- Otrzymane podziękowania: 8
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2015
Sierpniówki 2015
- kasiorek0310
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nikodem 28.06.2011 :D
nat19 Niestety ten komunie i reszta mnie przerażają machina do zarabiania kasy sie z tego zrobiła to skoro twoja ma takie podejście to i pewno moja bedzie anty na rower a stacjonarnego nie mam niestety niop kawal grogi robiliśmy całe popołudnia na rowerach trudno bedzie mi brakowało wiec zostana tylko autem i spacerki a dzis juz wychodzimy z małym zeby trochę powietrza złapał fajne te ciasteczka pewno takie malo słodkie i na trawienie super o i widzę oznaki wiosny złapałaś, ale ci dobrze z łózka ja juz od 8 na nogach
Magiczna Tak mi się właśnie wydawało bo te bluzki przeważnie maja kratki pasuje jak ulał u nas niby sobota ma byc jeszcze ładna ale małz w pracy wiec lipa z planami pewno pójdziemy na spacer i na tym sie skończy dzień a niedziele planów brak ma niby moja mama wpaść ale nie daje znać nic wiec nie wiemy do końca i może tym razem uda sie wyjść na pizze wspólnie z małym, fajnie jak u ciebie spacerki z kumpela wychodzą i spędzacie czas
U nas bez zmian powoli do przodu dzień jak codzien obiad szybki bo pomysłu brak mały an drzemkę jak sobie dychne i potem spacerek
Miłego dnia papa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Magiczna
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Tam, gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba.
- Otrzymane podziękowania: 14
A macie może tak,że rano brzuszek jest mniejszy a po południu-wieczorem sporo większy?
- kasiorek0310
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nat19
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
Wrocilam z przychodni i babka dopisala mi jeszcze skierowanie na glukoze i glukoze po obciążeniu. Pisalyscie, zeby wziąć cytryne i to pomaga po wypiciu tego bleeeee plynu ?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Magiczna
- Wylogowany
- pierwsze słowa
nat a sluchala serduszka tak? Mnie polozna na kazdej wizycie waży i mierzy cisnienie
- nat19
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Roxi boskie paznokcie!! zakochałam się haha
Byłam wczoraj u fryzjera i zrobiłam sobie grzywkę prostą no i wycieniowałam troche włosy odrazu człowiek lepiej się czuje Pozatym przyszedł płaszczyk i jest boski moje ego zostało nakarmione
- Magiczna
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Tysiak dawaj fote nowej fryzury
- nat19
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Chwal sie fryzura i wstawiaj fote
- nat19
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- kasiorek0310
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tysiak fajnie wyglądasz a powiedz mi czym farbowanie.włosy ja.się przymierzam. Do farbowania trochę czytałam.o farbach ale jakoś nie umiem zdecydować jaka fajna piłeczka na fotce
ja czekam aż mi się synek obudzi i zmykamy na spacerek choć na chwile bo już idzie zwariować w tym domu ciągle siedząc ale może jutro uda mi sie wyrwać na chwile do drogerii po farbę to mnie pofarbują przez weekend zobaczymy puki co mama dalej milczy a gadaliśmy dzisiaj z małżem o chrzestnych i jak on to twierdzi to jest to tylko zeby zapchać dziurę i nic poza tym i ze mam sobie sama wybierać kogo chce przykro mi sie zrobilo bo chcialam zeby mi pomógł a tu lipa wszystko sama mam robić i decydować a potem będzie miał pretensje do mnie o wszystko i wymyślił sobie ze zrobimy je w domu mimo ze nawet nakryć na tyle osób nie mamy i catering sobie zamówi z 2 daniem i koniec mi sie jakoś to nie widzi wcale nic zobaczymy jak sie to dalej rozwinie wszystko
miłego popołudnia
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasiorek0310
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- czajusiątko
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 9
My z Oliwką ostatnie dwa dni wojowałyśmy po mieście w poszukiwaniu kurteczki dla małej, a jak już wróciłyśmy to nie miałam siły nic pisać. Dziś z kolei piękna pogoda u nas, cieplutko, więc spacerujemy. Teraz korzystam z chwili bo o dziwo moje dzieciątko padło na drzemkę, bo wyczaiłam moment, że była zmęczona i hops ją do wózka na spacer i odpłynęła
Tysiak widzę wiosenne rewolucje na głowie, super ładna dziewuszka z Ciebie
Roxi kurteczkę w końcu kupiłyśmy w Jagiellończykach, jest ładna i połowę tańsza niż w galerii, a tam prawdę powiedziawszy nic nie rzucało na kolana