- Otrzymane podziękowania: 131
- /
- /
- /
- /
- Mamy kwietniowe 2016
Mamy kwietniowe 2016
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 18
Wybieram się na krzywą w przyszłym tygodniu. Jak tam Twoje wyniki?
I to dobrze, że siostrę zostawili w szpitalu, chociaż ją będą monitorować na bieżąco.
natB, co Wam ten specjalista powiedział?
Heathera, jej, ja od ostatniego tygodnia też mm zgagę. Normalnie po wszystkim chyba! Także coś musi być z tym jakimś hormonem, bo wcześniej ich nie miewałam.
I bóle kręgosłupa mi wróciły... no może przyczynił się do tego fakt, że dzisiaj 4h latałam po sklepach szukając konkretnego prezentu dla męża na urodziny. Jednak jest to już trochę męczące, takie łażenie po sklepach, z dwa razy odwiedziłam toaletę . Ale udało się! Na końcu spotkałam się z nim i w nagrodę dostałam lody hihi. Taka chwila słabości, normalnie staram się nie ulegać. W każdym razie lody Zosi smakowały, rozhulała się po nich
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ciesze się, że jest Wam dane szykować się na przyjście na świat waszych Babelkow... Pamiętam, jak byłam z Wladkiem w ciąży i szalalam heh cudowne czasy, pełne radości..eh
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamusia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
natB bądź dobrej myśli zawsze jest jakiś promyczek nadziei
mikulinka niestety ja jestem osobą która nie potrafi się kłócić (w nerwach zaraz płacze) o 13 ide odebrac Adalie i zobaczymy co powiedzą.... I zastanawiam się czy jak będzie tak dalej to czy nie wypisać ja z przedszkola przecież i tak siedzę w domu A od września posłany już do zerowki do szkoly... bardzo ciezko o tym mysle....
A dzisiaj czuje się do D.... kloce się z moim o głupoty A dzisiaj chciałam już wszystko zarzegnac i się pogodzić i nawet nie chciał mnie przytulić bo nie ma ochoty... czasami żałuję ze znowu będę miałam z nim dziecko... Ale co się stalo to sie nie odstanie.... a i znowu sie rozkleilam.... ;(
Idę do łóżka....
- Mikulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Co do porodu mój nie był przy żadnym .. działo się to tak szybko nieoczekiwane szybkie rozwiązanie więc nienakrecam się.
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
Wietrzyca - zdolniacha z Ciebie więc myślę, że kocyki to tylko początek może teraz maskotki torciki tez robisz piękne . . . aj ja to tak jak wcześniej wspominałam - najlepsze potrawy robię z mięsą i tak tez było na Swieta Wyniki z krzywej będę miała dopiero w srode bo poprosiłam aby przesłali do mamy do przychodni - wiedziałam, że dopiero w przyszłym tyg bo co środę są przekazywane a że ta środą była wolna . . . sama rozumiesz . Nie śpieszy mi się bo wizytę mam dopiero 22.01 Kochana mi tez po słodkim Szymek szaleje wiec coś w tym jest
Mamusia - a to mąż czy Ty narozrabiałaś ? Hormony Ci tak buzują, że płaczesz podczas kłótni czy zawsze tak miałaś ? Bo wiesz, że inni mogą to wykorzystywać - twoją wrazliwość . . .
- NatiK
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
A co do porodu to mój chce być! Oby tylko nie zemdlal hehe aaa i napewno mi nigdzie nie będzie zaglądał hehe wcześniej go nafaszeruja validolem żeby nie szalał
natB kochaniutka 3maj się dzielnie!!!musi być dobrze nie ma innego wyjścia!!!jesteście silnymi babeczkami i dacie z Helenka radę!!!ściskam mocno!!!
A to ze życie jest niesprawiedliwe to prawda nie wiem czym to idzie i co to ma na celu ze dzieją się takie rzeczy
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 19
natB Życie na prawdę jest niesprawiedliwe...dobrze, że nie załamujesz się totalnie, tylko chcesz walczyć. Każda walka się opłaca, przynajmniej póżniej nie będziecie żałowac że nic nie zrobiliście. Mam wielką nadzieję, że jednak z Helenką będzie dobrze i życzę Wam dużo siły i własnie nadziei
Mamusia ja tez jestem z tych osób które przy kłótniach płaczą i nie umieją walczyc o swoje więc wiem co czujesz. Ale czasem niestety trzeba. Możesz na spokojnie wytłumaczyć tej przedszkolance o co chodzi a później porozmawiać z dzieckiem. Warto jednak żeby córka chodziła do przedszkola do końca bo nawet z drugiej strony może pomyśleć że to jakaś kara że zostaje w domu że z tamta sie nie witała albo coś.
Mikulinka musisz tego swojego przycisnąć. Ja to nienawidzę jak coś sie np w domu zepsuje a ten mój to naprawia przez miesiąc :/
Pumcia ja mam wizytę 25 więc podobnie
NatiK hehe jaki chytry plan z tym validolem
U nas dzisiaj na spokojnie, synek w przedszkolu a mąż sobie drzemkę uciął. Mamy trochę spraw na mieście do załątwienia ale jakoś nie chce mi się wychodzić z domu, muszę sie wykąpać jeszcze i coś podjeść
- Mamusia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A jeżeli chodzi o moją placzliwosc to inna sprawa... teraz się pogorszylo ze tak często płacze bo w ciazy musiałam odstawić antydepresanty... dużo by o tym pisać ale to nie tematy na forum.... No i tak to wygląda łatwo nie jest tym bardziej w ciazy kiedy hormony buzuja na potęgę....
Wizytę teraz mam 26 więc to już niedługo...
A co do tycia to w końcu coś przytylam 4 kilo a z Adalia jak byłam w ciazy to już miałam 12 na plusie więc jestem z siebie zadowolona chociaż w tym
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Mikulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
W miarę możliwości będę się odzywać 3majcie się dzielnie dziewczyny, czekam na pierwsze, nasze kochane kwietniowe dzieciaczki ...
- Mikulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
Pisz do nas, jeśl tylkoi będziesz mogła.
Mikulinka, ależ macie bałwana porządnego
My od rana jesteśmy odcięci od transportu, w centrum miasta Jest taka gołoledź na drogach, że z naszego garażu podziemnego nie da się wyjechać poza blok
I poniżej obiecany tort: masa zrobiona na kremówce i serku mascarpone plus frużelina truskawkowa, na jasnym biszkopcie ponczowanym czekoladą. Wyszedł lekki i mało słodki, mniamm. Dekoracje: deseczki i wiórki, zrobiłam z mlecznej czekolady. Mąż, rodzice i teściowa byli zachwyceni