- Otrzymane podziękowania: 18
- /
- /
- /
- /
- Mamy kwietniowe 2016
Mamy kwietniowe 2016
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
My też będziemy chcieli gromadke, bo jedno to zdecydowanie za mało. Mój mąż jest jedynakiem i zawsze powtarza, że mu smutno było bez rodzeństwa, nawet jeśli sam teoretycznie mógł mieć więcej niż inne dzieci (swój pokój, swój komputer, etc). Ja mam siostrę bliźniaczkę, nie wyobrażam sobie bez niej życia nawet teraz rodzeństwo jest potrzebne.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- JoanaG
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 6
Zalatana jestem a przy tym wszystkim skończyły się wymioty a zaczęły migreny... Jak nie urok to sr...ka :/
Byłam wczoraj u giny, syn to syn pokazał wczoraj dżądra jakąś jogę odstawiał na usg i na szczęście wszystko dobrze, pomimo tego antybiotyku który brałam na zapalenie tchawicy 2 tyg temu więc jestem spokojniejsza
Aaaa no i mam anemie :/ i ciśnienie podwyższone... Ale wyliżę się z tego
Od początku ciąży schudłam 4kg, brzuchal rośnie pomalutku na 30.11 zapisałam się na usg polowkowe do kliniki damiana
A Natb z tego co wiem ma chwilowe problemy z netem
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój skarbek :)06.04.2013
Gratuluję Wam, fajnie tak poczytać Was.
Ja jestem mamusia z kwietnia dwa razy 2013. i 2015.
Jak tak czytam to przypomina mi się, moje ciąże
Życzę Wam dużo zdrówka
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kaikai, dziękujemy. Ty również się trzymaj zdrowo
- NatiK
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
ja jestem ciekawa co u nas będzie wiadomo najważniejsze żeby było zdrowe
dzisiaj wizyta kontrolna zobaczymy co powie
Mam pytanie czy któraś z was miała podniesione amylazy (trzustka)?
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 19
U nas wizyta dopiero 10.11 Jeszcze tyle czasu... :/
- Katha1981
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
kaikai napisał: ...
Ja jestem mamusia z kwietnia dwa razy 2013. i 2015..
To ja też tak będę miała jedna synek skończy akurat 5 lat 27 kwietnia a ja mam termin na 25 kwietnia - jak dzisiuś 2 dni poczeka to będą z jednego dnia
- JoanaG
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 6
Hethera niestety nie pomogę z tą trzustką...
Jak myślicie, czy to możliwe, że ta głowa od dłuższego czasu nawalała mnie od tej anemii? Dzisiaj wzięłam pierwszy raz żelazo i kompletnie inne życie
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
przepraszam Was wszystkie, ale internet mi zablokowali na tel więc nie miałam dostępu do forum, a w domu wieczorami już nie miałam często sił zaglądać na forum, ale od jutra poprawa ... witam wszystkie nowe Mamusie ..
Co do mnie na szybko, u mnie wymiotów ciąg dalszy... we wtorek już wizyta , ruchy hmmm czy czuję, tak mi się wydawało, ale ostatnio jakby mniej, albo wcale XD... ale dziś wieczorem znowu coś tam niby czuję... liczę, że córeczka rozwija się idealnie i że córeczka to faktycznie córeczka hehe ...
My powoli szykujemy się na 2 urodziny Władka, prezenty zamówione, catering też, w sumie tylko zimny bufet+sałatki, mięso zrobię sama i słodkie też coś upichcę ... szykuje nam się imprezka na ok. 30 osób XD, no ale u nas tak jest, bo S. ma dużą rodzinę i to tą najbliższą ... a tak Władek jest przekochanym synkiem, baaardzo samodzielnym i wiem ba jestem tego PEWNA, że będzie bratem idealnym heh ...
Wszystkim bobaskom i mamusiom posyłamy moc uścisków
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mi się wydaję, że czuję takie mizianie czasami od środka, i nie przypomina to żadnych odczuć perystaltycznych, jakie mogłam mieć do tej pory Ale nie jestem pewna, choć siostra twierdzi, że to mogą być już ruchy (ona zdała sobie z nich sprawę w swoim 15 tc).
JoanaG, ciekawa teoria na temat bólu głowy. A moze zadziałało na Ciebie jak placebo? Tak czy nie, dobrze, że Ci przeszło Choć z drugiej strony mi lekarz na moje bóle podbrzusza kazał brać magnez i też jest jakby lepiej Sama się zastanawiam, czy to sobie wmówiłam już... ;P
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 19
Mi też ostatnio głowa boli tak ćmi bardziej :/ Praktycznie codziennie wieczorem i czasem też rano . Już to to trochę męczące się robi...
- NatiK
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ooo widzę ze nie tylko mnie głowa boli ja podejrzewam ze od kręgosłupa bo wcześniej miałam problemy, na dodatek wlazlo mi coś w nogę i kustykam oby to nie rwa kulszowa...jak to się mówi jak nie urok to śr...ka
Miłego weekendu mamuśki życzę
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
- NatiK
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
Co do uroków ciąży z Wladem okropnie mnie bolały plecy, a teraz kość ogonowa, strasznie mi dokucza no qle funkcjonować trzeba..
Doszły wczoraj zabawki dla Władka z firmy bruder czyli kombajn, ladowacz do traktora i ładowarka na palety ajc mam nadzieje, ze będzie mu się podobać kocham mu kupować wszystko dosłownie, on jest tak kochany, że zasługuje na wszystko heh
Gotuje właśnie obiad gulasz z kasza , posprzatalam troszkę, pranie w pralce, Wład z Tata a mama pije kawkę i chwile ma dla siebie