BezpiecznaCiaza112023

Sierpniówki 2015

9 lata 9 miesiąc temu #973018 przez nat19
Kasiorek – a powiedź mi te cytryne to mogę wcisnąć do tego roztworu ? a co do przychodni to specjalnie się zapisałam właśnie, żeby te badania za free robić … w końcu to Warszawa, przebitki na wszystkim chyba są ;p no mi na skierowaniu napisała 75g po2h … kupił mi S dzisiaj już te glukozę i w poniedziałek pójdę to załatwić już ;p

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Tysiak – ale z Ciebie ślicznota, dobrze wyglądasz w grzywce. Ja całe życie w artystycznym nieładzie na głowie latam. Moje włosy żyją własnym życiem ;p a kolor super moim zdaniem ;p

Ja posprzątałam sobie w pokoju i teraz się lenię ... Myślę, żeby coś upichcić, ale nie mam pomysłu co ;o

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 9 miesiąc temu #973032 przez Magiczna
tysiak Ale Ci ładnie w grzywce ! Śliczna Mamuśka :D :woohoo:

Ja poszalałam i na obiad zrobiłam naleśniki a'la tortilla czyli z piersia z kurczaka , kapust :woohoo: pekinska, ogorkiem, pomidorem, ketchupem i majonezem :) Pyyycha :D No i od razu nasmażyłam naleśników na słodko z serem i będą w sam raz na kolacje :D

Polataliśmy po sklepach a jak wracaliśmy to widzieliśmy kłęby dymu i mnostwo strazy pozarnej jechalo. Niedaleko nas, albo na cmentarzu się coś paliło albo na poligonach.. Ciekawa jestem, ale aż się szaro zrobiło. Ze szpitala leciał helikopter pewnie też do gaszenia. Z okna widzę szpital ,który stoi na wzgórzu także będę miała blisko na porodówkę :D :woohoo:
Teraz padam juz z nóg, bolą mnie plecy, więc zrobiłam sobie herbatke, i podziubię słonecznik przed tv :D

9 lata 9 miesiąc temu #973102 przez roxi1987
Kobietki moje kochane zycze Wam milego slonecznego Pierwszego Dnia Wiosny:-)

9 lata 9 miesiąc temu #973109 przez nat19
Co tu taka cisza ? Wszyscy wyjechali :p
Miłego dzionka dziewczyny!

9 lata 9 miesiąc temu #973111 przez kasiorek0310
Każda.korzysta.z pogody o ile.ja ma.bo jutro ma.być zalamanie

9 lata 9 miesiąc temu - 9 lata 9 miesiąc temu #973113 przez tysiiiak
u mnie załamanie już od dziś :( Wróciliśmy z Kubuniem z lidla misio zasnął i śpi sobie dalej tylko go do łóżka przeniosłam bo się przubudził a ja zrobiłam twarożek ze szczypiorkiem i rzodkiewką i zajadam z bułeczką powiem tylko, że niebo w gębie :woohoo: :whistle: :) mmm
Poza tym głowę mi zaraz rozsadzi :( masakros :pinch:

Dziękuje laseczki za komplementy :kiss: :blush: :kiss:

9 lata 9 miesiąc temu #973116 przez kasiorek0310
To nie fajnie jak u was już pogody nie ma u nas.szał.18 stopni pranie się suszy obiad.zaliczony Nikos na drzemce jak wstanie zjadamy deser truskawkowy i.zamykamy na świeże powietrze korzystać a zazyczyl sobie na.dziś rower wiec będzie co robić farba zakupiona.Garnier olia zobaczymy czy się.uda zejść z ciemnego koloru czy nie.złapie nic więc mały spacerek mam.juz.za.sobą a jutro odwiedziny mamy więc też.Dzień zleci jak.nic ale jutro ma.być pogorszenie a potem od poniedziałku znowu pięknie i na.koniec tyg 18 stopni zapowiadają oby się im to.sprawdziło :-)

Miłego.dnia i korzystacie z.pogody jak.ja jeszcze macie B-)

9 lata 9 miesiąc temu #973120 przez nat19
Ja mam przeboje dzisiaj. Wstałam, glowa mnie boli jakbym dwie butle wina obalila sama. zal mi tej pogody wiec biore apap i licze na cud.
Do tego Zeby mi soe ruszaja ! Nie wirm co robic. Jem duzo jogurtow naturalnych mleko pije codziennie serki biale a dzis czuje jak mi.zeby sie ruszaja ! Masakraaaaaaaaaaa ! Moze wapn pic jeszcze? !
Help. HHelp . Teraz wstaje po ten apap bo myslalan ze jak poleze w ciemnym cichym pokoju to mi przejdzie a tu glowa pulsuje. Oczy chcą wyjsc ...

9 lata 9 miesiąc temu - 9 lata 9 miesiąc temu #973125 przez meridka
Roxi natchnęły mnie te twoje śliczne paznokcia i sama wzięłam lakier w dłoń i sobie pomalowałam ;) wprawdzie nie tak profesjonalnie ale zawsze jakieś urozmaicenie od bezbarwnej odżywki którą traktuje swoje pazury od jakichś dwóch miesięcy.
Załączniki:

9 lata 9 miesiąc temu #973126 przez meridka
nat- a krwawią Ci dziąsła ? Niestety w czasie ciąży często cierpią zęby... Najlepiej ze stomatologiem jakbyś się skonsultowała, chociaż pewnie powie Ci że dopiero po porodzie może coś z tym podziałać.... Niestety nie wiem jak Ci pomóc..

U nas też słonecznie ;) Idziemy dzisiaj na te urodzinki do mojego chrześniaka, w końcu nie kupiłam nic z angry birds... po drodze wstąpimy do auchana - mają tam dosyć rozbudowany dział z zabawkami, może mój Mąż pomoże mi zdecydować co kupić, bo ja już nie mam pomysłów... Myślałam o grze monopol - jest taka wersja ułatwiona dla 5-latków, ale sama nie wiem... Ja to bym najchętniej same książki albo gry edukacyjne kupowała (o lalkach nie wspomne- no ale to w zupełności odpada, chociaż mamy GENDER :P )) ;) Ale Mały się potem z tego nie cieszy :P Mój Mąż sugeruje jakiś pistolet - chyba po prostu zdam się na faceta w tej kwestii ;)

9 lata 9 miesiąc temu #973142 przez nat19
Meridka lakier super :p, co do dziąseł nie krwawia a używam szczoteczki elektrycznej. Tylko zeby mi.sie troche przesuwaja :(:( zeby mi nie wypadly.
Mialam intensywna Sobotę jutro Wam opisze. miłej nocki :))))

9 lata 9 miesiąc temu #973197 przez nat19
Dziewczyny żyjecie?
U mnie słońce świecie, ale jest ledwie 4stopnie. Ja dzisiaj postanowiłam poświęcić czas na książki. ;)
Wczoraj tak się objadłam, że do dzisiaj rana pękałam w szwach ! Nigdy więcej. Byłam wczoraj w Agacie Meble (bo szał przecen) i kupiliśmy kilka drobiazgów do domu jak np. kieliszki do wódki ;p jak kupowaliśmy meble do pokoju to kupiliśmy witrynę w tym i tak sobie zbieramy trochę szkła, a że kieliszki do wódki były za 7zł 6sztuk to why not? A tylko nam ze szkła chyba tego brakowało, ew. jeszcze jakaś karafka ładna by się przydała i może kieliszki do nalewki, ale karafki były takie ciężkie, że zrezygnowaliśmy ;p Mamy w planach kupić jakąś ładną zastawę obiadową i kawową (bynajmniej ja mam w planie ;p ) ale to z czasem na spokojnie. W tym centrum niemiłosiernie się zlazłam ... weszliśmy jeszcze do sklepu "świat dziecka" czy jakoś tak. Tam komoda 3 szuflady kosztowała ponad 1000zł, chyba na głowę upadli z taką ceną! Oczywiście ładna była, ale nie dałabym więcej jak 200-300zł za taką komodę. O cenach łóżeczek nie wspomnę, bo szału nie robiły a ceny kosmiczne. Chyba w sklepie płaciło się również za "wejście" bo tak absurdalnych cen się nie spodziewałam... No cóż, dobrze, że istnieją sklepy internetowe, bo bym zbankrutowała !
Jutro z rana lecę na badania plus ta glukoza :( Mam nadzieję, że jakoś to przeżyje
Buziaki ;))

9 lata 9 miesiąc temu #973260 przez czajusiątko
Witajcie kochane :)

U nas od rana pięknie świeci słoneczko, ale póki co tylko 1 st. Dziś mam drugie prenatalne, więc trzymajcie kciuki, aby z dzieciątkiem było wszystko ok i by ładnie rozłożyło nóżki ;)

9 lata 9 miesiąc temu #973267 przez roxi1987
Czajusiatko trzymam bardzo mocno kciuki za was na badaniach, mam nadzieje ze pani potwierdzi ze wszystko jest ok a dzidzius pieknie pokaze swoja plec:-) czekamy na info jak bylo:-)

9 lata 9 miesiąc temu #973269 przez Magiczna
czajusiatko Również czekam na info i trzymam kciuki :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka