BezpiecznaCiaza112023

Sierpniówki 2015

9 lata 9 miesiąc temu #972930 przez kasiorek0310
Witam z kawusia przy cudnej pogodzie pranie się już suszy na polku będzie fajnie pachniało jutro ciag dalszy

nat19 Niestety ten komunie i reszta mnie przerażają machina do zarabiania kasy sie z tego zrobiła to skoro twoja ma takie podejście to i pewno moja bedzie anty na rower a stacjonarnego nie mam niestety niop kawal grogi robiliśmy całe popołudnia na rowerach trudno bedzie mi brakowało wiec zostana tylko autem i spacerki a dzis juz wychodzimy z małym zeby trochę powietrza złapał fajne te ciasteczka pewno takie malo słodkie i na trawienie super o i widzę oznaki wiosny złapałaś, ale ci dobrze z łózka ja juz od 8 na nogach

Magiczna Tak mi się właśnie wydawało bo te bluzki przeważnie maja kratki pasuje jak ulał u nas niby sobota ma byc jeszcze ładna ale małz w pracy wiec lipa z planami pewno pójdziemy na spacer i na tym sie skończy dzień a niedziele planów brak ma niby moja mama wpaść ale nie daje znać nic wiec nie wiemy do końca i może tym razem uda sie wyjść na pizze wspólnie z małym, fajnie jak u ciebie spacerki z kumpela wychodzą i spędzacie czas

U nas bez zmian powoli do przodu dzień jak codzien obiad szybki bo pomysłu brak mały an drzemkę jak sobie dychne i potem spacerek
Miłego dnia papa

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 9 miesiąc temu #972943 przez Magiczna
Oglądałyście zaćmienie słońca?:D

A macie może tak,że rano brzuszek jest mniejszy a po południu-wieczorem sporo większy? :whistle:

9 lata 9 miesiąc temu #972955 przez kasiorek0310
Ja nie oglądałam tylko.w tv jak pokazywali a ja mam.rano.mam.mały a.wieczór.kolos a to temu że.jest.pojedzony na.szczęście zaparcia poszły w.niepamięć

9 lata 9 miesiąc temu #972967 przez nat19
Magiczna ja tak mam. Zjadlam krupnik to wygladalam jakbym miala blizniaki :p zalezy co zjesz chchyba i jak Ci bobas sie ulozy bo jeszcze ma miejsce zeby robic fikolki :p
Wrocilam z przychodni i babka dopisala mi jeszcze skierowanie na glukoze i glukoze po obciążeniu. Pisalyscie, zeby wziąć cytryne i to pomaga po wypiciu tego bleeeee plynu ?

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 9 miesiąc temu #972971 przez Magiczna
Łeee to dobrze,że też tak macie :D czyli to normalne :D o matko, mnie caly czas przeraza te picie tej glukozy, z jednej strony chcialabym to miec za soba a z drugiej chcialabym to odwlekac jak najdluzej :D
nat a sluchala serduszka tak? Mnie polozna na kazdej wizycie waży i mierzy cisnienie

9 lata 9 miesiąc temu #972976 przez nat19
Magiczna dokladnie :p ale ja chodze prywatnie do ginekologa i On mi zleca badania przy czym.powiedzial, zebym zapisala sie do przychodni i prosila tam o skierowania to nie bede musiala jakos placic niby krew i.mocz to 20pare zl ale tu 20tam 20 a jeszcze inne badania to posluchalam jego rady. I tA gin z prprzychodni ani razu mnie nie zbadala nie zmierzyla cisnienia etc tylko wypisuje mi skierowanie na.mocz i krew albo te badania pierwsze na toxo hiv etc. I teraz mam do zrobienia tylko mocz i krew a ona dopisala.mo glukoze jeszcze. A glukozr po obciążeniu robi sie w 24tyg wiec jeszcze 3 tyg bym miala czekac, i pewnie moj doktor by ni teraz na wizycie dal skierowanie na glukoze zebym przed kolejna.wizyta.za miesiac sobie glukoze zrobila. Ta kobitka jest troche dziwna ale położna byla calkiem miła 3razy baterie zmieniala w tym urzadzeniu Bo ciagle brala nie takie :o podobno na te glukoze lepiej isc z kims :p

9 lata 9 miesiąc temu #972977 przez tysiiiak
Ja samo wypicie glukozy wspominam nie najgorzej za to siedzenie po niej 2h to istny dramat :sick: :sick: :sick: bleh pewnie wkrótce i mnie to znów czeka :(

Roxi boskie paznokcie!! :woohoo: zakochałam się haha :D

Byłam wczoraj u fryzjera i zrobiłam sobie grzywkę prostą no i wycieniowałam troche włosy :) odrazu człowiek lepiej się czuje :) Pozatym przyszedł płaszczyk i jest boski :) moje ego zostało nakarmione :)

9 lata 9 miesiąc temu #972978 przez Magiczna
nat aaa to czaje :D Hehe fajnie,że położna sympatyczna :) U mnie w przychodni są też przemiłe babeczki :) Noo też słyszałam,że lepiej z kimś iść, ja zaciągnę mojego J bo przychodnie i laboratorium mam na drugim końcu miasta... :S
Tysiak dawaj fote nowej fryzury :woohoo:

9 lata 9 miesiąc temu #972979 przez nat19
Tysiaki- a tej glukozy nie robi sie raz ? Znaczy na poczatku ciazy na czczo a potem po obciazeniu w 24tyg ?
Chwal sie fryzura i wstawiaj fote :p

9 lata 9 miesiąc temu #972981 przez nat19
Ja mam przychodnie z laboratorium 3min.od bloku. Ale mam wrazenie ze w tej przychodni tylko rejestracja dziala i polozne. Bo lekarze sa max dziwni albo nieogarnieci albo na zasadzie: next, next.

9 lata 9 miesiąc temu #972986 przez tysiiiak
Troszkę tez zmieniłam kolor ale to już sama :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

9 lata 9 miesiąc temu - 9 lata 9 miesiąc temu #972990 przez kasiorek0310
nat19 to fajnie jak możesz sobie podejść po skierowania i masz badania za free a co do cytryny ona zmniejsza posmak i latwiej bo nie czujesz ciagle tego słodkiego ja miałam w 1 ciąży mierzone po 1h
Tysiak fajnie wyglądasz a powiedz mi czym farbowanie.włosy ja.się przymierzam. Do farbowania trochę czytałam.o farbach ale jakoś nie umiem zdecydować jaka fajna piłeczka na fotce

ja czekam aż mi się synek obudzi i zmykamy na spacerek choć na chwile bo już idzie zwariować w tym domu ciągle siedząc ale może jutro uda mi sie wyrwać na chwile do drogerii po farbę to mnie pofarbują przez weekend :D zobaczymy puki co mama dalej milczy a gadaliśmy dzisiaj z małżem o chrzestnych i jak on to twierdzi to jest to tylko zeby zapchać dziurę i nic poza tym i ze mam sobie sama wybierać kogo chce przykro mi sie zrobilo bo chcialam zeby mi pomógł a tu lipa wszystko sama mam robić i decydować a potem będzie miał pretensje do mnie o wszystko i wymyślił sobie ze zrobimy je w domu mimo ze nawet nakryć na tyle osób nie mamy i catering sobie zamówi z 2 daniem i koniec mi sie jakoś to nie widzi wcale nic zobaczymy jak sie to dalej rozwinie wszystko

miłego popołudnia

9 lata 9 miesiąc temu #972994 przez tysiiiak
Kasorek ja naprawdę różnymi farbuję... ostatnio farbowałam farbą ze sklepu fryzjerskiego ale bardzo szybko się spłukiwała. Teraz kupiłam syosa i zobaczymy, Pantene nie lubię i garnienia tak sobie :P

9 lata 9 miesiąc temu #973003 przez kasiorek0310
ja zawsze Garnierem ale on jest na amoniaku czytam o tym Garnier olia albo syos bo bym chciała ta bez amoniaku żeby tego nie wdychać

9 lata 9 miesiąc temu #973006 przez czajusiątko
Witajcie kochane.
My z Oliwką ostatnie dwa dni wojowałyśmy po mieście w poszukiwaniu kurteczki dla małej, a jak już wróciłyśmy to nie miałam siły nic pisać. Dziś z kolei piękna pogoda u nas, cieplutko, więc spacerujemy. Teraz korzystam z chwili bo o dziwo moje dzieciątko padło na drzemkę, bo wyczaiłam moment, że była zmęczona i hops ją do wózka na spacer i odpłynęła :evil:

Tysiak widzę wiosenne rewolucje na głowie, super :) ładna dziewuszka z Ciebie :)

Roxi kurteczkę w końcu kupiłyśmy w Jagiellończykach, jest ładna i połowę tańsza niż w galerii, a tam prawdę powiedziawszy nic nie rzucało na kolana :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka