- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2015
Sierpniówki 2015
- nat19
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Tysiak – ale z Ciebie ślicznota, dobrze wyglądasz w grzywce. Ja całe życie w artystycznym nieładzie na głowie latam. Moje włosy żyją własnym życiem ;p a kolor super moim zdaniem ;p
Ja posprzątałam sobie w pokoju i teraz się lenię ... Myślę, żeby coś upichcić, ale nie mam pomysłu co ;o
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Magiczna
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Tam, gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba.
- Otrzymane podziękowania: 14
Ja poszalałam i na obiad zrobiłam naleśniki a'la tortilla czyli z piersia z kurczaka , kapust pekinska, ogorkiem, pomidorem, ketchupem i majonezem Pyyycha No i od razu nasmażyłam naleśników na słodko z serem i będą w sam raz na kolacje
Polataliśmy po sklepach a jak wracaliśmy to widzieliśmy kłęby dymu i mnostwo strazy pozarnej jechalo. Niedaleko nas, albo na cmentarzu się coś paliło albo na poligonach.. Ciekawa jestem, ale aż się szaro zrobiło. Ze szpitala leciał helikopter pewnie też do gaszenia. Z okna widzę szpital ,który stoi na wzgórzu także będę miała blisko na porodówkę
Teraz padam juz z nóg, bolą mnie plecy, więc zrobiłam sobie herbatke, i podziubię słonecznik przed tv
- roxi1987
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- nat19
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Miłego dzionka dziewczyny!
- kasiorek0310
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nikodem 28.06.2011 :D
- Otrzymane podziękowania: 8
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Poza tym głowę mi zaraz rozsadzi masakros
Dziękuje laseczki za komplementy
- kasiorek0310
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nikodem 28.06.2011 :D
- Otrzymane podziękowania: 8
Miłego.dnia i korzystacie z.pogody jak.ja jeszcze macie B-)
- nat19
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Do tego Zeby mi soe ruszaja ! Nie wirm co robic. Jem duzo jogurtow naturalnych mleko pije codziennie serki biale a dzis czuje jak mi.zeby sie ruszaja ! Masakraaaaaaaaaaa ! Moze wapn pic jeszcze? !
Help. HHelp . Teraz wstaje po ten apap bo myslalan ze jak poleze w ciemnym cichym pokoju to mi przejdzie a tu glowa pulsuje. Oczy chcą wyjsc ...
- meridka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- meridka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
U nas też słonecznie Idziemy dzisiaj na te urodzinki do mojego chrześniaka, w końcu nie kupiłam nic z angry birds... po drodze wstąpimy do auchana - mają tam dosyć rozbudowany dział z zabawkami, może mój Mąż pomoże mi zdecydować co kupić, bo ja już nie mam pomysłów... Myślałam o grze monopol - jest taka wersja ułatwiona dla 5-latków, ale sama nie wiem... Ja to bym najchętniej same książki albo gry edukacyjne kupowała (o lalkach nie wspomne- no ale to w zupełności odpada, chociaż mamy GENDER )) Ale Mały się potem z tego nie cieszy Mój Mąż sugeruje jakiś pistolet - chyba po prostu zdam się na faceta w tej kwestii
- nat19
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mialam intensywna Sobotę jutro Wam opisze. miłej nocki )))
- nat19
- Wylogowany
- pierwsze słowa
U mnie słońce świecie, ale jest ledwie 4stopnie. Ja dzisiaj postanowiłam poświęcić czas na książki.
Wczoraj tak się objadłam, że do dzisiaj rana pękałam w szwach ! Nigdy więcej. Byłam wczoraj w Agacie Meble (bo szał przecen) i kupiliśmy kilka drobiazgów do domu jak np. kieliszki do wódki ;p jak kupowaliśmy meble do pokoju to kupiliśmy witrynę w tym i tak sobie zbieramy trochę szkła, a że kieliszki do wódki były za 7zł 6sztuk to why not? A tylko nam ze szkła chyba tego brakowało, ew. jeszcze jakaś karafka ładna by się przydała i może kieliszki do nalewki, ale karafki były takie ciężkie, że zrezygnowaliśmy ;p Mamy w planach kupić jakąś ładną zastawę obiadową i kawową (bynajmniej ja mam w planie ;p ) ale to z czasem na spokojnie. W tym centrum niemiłosiernie się zlazłam ... weszliśmy jeszcze do sklepu "świat dziecka" czy jakoś tak. Tam komoda 3 szuflady kosztowała ponad 1000zł, chyba na głowę upadli z taką ceną! Oczywiście ładna była, ale nie dałabym więcej jak 200-300zł za taką komodę. O cenach łóżeczek nie wspomnę, bo szału nie robiły a ceny kosmiczne. Chyba w sklepie płaciło się również za "wejście" bo tak absurdalnych cen się nie spodziewałam... No cóż, dobrze, że istnieją sklepy internetowe, bo bym zbankrutowała !
Jutro z rana lecę na badania plus ta glukoza Mam nadzieję, że jakoś to przeżyje
Buziaki )
- czajusiątko
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 9
U nas od rana pięknie świeci słoneczko, ale póki co tylko 1 st. Dziś mam drugie prenatalne, więc trzymajcie kciuki, aby z dzieciątkiem było wszystko ok i by ładnie rozłożyło nóżki
- roxi1987
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- Magiczna
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Tam, gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba.
- Otrzymane podziękowania: 14