BezpiecznaCiaza112023

Marcóweczki 2016

9 lata 8 miesiąc temu #994884 przez PaulinaJ
Zoi czasami tak bywa :P A jak staraliście się o dziecko cały czas to możliwe, że tak wyszło. U mnie jak będzie młodsza ciąża to dopiero zagadka bo ostatni raz kochaliśmy się 13 czerwca a potem mąż wyjechał do Holandii hahaha :P mogło by być podejrzanie ;p

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #994888 przez zoi

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 8 miesiąc temu #994894 przez PaulinaJ

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 8 miesiąc temu #994909 przez clue
cześć Dziewczynki :) żyje !

witam wszystkie nowe mamusie, gratuluję małych serduszek i fasolek :) i cieszę sie z pozytywnych wieści !!

my badalismy sie w piątek, Maluszka było już widać, ma cale 5 mm i serduszko biło jak dzwon :) :blush: :woohoo:
mam też torbiel na jajniku, ale gin powiedział ze po hormonach powinien zniknac.

Matko Wariatko, łączę się w "BULU" apropos tego buntu
dwulatka, nam też dziecko podmienili.... z moimi szalejacymi ciazowymi hormonami ciężko jest mi Zachować spokój, chociaż robie co mogę, czasem mam ochotę siasc obok niej i też wyć w nieboglosy...

9 lata 8 miesiąc temu #994916 przez natkka
zoi - po pierwsze faktycznie plemniki męża mogły wytrzymać długo albo zagnieżdżenie trwało dłużej niż standardowe 7 dni :) u mnie zagnieżdżenie trwało prawie 14 dni :) nie ma się co martwić tym :)
u mnie wczoraj była kolejna masakra - zemdlałam dwa razy a potem były :sick: :( dzisiaj od rana jest mi niedobrze :(

9 lata 8 miesiąc temu #994928 przez zoi
Natkka biedaczku...
A ja mam dzis pol dnia bez emka i malej. Pojechali na wycieczke. Jupi!!

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #994937 przez PaulinaJ
Cześć wam w ten deszczowy dzień.

Pada od rana...zimno...całe 14 stopni. Jutro laski do lekarza lecimy ! :woohoo: :woohoo:

9 lata 8 miesiąc temu #994981 przez PaulinaJ
Oj dziewczyny, dziewczyny :P

9 lata 8 miesiąc temu #994987 przez Gosia 2712
Hejka :)

Zoi najwazniejsze ze serduszko bije :) moze zagniezdzenie dluzej trwalo i dla tego ciaza mlodsza...

Paulina to moze zadzwon w poniedzialek do przychodni czy aby Cie przyjmna zebys nie miala powtorki z piatku :P ja bym sie wkurzyla :S

Clue swietnie ze wszystko ok u was :)

Natkka a zglaszalas to swojemu lekarzowi? Co on na to? Ja to chyba bym na twoim miejscu jechala do szpitala przynajmniej daja ci jakies kroplowki i wzmocnia organizm bo takie omdlenia i wymioty z krwia nie sa normalne... Moja kolezanka jedna noc wymiotowala i poszla na ip dali jej kroplowki bo byla odwodniona i wyszla w tym samym dniu do domu ale duzo lepiej sie czula...

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

9 lata 8 miesiąc temu #994993 przez PaulinaJ
Gosia urlop miał do piątku :) tak pisało na drzwiach więc w poniedziałek będzie :)

9 lata 8 miesiąc temu #994995 przez natkka
Gosia na omdlenia mi nic nie dadzą bo to jest moja "uroda", mam takie okresy kiedy zdarzają się częściej i są okresy, że ich prawie nie mam, ale miałam wszystkie możliwe badania przez ostatnie 15 lat i nic, więc lekarz też na to nic nie poradzi. Wiem jak zaczyna mi się robić słabo i że mam ok. 30 sekund żeby się położyć zanim nie będę się mogła ruszać i zwykle jestem w stanie się przetransportować na łóżko, kanapę :] a z :sick: z krwią to była jednorazowa sprawa bo wczoraj już się nie pojawiły, więc na spokojnie do tego podchodzę :)
Oczywiście w czwartek jak będę na wizycie to jej to wszystko powiem, ale nie łudzę się, że znajdzie na to jakiś magiczny sposób.
Trzymam jutro za was dziewczyny kciuki i czekam na zdjęcia naszych małych istotek :)

9 lata 8 miesiąc temu #994997 przez PaulinaJ
mi też się wydaje, że ta krew to od podrażnienia ;-) pewnie była jej mała ilość . Będzie okej :) Ja gdybym w pociągu nie usiadła na śmietnik to bym padła...czułam jak odlatuje. Miałam tak drugi raz w życiu. Pierwszy raz o mało nie zemdlałam jak poszłam pierwszy raz do łazienki po CC. identyczne uczucie...

9 lata 8 miesiąc temu #995082 przez Gabiś
Cześć Dziewczyny,

ja jakoś sił nie mam, dobrze że mam urlop. Byłam dziś na pobraniu krwi, robię wyniki dot. tarczycy, dziś po 15tej mam USG tarczycy a jutro wizytę u endo. W przyszłym tygodniu będę robić pakiet badań od ginekologa, trzeba być na czczo,więc pojadę z mężem co bym nie zemdlała.

U mnie są momenty, że mdli mnie straszliwie, wczoraj najmocniej, nawet godzinkę poklęczałam przy kibelku ale nie zwymiotowałam, też było mi słabo. Straszne. A są chwile, że dobrze się czuję.

Często myślę o mojej fasolce czy ona faktycznie mniejsza niż powinna. Sama nie wiem, mam porównanie z badań usg tarczycy, że w zależności jakie pole zaznaczy lekarz do zmierzenia tak wychodzą wyniki. Raz mnie nastraszyli, że mi guz na lewym płacie tarczycy urósł dwukrotnie, a to się potem okazało, że dwaj lekarze inaczej zmierzyli. Pewnie na następnej wizycie u gina się dowiem więcej co i jak.

9 lata 8 miesiąc temu #995085 przez Gabiś
Właśnie sobie sprawdziłam w necie swoje wyniki tarczycy i jestem w szoku, bo TSH mam 1,210 a ostatnio było 0,124 :blink: Ale ft3 i ft4 jest w normie, więc chyba ok, endo mi tak mówił, że na TSH mam nie patrzeć tylko ft3 i ft4. Ft3 też spadło troszkę. Zobaczymy jutro na wizycie.

9 lata 8 miesiąc temu #995086 przez Sonia
Gabi myślę że wszystko będzie dobrze-musi być :) dziewczyny trzymam kciuki za Was! :* ja chciałam przełożyć sobie wizytę z 4.08 na ten piątek ale okazało się ze dzisiaj i jutro mają urlop wiec będę dzwonić w środę rano i mam nadzieje ze uda im się mnie wcisnąć na piątek. Juz się nie mogę doczekać w środku tygodnia jak chodzę do pracy to czas mi leci najgorsze są weekendy niby mogę odpocząć ale cały czas myślę ile to dni mi jeszcze zostało :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka