BezpiecznaCiaza112023

Mamy kwietniowe 2016

9 lata 1 miesiąc temu #1012718 przez Heathera
natB u nas też króluje Bruder :P Siewniki, traktory i opryskiwacze :p Jako, że mąż pracuje właśnie w firmie rolniczej to u nas mały rolnik rośnie. Czasem to ja nie wiem o czym oni gadają tzn syn z mężem jak jakieś nazwy że New holand ma cos tam coś tam itd hehe :P

A ja dzisiaj poczułam pierwsze ruchy <3 Takie dwa bąbelki więc wydaje mi się, że to to. Oby teraz więcej tego było :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Cywilny: 21.01.12 Kościelny: 06.06.15

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 1 miesiąc temu #1012719 przez Heathera

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Załączniki:

9 lata 1 miesiąc temu #1012721 przez natB
heather super brzuszek, ja też czuje mała, jak leżę na boku głównie :) totalnie inaczej niż Władka :).. U nas rośnie mały rolnik, bo mamy gospodarstwo heh ;) z brudera na razie mamy traktor i przyczepę z konikiem no i teraz te nowe :) oprócz tego zwierzątka, duże traktory hehe książki itp itd :P..

A to my kilka dni temu :)

Załączniki:

9 lata 1 miesiąc temu #1012726 przez Heathera
natB też ładny brzuszek :) Ja to czekam aż już takie duże brzuchy będziemy mieć i kopniaki nie tylko będziemy czuć ale i widzieć :D

U nas to już spora kolekcja się robi bo na każdą jakaś okazję mąż mu kupuje, śmiał sie nawet że jak teraz będzie dziewczynka to też ją zarazi i będzie dla niej traktory kupował hehe :P

9 lata 1 miesiąc temu #1012727 przez natB
Ja juz widzę kopniaki, jak mała mi zapodaje :D u Włada tez tak wcześnie widziałam, a dziś juz daje czadu heh :) tymbardziej, że zjadłam właśnie czekoladę :P

9 lata 1 miesiąc temu #1012741 przez Heathera
Wow to szybko, zazdroszczę :)

9 lata 1 miesiąc temu #1012745 przez NatiK
Ladne brzuszki dziewczynki :)
Ja na kopniaki jeszcze czekam :)

9 lata 1 miesiąc temu #1012746 przez Heathera
natiK Dzięki :) a z ruchami to spokojnie bo to Twoja pierwsza ciażą, do 20 tygodnia na pewno poczujesz :) Ja też jeszcze trochę poczekam na te mocniejsze bo an razie to były tylko te 2 bąbelki jakby rybki więc czekam na te porządne kopniaki :P

9 lata 1 miesiąc temu #1012792 przez natB
Z ruchami to spokojnie kochane, u mnie już zaczął się 19 tydzień, wiec tez dlatego :) z.Wladem to czułam w 17 tygodniu i to juz tak porządnie :)..

A ja teraz sobie leżę, obiad zrobiony, mały z Tata i dziadkami na procesji na cmentarzu :) q ja zostałam, bo kość ogonowa się odzywa :(.. Rano dałam rade być na Mszy w Kościele uf.. A popołudniu znowu pojedziemy na drugim cmentarz :)i tak nam zleci leniwa niedziela :D

9 lata 1 miesiąc temu #1012795 przez Pumcia
Hej Dziewczynki :laugh: przepraszam, za zaniedbanie ale jeżdziłam ten tydz w delegacjach. Na szczęscie sie skończyło i mogę odetchąc, odpocząć. Jeszcze na dodatek szukaliśmy auta dla mnie więc trochę dodatkowo pojezdziliśmy z mężem . . . cały tydz w rozjazdach ;)

Jak sie czujecie mamusie ? Ja dobrze, gardło mnie strasznie boli - na szczeście nic wiecej mi nie jest ;)
bałam sie, ze znów mnie rozłoży B)

9 lata 1 miesiąc temu - 9 lata 1 miesiąc temu #1012796 przez Pumcia
Kiedy macie teraz wizyty ? Bo ja mam 4.11 :woohoo: muszę jutro badanie moczu i morfologie krwi zrobić :whistle:

9 lata 1 miesiąc temu #1012803 przez Wietrzyca
Pumcia, no już się o Ciebie martwilam! Dobrze, że ok :)

Ja w przyszłym tyg badania z krwi i mocz, potem mam endokrynologa 12go, a 18go gina, nowego. Nie wiem, czego się spodziewać :P

9 lata 1 miesiąc temu #1012804 przez Pumcia
Wietrzyca - miło, ze o mnie myślałaś :kiss: a czemu zmieniasz Gina ? coś z tamtym było nie tak ? Ja zmieniłam ale na prywatnego, bo chce prywatnie u niego rodzić :silly:

9 lata 1 miesiąc temu #1012821 przez natB
Pumcia hej ho :D B) ... a ja mam wizytę 3.11 :D :D :D :D także idziemy w łeb w łeb :).. mi żadnych badań nie zleciła tym razem, w sumie się dziwię, bo morfo zawsze miałam co miesiąc, ale czuję się dobrze... jak zapomniała to każe nadrobić hehe :)... pochwal się, jakieś autko wybraliście?

wietrzycano właśnie, a dlaczego zmieniasz gin? chodzisz prywatnie czy na nfz :)?

Ja chodzę prywatnie, do doktórki, która pracuje w szpitalu gdzie rodzę :) w sumie nie wyobrażam sobie rodzić bez niej :)

9 lata 1 miesiąc temu - 9 lata 1 miesiąc temu #1012823 przez Wietrzyca
Pumcia, w ramach prywatnego pakietu w jednej z sieciowek medycznych mogę sobie chodzić do dowolnego, który dla nich przyjmuje. Chodziłam do tej pory do naprawdę fantastycznego gina, ale on nie przyjmuje nigdzie indziej tylko prywatnie. Z moją trombofilią nie mogę sobie wybierać szpitali :-) no i dostałam rekomendacje i poszukałam opinii w internecie nt innego lekarza, który przyjmuje zarówno w mojej sieci, jak i właśnie pracuje na oddziale szpitala, w którym chcę rodzić. Ma bardzo dobre opinie. No i chcę do niego chodzić prywatnie w ramach mojego pakietu i mam nadzieję, że pomoże mi w razie jakiś niespodzianek.

A jak tam Wasze objazdowa po cmentarzach? my zaliczylismy dzisiaj i tłum w południe i wieczorny miły spacerek w ciszy. A po południu zawsze mamy takie duże spotkanie rodzinne u mojej babci na zurku, coraz więcej małych dzieci na nim :-) było bardzo miło. No i chwalilismy się ciążą tym ostatnim, którzy jeszcze nie wiedzieli... :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka