- Otrzymane podziękowania: 131
- /
- /
- /
- /
- Mamy kwietniowe 2016
Mamy kwietniowe 2016
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Wietrzyca - no to wszystko jasne, nie dziwię Ci się, też bym patrzyłą gdzie lepiej zwłaszcza, że masz wykupiony pakiet Kurcze moja przyjaciółka prawie 2 tyg jest po terminie i tez ją odsyłają - martwie się o nią i ona też się już zaczyna przejmować . . . skurcze ma słabe, sporadycznie . . .
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- NatiK
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Ja odpuscilam odwiedzanie grobów mąż był
Dziewczyny a wy kiedy planujecie zakup wyprawki?
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Wyprawkę ? Kurcze nie wiem, jeszcze w sumie czas jest po Nowym Roku zacznę chyba coś gromadzić, a poza tym muszę znać płeć
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 19
My dzisiaj właśnie jezdziliśmy po cmentarzach i tez byliśmy u moich rodziców na obiadku i u teściów na kolacji. Teraz już na szczęście w domu
Ja mam wizytę dopiero 10.11 a w piątek 6 albo w poniedziałek 9 idę na morfologię
Co do wyprawki to większość mamy po synku. Musimy kupić tylko wózek, przewijak i takie duperelki jak kosmetyki, gąbka do kąpieli itd ale zobaczę co dostanę na bebyshower bo u nas w rodzinie to się modne zaczęło robić i zawsze robimy imprezę. A ciuszki to dostanę większość po rodzinie, może ze 3 rzeczy kupię tak o sobie jak coś mi się spodoba. Na razie czekam na informacje co do płci i na przeprowadzkę i pewnie po świetach powoli będę patrzeć dokładnie co mam, czego brakuje i zacznę sie rozglądać za wózkiem.
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 18
kolyske będę mieć od siostry, a ciuszków dużo też będziemy mieć po rodzinie. Musimy kupić wózek, oczywiście wszystkie prepitety, kremy, etc, potem też łóżeczko. No... Ale to wszystko w 2016
Pumcia, a ta koleżanka chodzi często na ktg? Żeby ją tam monitorowali...
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- JoanaG
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 6
My byliśmy dzisiaj rano i przed południem na cmentarzu, i miałam ochotę pójść jeszcze po zmroku, ale moje 2-3godzinne drzemki 2 razy w ciągu dnia burzą wszystkie plany
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Uciekam dziewczynki zaraz do pracy, odezwę się jak będę miała więcej czasu
Miłego dnia
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
JoanaG, mi to spanie już przeszło. Ale ładny śpioch z Ciebie
Ja miałam wczoraj pierwszą "poważną" zachciankę
Ogólnie: nie cierpię gorącego mleka! Jak już, to nabiał w postaci serów, jogurtów, etc... A mleko? Bleh. Nadaje się wyłącznie do ciast, kremów i kawy
A wczoraj... poprosiłam męża o to, żeby mi zagrzał kubek. No dałabym się za niego pokroić, taką miałam potrzebę!
Co u Was?
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
U nas ok, dzisiaj zaczęliśmy 17 tydzień ciąży i dzisiaj znowu poczułam dwa razy bąbelki <3 Za godzinę mam spotkanie z doradcą kredytowym żeby mu przekazać wszystkie dokumenty, więc mam nadzieję że wyjdzie że jest ok
- NatiK
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Wietrzyca gorące mleko no to super ja mleko przyswajam tylko w owsiance lub w kawie hehe jogurty odpadają jedyne co toleruje to Monte i napoje mleczne waniliowe hehe
Dziewczyny mam pytanie o zielona herbatę pijecie czy nie bo różnie piszą...ja odstawiłam...teraz to albo czarna albo owocowa...soki i woda mineralna oczywiście...coś jeszcze omijacie?
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
Ja odstawiłam oczywiście alkohol, sery pleśniowe, pasztet no i zmniejszyłam spożycie coli tzn zamieniłam na wodę gazowaną, czasem się zdarza że wypiję pół szklanki ale to tylko czasem
Boziu czy Wy też macie takie problemy z cerą ? Ja zawsze miałam trądzik ale teraz to już masakra takie duże pryszcze mi wyskakują :/
Do tego włosy mnie wkurzają, wzmocniły się na głowie chociaż wypadają, ale tez wzmocniły się na nogach tak że odrastają mi takie mega kujące i grube i wkurzają mnie :/ do tego zawsze przy goleniu przynajmniej w 2 miejscach się zacinam gdzie wcześniej praktycznie nigdy...
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Natik - ja nie piję gazowanego, żadnych soków w kartonach poza karotką, zielonej herbaty slyszałam, ze nie można więc odstawiłam nie jjem surowego miesa, ryb, serów pleśniowych, serów feta niepasteryzowanych, pasztety jem - ale tylko te w puszcze ( tez nie można ? ) bo słyszałam tylko o tych z wątróbką.
Wietrzyca - w końcu i Ciebie dopadło ja to od dłuższego czasu preferuję frytki i lody z Maca