- Otrzymane podziękowania: 153
- /
- /
- /
- /
- Mamy kwietniowe 2016
Mamy kwietniowe 2016
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
natiK 3maj sir tam, zaciskaj nogi i Odpoczywaj, czekamy na relacje z wizyty
heather faktycznie mały brzuszek, u mnie dużo większy, ale wszystko mnie cieszy
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 18
Mikulinka, jej, cudowne ciuszki Ja musze otworzyć pudło, to też się Wam będę chwalić
NatiK, trzymam kciuki żeby było dobrze
NatB, bidusia, i udaje się dorwać drozdzowke?
Ale fantastyczne wieści! brzmi optymistycznie, bardzo się cieszę! I dalej zaciskamy kciuki!
Mamusia, ja jeszcze prac nie zaczęłam podziwiam za mobilizacje!
A oto i mój brzuchol 25tc
tyle, że pomimo smarowania 3x dziennie różnymi specyfikami i tak mam już rozstępy genetyka... No ale trudno.
Za to jest +3, pomimo tego, że brzuch urósł już duży
- Mamusia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
wietrzyca ja też mam rozstępy.... teraz jesteśmy tygryskami ja mam centymetrowe rozstępy jeszcze po pierwszej ciąży Ale to przez niedobór IGa
Dzidzia od rana daje mi o sobie znać przez kopanie po pecherzu....
- NatiK
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Ja po krzywej przetrwałam!!!na szczęście nie było cofek chociaż pierwszy łyk średnio mi przeszedł pogadalam z młodym przed i ładnie mamę wysłuchał hehe teraz czekamy na wyniki ale nigdy więcej tego nie chce powtórzyć jeszcze tak zgaga wrrr...
Mikulinka fajne ciuszki
natB super wieści silne dziewuszki jesteście wiec wszystko będzie dobrze ale kciukasy trzymamy! Nogi cały czas zaciskam hehe
Mamusia ja połowy rzeczy nie mam jeszcze a ty widzę już gotowa...dzięki za listę bo sobie pospisywalam i się przydała hihi
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja się wybieram jutro, będzie full zestaw: krzywa, powtórka toksoplazmozy, mocz. Coby za jednym podejściem było
Mamusia, to są tygryskowe blizny wojenne! trzeba je nosić z dumą.
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 19
A my będziemy malować pokój w styczniu bo teraz mąż na wolnym to pomaluje sypialnie i wtedy w lutym rozstawimy łóżeczko i ciuszki popiorę. Kupiłam dzisiaj proszek Bo dziewczyna sprzedawała 5 kg loveli do białego za 30 zł i ponad pół worka 5 kg do koloru za 10 zł więc okazja się trafiła. Już bym mogła prac te ciuszki bo lubię oglądać jakie są fajne no ale muszę poczekać na te malowanie
- Mamusia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dziewczyny A mnie od godziny ciągnie dół i boki brzucha.... I kręgosłup znowu boli.... jak mi nie przejdzie jadę do szpitala nawet lekarz mi tak polecił więc kto wie czy nie wyląduje dzisiaj na izbie....
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 19
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
Mamusia - a nie miałaś tak wczesniej ? Mnie często coś ciagnie, czasem naweet jajniki bolą. Ale mam wrazenie, że mi sie po prostu wszystko rozciąga. Rozmawiałam wczesniej o tym z lekarzem bo sam mnie o tym poinformował, że może tak być. Ale jak się boisz to pewnie, leć do szpitala niech zobaczą czy wszystko ok.
Dziewczynki ja juz dziś po zakupach - kolejnych chciałam trochę do porodu rzeczy kupić ale kurde nie mam pojęcia jakie te np. majtki kupić. Były jednorazowe lub wielorazowe poporodowe. i jeszcze kilka innych rodzai. Otworzyli niedaleko mnie wielką hurtownię dziecięcą - tam jest dosłownie wszystko i wybór mega nie powiem bo ceny moze nie powalają ale spory wybór i wszystko w jednym miejscu - wiedzieli gdzie się ulokować pomózcie też jakie podpaski poporodowe bo ponoć tez trzeba. Rodzić będę prywatnie więc dla małego wszystko dostane -jedna torba mniej chociaż jest ryzyko, ze jak nie będzie miejsca i zacznę rodzić to niestety szpital mnie czeka ;/
A i kolejna sprawa czy zna się któraś na ubezpieczeniach autocasco ?
Suuuuuuuuuuuper brzuszki dziewczynki a to mój
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
OC to ubezpieczenie od odpowiedzialności cywilnej, które pozwala babce naprawić samochód z Twojego ubezpieczenia, a nie z Twojej kieszeni. I w PL jest obowiązkowe, na pewno to macie. Pisałaś, że mąż Cię nie wpisał. Nie wpisał Cię i Ci się zniżki nie naliczają, ale nie ma to nic wspólnego z ubezpieczeniem samochodu jako tako.
AC to co innego, to jest ubezpieczenie, które pozwala naprawić Wasz samochód, czyli samochód sprawcy, i tu już może być różna konstrukcja umów i ono nie jest obowiązkowe.
Czy coś odpowiedziałam? Jakby co, to pytaj, mój mąż dużo wie na ten temat.
I cudownie, że Mikołaj jest już z Wami Ciesz się ciociu!
- Mikulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Wieczorem odebrałam też wyniki ale je muszę przestudiowac ... odezwę się później
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
- Mikulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
jak wy ukrywacie tekst / wiadomości hmmm ?
wstawiam .. to co do mnie właśnie doszło
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania