlatego ze na wigilie jedziemy do mojej mamy a tam będzie jeszcze brat wiec tylko troche robimy a potem na sylwka robić bede bigosik bo za mną juz tyle czasu chodzi i krokieciki wiec nie za wiele ale i tak nie będziemy tego w stanie zjesc bo większość czasu nas nie ma
Julita to tylko najbliższe grono u nas mieliśmy powiedzieć w niedziele bo maja byc wszyscy ale nie chce tez zepsuć urodzin mamy zeby nie bylo ze cała zabawe jej zabraliśmy ale wtedy beda wszyscy z rodzinki i nie będzie trzeba na 2 razy mówic wiec sie zastanawiamy
a tak poza tym to wahamy sie czy powiedzieć w swieta czy w ur mamy gdzie beda wszyscy a nie chce żeby ten dzien przestał byc dniem mamy a skupił sie na nas wiec na razie rozważamy to wszystko a tak małżowi kończy sie wolne dziś juz idzie do pracy a tak nuda w pracy sie juz rozniosło o mojej ciazy wiec mam spokój byle teraz bylo wszystko ok bo powoli zaczynam miec wątpliwości czy wszystko jest ok
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Magiczna
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Tam, gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba.
- Otrzymane podziękowania: 14
- ZoryaX7
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 6
Ja się ostatnio zastanawiam,czy dobrze,ze tyle osób wie, bo tak naprawdę moja to młoda ciąża, ale z drugiej strony czemu mam nie mówic. Ciszę się bardzo i chcę, aby wszyscy dzieli ze mną moje szczęście.
Teraz mam wizytę dopiero 12.01. i już się nie mogę doczekać, jak usłyszę serduszko
- kasiorek0310
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zoryax7 ja mam dopiero 9 stycznia wizytę i tez mi się to dluży ale święta potem już zleci to szybko
- ZoryaX7
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Obie na pewno je usłyszymy
- Magiczna
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- kasiorek0310
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Miłego dnia
- ZoryaX7
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Kasiorek nie potrzebnie się nakręcamy i tyle. Teraz zaraz będą Święta, nowy Rok, Trzech Króli i zaraz nasze wizyty i przestaniemy się stresować.
Magiczna A Ty kiedy masz termin wizyty??
U mnie nic ciekawego, praca, dom, itd. Mąż skręca meble do salonu i mam nadzieję,że się wyrobi do Świąt, bo na razie to taki bajzel mamy.
Czy Was też kuje w podbrzuszu, bo kiedyś to miałam rzadko takie kucie, a teraz co raz częściej.
- ZoryaX7
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- kasiorek0310
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
O to całkiem inny kierunek polski bo to chyba Gdzieś na poludniu jest czy źle mi się kojarzy
- ZoryaX7
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mój mąż też pracuje i w domu często jesteśmy około 19.30,bo chodzimy do mamy na obiadki (a pysznie gotuję . My uruchamiamy naszą kuchnię po Świętach). A teraz do wszystko się składa : kanapę, ławę, i te meble. została nam kanapa, ława i powieszenie niektórych mebli, ale wieszać będziemy w weekend, aby sąsiadów nie denerwować
- Magiczna
- Wylogowany
- pierwsze słowa
POMOCY! Macie jakiś sposób na mdłości? Najgorsze jest to,że nie męczą mnie tylko rano albo tylko wieczorem ale dosłownie CALY DZIEN. Na szczęście bez wymiotów ale nic nie mogę przełknąć... Każda myśl o jedzeniu sprawia ,że jest mi jeszcze bardziej niedobrze... eh... mam nadzieje ,że minie to po 3-cim miesiącu jak wszyscy mówią..
Zorya wizytę mam 29.12 czyli zaraz po swietach
- ZoryaX7
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Magiczna niestety Ci nie pomogę, bo nie mam takich dolegliwości, a że pierwszy raz jestem w ciąży to tez nie mam doświadczenia.
Mnie natomiast kuje prawy jajnik i zastanawiam się czy to dobrze,ze tak cały czas.
- kasiorek0310
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zoryax7 nie wiem czy to normalne mnie też kluje ale tylko czasem a może ci się wydaje ze to jajnika może akurat w tym miejscu się mięśnie rozciągają żeby potem łatwiej było na razie tak będzie ze nas wszystko w podbrzuszu bólu i doskwiera mam nadzieje ze po 3 miesiącu wszystko minie
My postanowiliśmy powiemy w niedziele i niech się dzieje co chce potem na razie lodóweczke umylismy bo mąż ma wolne znowu 2 dni wiec miałam pomoc a za chwilę biorę się za krokieciki musze wykorzystać jak jest a potem zostanie mi barszczyk i koniec bez szaleństw tak jak doktorka mówiła świątecznie ale oszczędnie dla mnie
- Agulkaa
- Wylogowany
- gaworzenie
- nic nie dzieje sie w życiu bez przyczyny
- Otrzymane podziękowania: 1