BezpiecznaCiaza112023

Mamy kwietniowe 2016

9 lata 1 miesiąc temu #1013127 przez Pumcia
Witam mamusie z rana :) jak samopoczucie? Mnie znów męczy ból głowy, dziś już 3 dzień - ciężko tak funkcjonować :/ dziś na 12.40 mam wizytę więc później zdam relacje.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 1 miesiąc temu #1013139 przez Heathera
Pumcia trzymam kciuki za wizytę :) Mnie tez od kilku dni głowa boli ale głównie wieczorem i nie tak normalnie tylko tak dziwnie w okolicy tylniej a jak się schylę to mi tak pulsuje po bokach nieprzyjemnie :/

Wietrzyca U nas wcześniej też fajna pogoda była słoneczko i ciepło a teraz od 3 dni masakra ponuro, ciemno tylko deszczu brakuje :/

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Cywilny: 21.01.12 Kościelny: 06.06.15

9 lata 1 miesiąc temu #1013144 przez lena20
ogolnie chodzilo mi o grzyby w roznej postaci bo tesciowa czesto robi zupe grybowa i nie raz zjem troche:) a jeszcze mam pytanie kiedy i w ktorym tygodniu poczulyscie 1 ruchy dziecka??

9 lata 1 miesiąc temu #1013206 przez NatiK
Lena20 ja odpuscilam jedzenie grzybów choć czasami mam straszna ochotę na jakąś zupę ale wytrzymam hehe
PumciaHeathera was boli głowa a ja znowu zaczęłam kustykac ledzwie dają mi popalić mam nadzieje ze nam szybko przejdzie :) 3maj cie się dzielnie :) :kiss:
Ja dziś na pogodę nie narzekam słoneczko od rana i bardzo przyjemnie na polu...spacerek odbyty :) podobno cały tydzień na południu ma taki być :)

9 lata 1 miesiąc temu #1013233 przez lena20
ja jem czasami grzyby raz w tyg gora dwa razy w tyg, a ruchy pierwsz ekiedy czulas?ja ich jeszcz echyba nie czulam

9 lata 1 miesiąc temu #1013257 przez Wietrzyca
Pumcia, jak wizyta?
Heathera, jak poszło?

Mnie też wczoraj głowa bolała okropnie. To chyba jakiś kolejny urok ciąży :P

9 lata 1 miesiąc temu #1013266 przez Heathera
No niestety ból głowy to jeden z objawów ciązy u niektórych :/
Zazdroszczę pogody bo nas taka, że nie nic się nie chce :/

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 1 miesiąc temu - 9 lata 1 miesiąc temu #1013270 przez Pumcia
Wietrzyca - wizyta super, myślałam że znów w moczu coś nie ale lekarz pokazał mi normy dla ciężarnych więc się w nich mieszcze. Cieszę się :) widziałam i mogę się oficjalnie pochwalić - BĘDZIE TO SYN :woohoo: super bo mój mąż od paru tyg mówił jak do chłopa :evil: niestety ból głowy mi nie odpuścił znowu - pytałam gina co mam zrobić. Powiedział, że mogę wziąć apap ale jeśli może doradzić to przy takim csnieniu mogę wypić kawe - może pomoże. W ostateczności apap bo bol matki wcale nie jest dobry dla dziecka. Chyba, ze mam taką możliwośc to zebym się po prosu położyła.

Heathera- masz racje, Gin powiedział że niestety wiele kobiet w ciąży ma bóle głowy ;/ wina Tuska :evil: pogodę mam taką jak Ty :woohoo: wina Tuska :P

NatiK - mnie lędzwie bolą przede wszystkim jak w pracy za długo stoję. A u Ciebie od czego to się bierze ? Wyślij mi trochę słoneczka plissssssssssss

9 lata 1 miesiąc temu #1013274 przez Heathera
Pumcia gratuluje :D hehe fajnie :) Ja np jak zaszłam w pierwszą ciążę t od razu chciałam żeby chłopak był bo będzie później młodszej siostry bronił :P
Ja właśnie jak bierze mnie ból głowy to od razu się kładę a jak mocniej boli to biorę apap bo wiadomo za dużo żeby nie brać ale jednak ból matki nie robi wcale dobrze dla dziecka i lepiej wziąć ten apap :)

9 lata 1 miesiąc temu #1013277 przez JoanaG
Pumcia gratuluję syncia! Twój mąż, zapewne jak i mój obrósł w piórka :laugh:
Póki co siły płci rozkładają się- u Ciebie i u mnie chłopak a u nat dziewczyna ;)
Który dzieć następny się ujawni? :>

Aniołek 9tc 27.09.2013

9 lata 1 miesiąc temu - 9 lata 1 miesiąc temu #1013282 przez Pumcia
Heathera - he he chyba każdy podświadomie tak ma, może stereotypowo ale starszy chłopiec młodsza dziewczynka to niby model :whistle: ja się nie nastawiałam, bo chyba jak każda - nie chodzi o płeć a żeby dziecko było zdrowe

JoanaG - jak powiedziałam dziś Mężowi że ma racje to usłyszałam - " wiedziałem że Szymek mnie nie zawiedzie " bo strasznie chciał Synka mimo, z,e na początku było mu to obojętne :woohoo:

Spoko, niedługo zrobimy podsumowanie co u kogo i zobaczymy jaki przyrost kwietniowy nam sie szykuje :evil:

9 lata 1 miesiąc temu #1013291 przez Heathera
U mnie jednak wtedy mąż chciał córkę pierwszą a ja jednak chciałam synka koniecznie :p Ale teraz mi jest obojętnie czy będzie córka i będziemy mieć parkę czy będzie drugi synek, właśnie oby zdrowe :)

Ma któraś z Was jakieś zwierzątko w domu ? Jak myślicie jak zareaguje gdy maleństwo się pojawi ?

9 lata 1 miesiąc temu #1013297 przez Pumcia
Heathera - ja mam żółwia wodnego więc nie powinien oszaleć :evil:

9 lata 1 miesiąc temu #1013304 przez Heathera
hehe to faktycznie może zbytnio nie zareagować :P

9 lata 1 miesiąc temu - 9 lata 1 miesiąc temu #1013305 przez NatiK
Pumcia gratuluję!!! :) to super ze wizyta się udała i jest ok :) ja mam dopiero 19.11 zobaczymy czy juz będzie coś widać...
Ja do pracy nie chodzę od początku ciąży siedzę w domu co do ledzwi to nie wiem dokładnie czy od długiego chodzenia czy leżenia dziś nie mogłam wstać z łóżka musiałam podciągnąć kolana i się przewróci na bok masakra jakaś...nie zawsze mnie boli ale jak zacznie to idzie zdechnac ;)
Heathera ze zwierzaktem nie pomogę bo nie mam...

Przesyłam <sloneczko> :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka