- Otrzymane podziękowania: 18
- /
- /
- /
- /
- Mamy kwietniowe 2016
Mamy kwietniowe 2016
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja po wizycie, ogólnie oki Stan podwozia dobry, glukoza oki, gin przyczepił się do moczu i wysłał mnie na posiew, więc muszę zrobić.
I nie dał mi zaświadczenia, że w szkole rodzenia mogę na ćwiczenia iść (mówiłam Wam, że on tam jakiś wykład prowadzi w tej szkole), bo (uwaga! ): "Wie Pani co, i tak ja przyjmuję te zaświadczenia, to nie będę sam sobie wypisywał, może pani ćwiczyć." Hahaha!
No i słyszałam bicie serduszka
A jutro idę pierwszy raz na ten trening dla ciężarnych (jutro tematyka "trening mięśni dna miednicy"), zobaczę, czy to warte chodzenia.
I wieczorem usg
Heathera, taki fioletowy jest super. Ja mam kuchnię w lawendowym kolorze, bardzo pozytywnie mnie nastraja i fajnie pasuje do białego lub jasnego drzewa
Mamusia, jej, no nie wiem co powiedzieć. Trzymaj się tam. To wszystko dla dobra Dziecia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 19
Fajne masz te zajęcia przynajmniej ciekawie brzmią, napisz potem jak tam było
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
heather no fajnie fajnie, że remont u Was rusza oby szybko się skończył heh, do nas ma jeszcze przyjść wuja pomalować górę korytarz i pokój Helenki ..
Jaki zadowolony policjant super
justyss ooo Adaś popularne teraz imię, u nas jedna z listopadowek, która ma termin koniec marca ma mieć Adasia drugiego synka...
wietrzyca ciesz się, że wizyta ok koniecznie pochwal się dziś zdjęciem z usg ..
Ja mam już stres przed wizytą, cała noc bolała mnie głowa, jakiś kosmos :, a teraz brzuch jeszcze yhm ... Mała wczoraj tak mnie wieczorem skopala, że zwatpilam juz później o co jej chodzi, bo tak to się nigdy chyba nie ruszala...
Szczerze to nawet nie wiem jak jest ustawiona, raz twierdzą, że miednicowo, a raz ze położenie glowkowe :/ dziś spytam gin....
- Jussstyś
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*
- Otrzymane podziękowania: 0
Heathera ślicznie wyglądasz i widzę że masz małego policjanta w domu. Jak mi się uda to później wstawię zdjęcie mojej 3letniej księżniczki
- Karii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3
- Jussstyś
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jussstyś
- Wylogowany
- gadatliwa
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 18
Ale super, że z Adasiem wszystko ok. Ja tu już pisałam dziewczynom, że mój siostra miała Julke przenoszona o prawie 2 tyg, a że dziecko było duże, to zdecydowali o cc. I mala miala ponad 4.600. nic się nie martw, byleby było wszystko dobrze, niech waży ile chce
Kontrolujecie ilość tych wód?
Kaari, dobrze, że się odzywasz to też remonty będą u Ciebie! Ja lubię, jak się dzieje w domu.
A z tym usg to wiesz jak jest, czasem lekarz zaznaczy milimetr w tą czy tamtą i już są różnice.
Mi z om i z poprzednich usg wychodził 29 kwi, a w grudniu nam nagle powiedzieli 1 maj zobaczymy dzisiaj i tak to jest plus minus 2 tyg, nie ma się co przywiązywać.
NatB, no Helenka daje znać mamusi, żeby się nie martwila
A mi lekarz powiedział, żebym się jeszcze do ułożenia nie przywiazywala, bo jeszcze się 10 razy zmieni.
Heathera, ślicznie wyglądasz
Zosia od rana namiętnie kopie po pęcherzu, też sobie miejsce znalazła...
- Jussstyś
- Wylogowany
- gadatliwa
A te bakterie jak na następnej wizycie nie znikną to powiedziała że będziemy leczyć metoda bardziej radykalna ale nie wiem o co chodzi . Oby było dobrze. Pęcherz mnie nie boki, podczas oddawania moczu też nic nie piecze. Sikam normalnie nie tak często jak parę tygodni i temu. Dużo pije więc nie wiem skąd te bakterie
- Karii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Mamusia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Justysss hehe spokojnie u mnie też taka waga była malucha i nikt nie mówił, że urodzę 5 kg ... zresztą według parametrów wszystko na ten tydzień się zgadza ... co do bakterii często mnie męczyły te infekcje z Władem, powiem tak mimo brania ciągle leków, antybiotyków walczyłam z tym do końca ciąży... także bierz wszystko, pij sok z żurawiny, będzie dobrze
A zdjęcie córy gdzie ?
Karii ja byłam z Władkiem i mężem, tylko, że u nas gzubek ma skończone 2 latka i za bardzo nie kumał, ale się cieszył hehe ... także na pewno poszłabym drugi raz gdybym znowu miała możliwość
mamusia co jest?... kochana głowa do góry... a mąż nie może przyjechać z córką na odwiedziny? chociaż gdzieś wyjdziesz na chwilkę, żeby małą zobaczyć euh ...
wietrzyca u nas Wład w 30 tyg. już był ułożony główką do dołu.. a tu u Helenki czuję różnie ruchy... zazwyczaj po bokach ...
Powoli zaczynam czuć stres wizytą zaciskamy kciuki o 16:20 i moją ilość wód płodowych heh
- Karii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- NatiK
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
natB daj znać jak po wizycie trzymam kciuki!!!
Jussstyś mój waży na 26 tydzień 920 mówią ze dobrze a ja mam wrażenie ze mało leżała ze mną dziewczyna tez 26 tydz. i młody ważył tez ponad 1kg wiec się nie stresuj...
Karii pisz cześciej co tam u ciebie i zdawaj relacje na bieżąco
Heathera ślicznie wygladasz masz przeuroczego policjanta
Widzę ze wszystkie mamy śliczne wyniki moczu hehe ja dziś miałam powtórkę no i zobaczymy czy lepiej czy gorzej (czekam na wyniki) jeszcze zobaczymy jaka będzie amylaza