- Otrzymane podziękowania: 33
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2015
Sierpniówki 2015
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
Meridka super się prezentujesz cudny piesek ale pewnie sprzątania też co nie miara. My byśmy chcieli pieska ale puki co nie wyobrażam sobie mieć psa przy dwójce maluchów i mieszkaniu w bloku jak dzieciaczki dorosną to pewnie wtedy
Nat19 ja miałam bardzo mało tych ciuszków na 54 raczej w 62 ubierałam Kubusia Troszkę się w nich topił ale szybciutko do nich dorósł ale warto mieć kilka sztuk a Kubuś urodził się 54 cm i 3450 gr
8kasia8 ja nie mam teraz toxo do zrobienia Zobacze czy teraz po wizycie mi da
Magiczna super, że wypad nad morze się udał i pogoda w miarę dopisała fajnie tak naładować akumulatory
Natinka mam nadzieję, że wkrótce uda Ci się odpocząć po pracy się oszczędzaj dużo jak Cię tak brzuch boli gratuluję wytrwałości
My weekend spędziliśmy poza domem raczej a to do teściów na obiadek a to do brata M. więc miło Dzidziuś coraz mocniej dale o sobie znac i przynajmniej raz dziennie ma czkawkę za 10 dni wizyta i mam nadzieję ponać płeć
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
- czajusiątko
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 9
Magiczna ale fajnie, że udało Wam się tak miło odpocząć, a gdzie byliście?? Super, że udało Ci się kupić te leeginsy, ja do netto mam ponad 20 km, więc raczej się nie pokuszę
Natinka nie dziwię Ci się, że chcesz w pracy zostawić wszystko podopinane, bo w końcu pracujesz z dziećmi, a to szczególny rodzaj pracy. Mnie też ostatnio brzuch pobolewa, ale lepiej podpytaj lekarza
Meridka no ciekawe, czy uda Ci się wyprawić jeszcze te sierpniowe urodziny
Nat u nas w mieście to już chyba w ogóle nie ma studiów jednolitych, tylko są podzielone na 2 stopnie
U nas dziś pięknie świeci słoneczko, zaraz idziemy na spacer do sklepu. A już za tydzień mam prenatalne nie mogę się doczekać żeby sprawdzić czu wszystko ok, bo przez te słabsze ruchy martwię się trochę...
- Magiczna
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Tam, gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba.
- Otrzymane podziękowania: 14
- czajusiątko
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- kasiorek0310
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nikodem 28.06.2011 :D
- Otrzymane podziękowania: 8
meridka Niestety na poprawę humoru nie licze chyba ze sie jakis cud stanie fajniutko tak na balkonie ja niestety nie mam takiego cuda ale na starość mi sie marzy w takim nowym budownictwie z wielkim tarasem to nasz super teściowa jak wam smakołyki szykuje moja jest niestety bardziej nastawiona na branie niż dawanie niop jak robiłam w 1 ciazy to braliśmy cytrynę zeby troche ten mdławy smak zmienić w ustach
Magiczna Fajniutko jak wypad nad morze sie udał i pogoda dopisała a dobre tak bo inne powietrze tam jest ja niestety mam legginsy ale jakos mi w nich nie wygodnie nie lubie takich obcisłych rzeczy na nogach
czajusiątko U nas tez pogoda cudna ale siedzimy w domu może popoludniu wyjdziemy na chwile ja juz synek nie bedzie miał goraczki od razu człowiek inaczej funkcjonuje jak słonce za oknem nie martw sie maluchy maja jeszcze sporo miejsca ja mam za 1,5 oby szybko to zlecialo
U nas weekend na lenistwie minął synek wczoraj juz gorączkował wiec siedzieliśmy w domu ale wpadł do nas moj brat z dzieciakami na chwile wiec sie troche z nimi pobawił a starszy zapraszał na komunie w maju na szczęście na początku wiec mam nadzieje ze będzie ok i rano oby tylko pogoda byla i obym znalazła jakies ciuchy co bym sie mogla zmieścić w nie i nie mam pojęcia czy ubrać sie w spodnie i bluzkę czy jakas sukienkę a co dac to juz tym bardziej nie wiem moze któras z wam miala niedawno komunie i podpowie co dawali ludzie nie jestem ani chrzestna ani nic wiec nie mam pojęcia czy cos dac czy lepiej w kopertę włożyć a jak juz to ile sie daje masakra. Malz na badaniu zobaczymy czy cos wyjdzie pod warunkiem ze doczeka sie na lekarza.
Ja czekam na listonosza ma mi dostarczyć kapcioszki takie balerinkowe i czekamy na buty synka pierwszy raz przez allegro brane wiec zobaczymy moje biore juz tyle czasu łacznei z eleganckimi i sa wszystkie ok a różnica w cenie spora zobaczymy jaki będzie efekt zmykam allegro wertować moze mnie cos natchnie
Miłego dnia
znalazlam tylko cos takie tylko to jest odpowiednie na taka uroczystość
allegro.pl/sliczna-wygodna-sukienka-z-ki...s-m-i5107165133.html
- agnieszkazst
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Dziecko jest miłością, która stała się widzialna
- Otrzymane podziękowania: 5
Kasiorek ja dla mojego synka kupuję buciki na Allegro od samego początku i zawsze są rewelacyjne i tak jak piszesz - dużo taniej niż stacjonarnie. Kupuję z firmy Emel (Roczki), Wojtyłko (zimowe) i Picco (sandałki). Wszystkie firmy polecam bo butki mają świetne!!!!!
Natinka super że napisałaś parę słow - myślałam mocno o Tobie ostatnio co tam u Was słychać
Czajusiątko jej już za tydzień połówkowe, ależ ten czas leci!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
8kasia8 masz może zdjęcie samych spodni bo chciałam się zorientować jak nogawka na dole?
Co do rozmiarów ubranek to każda Mama ma dylemat i ja też będę miała go po raz drugi. Ja rodziłam w 36.6 tygodniu i miała ze sobą ubranka rozmiar 56 i 62. Szymonek urodził się 50 cm wiec mąż od razu zabrał 62 do domu bo w nich synek tonął. Po wyjściu ze szpitala pojechałam kupić ubranka na 50/52. Mój synek akurat mały się urodził. Przeważnie dzieci rodzą długości koło 54 wiec dobrze jest miec troche na 56 ale raczej wiecej na 62. Dobrze jest zorientować się jak Wy i wasi partnerzy duzi się urodziliście.
- roxi1987
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- agnieszkazst
- Wylogowany
- budujemy zdania
- czajusiątko
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Agnieszka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Wiewiórka no właśnie często jest tak, że jak rodzice rodzili się sporzy to i dzieciątko będzie większe. Ale też na USG w trzecim trymestrze powinno wyjść czy maluch jest mniejszy czy raczej z tych większych. U Oliwii lekarka już w brzuchu dojrzała, ze ma długie nogi i faktycznie do tej pory jest długonogą kobietką
- kasiorek0310
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nikodem 28.06.2011 :D
- Otrzymane podziękowania: 8
A z małże czekamy na.wyniki pobrali wycinki i za.miesiąc powtórka znowu ma to badanie i.wtedy będą.wyniki z tych coś mu tak.wyszło.ale puki na papierze nie będzie tak.do.końca.nie wiemy co mu jest
- meridka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
www.bonprix.pl/style/sukienka-ciazowa-w-...egory=779&return=ref kropki są teraz trendy
www.pieknybrzuszek.com/pl/p/Sukienka-cia...dra/2932#prettyPhoto [pp_gal]/0/
www.pieknybrzuszek.com/pl/p/Sukienka-cia...nda/4335#prettyPhoto [pp_gal]/0/
www.bonprix.pl/style/sukienka-dla-ciezar...gory=1721&return=ref
W sumie niewiadomo jaka będzie pogoda ale chyba lepiej coś z krótkim rękawem i najwyżej narzucisz coś na to.
- meridka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- agnieszkazst
- Wylogowany
- budujemy zdania