- Otrzymane podziękowania: 14
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2015
Sierpniówki 2015
- Magiczna
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Tam, gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba.

To ja przy was totalna góooowniaraaa

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- 8kasia8
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

fantastyczna historia Waszego związku, fajnie, że nadal się Wam tak dobrze układa, szkoda tylko, że tak Twoja teściówka taka, ale czasem tak bywa
my znamy się 10lat, po ślubie ponad 2lata, teraz niestety przeżywamy kryzys, jeszcze nigdy tak źle nie było, przykro mi strasznie ale nie wiem co robić
co do Twojego męża to mam nadzieję, że okaże się, że to nic poważnego
co do chrzestnych to wezmę na pewno moją siostrę i jeśli między nami się wszystko ułoży, to któregoś z braci męża
Magiczna jaki fajniutki brzusio, prawie nic nie widać, powtórzę za tysiiiakiem, że pewnie później będzie Ci lżej a i zdrówka życzę!
tysiiiak Tobie też zdrówka, i masz rację, że odchowasz i będziesz przeżywać drugą młodość, to samo jest z moją siostrą, ona w listopadzie skończyła 25lat, jej najstarsza córcia w marcu skończy 6 lat, średnia w grudniu skończyła 4 lata a najmłodsza w październiku miała roczek, teraz tylko odchowa i wolne a ja to dopiero zaczynam "produkcję", no chyba, że skończy się na tym jednym dziecku, bo potem nie będę miała z kim następnego zrobić, ale mam nadzieję, że ten czarny scenariusz się nie ziści i jakoś nam się z mężem ułoży, wierzcie mi, że jest mi naprawdę ciężko

Antie to przybijam piątkę i w sprawie rwania w brzuchu i upławów

co do brzuszka to tak jak Magiczna będziesz miała pewnie potem lżej
a co do relacji w związku to zazdroszczę, pamiętam nasze początki, też było cudownie, chętnie bym się cofnęła do tego czasu, ehhh...
- Antie
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0

8kasia8 tylko oby rwanie i upławy szybko przeszły, bo to takie... niewygodne, jak są. Tego Tobie i sobie życzę. No i mam nadzieję, że te problemy z facetem to tylko takie chwilowe, że się poukłada, w końcu nie bez powodu wybrałaś jego na towarzysza życia, prawda?

tysiiiak to się sprawdza, w sensie takie odchowanie, a później druga młodość

"Pamiętaj, że każdy napotkany człowiek czegoś się boi, coś kocha i coś stracił."
- 8kasia8
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
nie wiem czy ja się aż tak bardzo zmieniłam, czy to Jemu zaczęło teraz dopiero przeszkadzać to jaka jestem
odsunął się ode mnie, nie da mi do siebie podejść, ciężko mi z tym, tym bardziej teraz, gdy Go bardzo potrzebuje
- meridka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Jeżeli chodzi o wiek zajścia w ciążę to chyba kwestia indywidualna, wydaje mi się, że wcześniej nie byłam na to gotowa - wiecie takie wsiu bździu w głowie

tysiiiak mi też się b. podoba imię Oskar

Jeśli chodzi o krem na rozstępy to też kupiłam - te w drogeriach są zwykle od 4 m-ca więc sobie grzecznie czekałam żeby nie zaszkodzić, aż tu nagle niespodzianka na prawej piersi ;/ pierwszy w życiu ROZSTĘP!! o_O

- ZoryaX7
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 6
8kasia8 ja od jakiegoś tygodnia nie mam tych nagłych bóli, ale tak to miałam, ale były krótkie i też uważałam, że macica się rozciąga. Ja widzę właśnie swoją dzidzię co miesiąc i już teraz bardzo się nie cierpliwie. To trzymam kciuki za chłopca. Ja zawsze wolałabym mieć córeczkę. Jednak gdyby był chłopak miałby się z kim bawić jak będzie starszy, bo mój brat ma synka, siostra mojego męża też ma synka i moja przyjaciółka ma synka w zbliżonym wieku. W sumie to mi obecnie jest obojętne. Mam nadzieję, że u Ciebie się poprawią relacje z mężem i przypomnicie sobie dawne czasy. Trzymam kciuki za pn.
Roxi1987 ja też długo leżakuję. Przeważnie do 10:00

Meridka ja też wyleguję się już w sumie na zapas

Czajusiatko tak w przyszły czwartek mam wizytę i to jeszcze o 17.40, aby mój mąż mógł pójść, więc trochę będę w czwartek się denerwować. Mi się też podoba Bartek. Trzymam kciuki w pn i żebyś jednak miała USG.
Kasiorek uspokoję Cię i powiem Ci, że ja jestem najstarsza i to dużo starsza od Was, ale dla mnie nie jest to ważne. Ja jestem z listopada 1982,więc przy Was jestem staruszka, no i to moje pierwsze dziecko. Ja byłam z moim byłym partnerem 6 lat i kiedyś przyszedł taki moment, że stwierdziłam, że nie widzę nas razem. Rok później spotkałam mojego męża i od 27.09.2010 byliśmy parą, a potem dokładnie po 4 latach związku tj. 27.09.2014 wzięliśmy ślub ( i naprawdę to był jeden z najpiękniejszych dni w naszym życiu). Potem pomyśleliśmy, że w styczniu będziemy się starć się o dziecko, ale w między czasie wyjechaliśmy w podróż poślubną i jak pisałam zmieniliśmy plany i postaraliśmy się dziecko w podróży poślubnej i tak za pierwszym razem, choć jesteśmy starsi się to nam udało. Osobiście byłam zdziwiona, że tak łatwo nam poszło za łatwo, dlatego teraz tak dbamy mężem o mnie, żeby wszystko było ok. Poczęcie naszego dzieciątka to był taki dar od losu, bo w podróży poślubnej przypadały moje urodziny i imieniny. A tak poza tym wydaje mi się, że w moim przypadku to teraz dla mnie przyszedł czas na macierzyństwo. Apropo chrzestnych to uważam, że czasem koleżanka to lepszy wybór niż rodzina, zwłaszcza jak się ma super z nią kontakt. U nas chciałabym wziąć moją siostrę, która jest też jedno z moim przyjaciółek, uwielbiam ją, a u mojego Męża pewnie jego brat, z którym też są bardzo blisko. Zresztą mój mąż ma 4 rodzeństwa

Antine wizytę mam 12.02., więc dam Ci znać czy termin wg USG się zmienił. Choć osobiście wołałabym, aby moja kruszyna wołałaby tydzień wcześniej wyjść, latem dłużej byśmy się cieszyli:) Zgadzam się z Tobą , że życie rożnie układa nasze losy i dla kaczego inne rzeczy są lepsze. Jak pisałam byłam z byłym partnerem 6 lat i stwierdziłam, że to nie to, a z moim mężem po miesiącu wiedziałam, że to miłość mojego życia. Mi najbardziej się podoba imię Ignaś, ale u nas to totalnie odpada, bo mój mąż tego imienia wręcz nie trawi.
Magiczna ja też mam na razie taki brzuszek jak Ty. Niestety nie pomogę Ci na Twoje dolegliwości. Jak będę miała chwilę to zrobię Wam zdjęcie mojego brzusia.
Tysiak zdrówka życzę
- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33

No ja z Kubą byłam gootowa na dziecko i był jak najbardziej planowany

- ZoryaX7
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Dziewczynka: Ania i ewentualnie Alicja
Chłopczyk: Karol, Aleksy,
a gdyby ode mnie to zależało to chłopczyk : Ignacy
- 8kasia8
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
za dużo by pisać żeby wyjaśnić od kiedy i czego dotyczą nasze problemy ale głównie chodzi o pieniądze...
- Antie
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0
meridka ja z kremem na rozstępy nie czekałam. Kupiłam sobie Ziaję - najbardziej mi cenowo odpowiadała. No i mam zamiar sobie jeszcze oliwkę różową z Babydream kupić. Co do samych rozstępów to jest to ruletka, czasem nie ważne, jak mocno dbamy o ciało - i tak wyjdą. To kwestia genów. Ale jest w tym plus - że dopiero teraz Ci jakiś wyskoczył, ja w wieku dorastania zaliczyłam mnóstwo na piersiach. Nikt mnie wtedy nie uprzedzał, że takie cuda mogą wyjść.
Co do filmów to polecam "Grę tajemnic". Sama się na to wybieram

ZoryaX7 no właśnie, Ignaś jest cudownym imieniem! Tylko Ojcu się nie widzi bardzo. I już nie wiem, jak go przekonać. Bo to imię ma dla mnie bardzo duży potencjał.

tysiiiak kurcze, fajnie, że Ci wyszło tak, jak chciałaś.

"Pamiętaj, że każdy napotkany człowiek czegoś się boi, coś kocha i coś stracił."
- ZoryaX7
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Tysiiiak niewielka różnica będzie między Twoimi dziećmi, więc to fajna sprawa. Moja siostra jest młodsza o 2 lata i mamy świetny kontakt.
Antie mój mąż pod względem imienia Ignaś jest niereformowalny, więc muszę sobie to imię wybić z głowy. Po prostu strasznie mu się nie podoba.
8kasia8 Najgorsze jest to, że on nie chcę naprawić tych Waszych relacji, a do tego potrzeba dwojga. Rozmawiałaś z nim tak od serca, mówiłaś, co Cię boli i że czujesz się zraniona jego zachowaniem?
- kasiorek0310
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nikodem 28.06.2011 :D
- Otrzymane podziękowania: 8

magiczna ale ty nasz malusi ten brzuch ale potem będziesz pewno miec taka malutka piłeczkę zgrabniutka
tysiiiak to fajniitko jak taka młoda jesteś fakt urodzisz dzieci odchowasz i możesz zając sie swoja kariera fajnie ja majac 24 mialam jedno a na dugie nietety musialam poczekać żeby znależć stabilniejsza prace, czasem zycie lubi platac figle i za nas decydować ale sa plusy i minusy tego wszystkiego
Antie wiesz moze temu ze nikogo z takim podejściem jak wasze nie spotkałam stad moje zdziwienie ale dobrze ze dzieki nawet takiemu forum mozna poznac ludzi z innym podejściem niz większość ludzi wiesz niektórzy potrzebują lat zeby wiedzieć ze to ten właściwy a inni od razu kazdy z nas jest inny wiec sie nie dziwie a tu nie o staz chodzi a o dojrzalosc do takich decyzji i odpowiedzialności
8kasia8 pewno zawsze będziesz spokojniejsza ja teraz jak widziałam kwitek z mojej pracy bo na maila przysyłają to wszystko z zusu tylko rozpiska za co i co wiec spoko mam nadzieje ze juz beda z firmy wysyłac bo przynajmniej wiadomo kiedy kaska bedzie tym bardziej jak kredyt sie ma :/ a co do meza to nei wiem ale troche to dziwne ze tak sie mu zmieniło odkąd sie dowiedzieliście ze jesteście w ciąży moze nie potrafi sie znależc w nowej sytuacji moze czuje sie zaniedbany bo nie jest juz najważniejszy moze dotarło do niego ze juz nie bedzie tylko ty i on ale i dziecko ktore zabierze sporo uwagi
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
meridka a co do rozstepów czy ja wiem moj malz je kocha nie przeszkadzają mu wie ze to jest pamiątka po czymś cudownym i jakos sie tym nie przejmuje ze kolejne mi wyjda a mam na biodrach udach i na łydce kilka ubieram normalnie strój kąpielowy i w nosie mam co ludzie myślą nie chca niech nie patrzą
ZoryaX7 wiesz nie chodzilo mi akurat o laczenie wieku i dzieci tylko tak z ciekawości ja jestem takiej zasady ze na każdego przychodzi odpowiednia pora i dojrzewa do pewnych decyzji ale ze po 6 latach zmieniłaś faceta to odważna byłas ja nie wiem czy bym umiala tak po tylu latach byłabym chyba za bardzo przywiązana a to pamietam jak pisalas ze sie wam udalo w podróży poślubnej i fajna pamiątke macie u mnie jest z tym ciezki orzechz tymi chrzestnymi ale mam nadzieje ze jakos sie to rozwiąże
No tak z imionami rożnie bywa czasem na koncu wpada jakies imie i tak sie na jego punkcie szaleje ze juz takie zostaje wiec puki co sie nie nastawiam puki nie bede znac płci
miłego popoludnia zmykam obejrzeć program na tvp 2 in vitro czekając na dziecko - 9 miesięcy później super program az mi lzy leca jak widze ludzi jak sie staraja a tu nic i nic i zaden lekarz nie potrafi tego wyjasnić
- ZoryaX7
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- ZoryaX7
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

- kasiorek0310
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nikodem 28.06.2011 :D
- Otrzymane podziękowania: 8