- Otrzymane podziękowania: 19
- /
- /
- /
- /
- Mamy kwietniowe 2016
Mamy kwietniowe 2016
- Heathera
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

A z tym, że Cię nie zbadała to tez bym była zła...wiadomo my w ciąży to byśmy chciały i co tydzień widzieć się z maluszkiem żeby się uspokoić i sprawdzić czy wszystko jest ok i to jest zrozumiałe. No to niestety musisz poczekać te kilka dni...ale szybko zleci

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Pumcia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 131
Heathera - mam tak samo, zawsze odliczam do kolejnej wizyty bo fajnei jest widzieć zmiany. Jest większy, więcej waży, można lepiej Croopka zobaczyć w całości no i oczywiście te potwierdzenie od lekarza, ze jest wszystko w porządku - bezcenne

A ja załapałam jakieś uczulenie po oby stronach brzuch. Zdarzało mi się to ale nie tak mocno jak teraz ? Cholera wie co to jest

- Heathera
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Może wypij wapno, trochę by pomogło.
Ja z kolei mam dziwne upławy, nic mnie nie swędzi i nie boli ale te upławy niepokoją i jutro na wizycie powiem żeby gin sprawdził czy nie ma żadnej infekcji, zawsze lepiej się upewnić,
I mam jakiś humor zły dzisiaj. Chciałabym żeby już dali odpowiedz z banku żeby już sobie planować przeprowadzkę i remont i chyba dlatego mi odbija , jeju dni się jakoś wleczą przez to :/
- Pumcia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Upłąwy ja mam cały czas i też mnie nic nie swędzi ani nie piecze. Ja cały czas mam wkładki. Moja przyjaciółka przeszła 2 ciąże i mówi, że to jest normalne. Ja kiedyś o to zapytałam gina ( tego poprzedniego ) to też powiedział, że to normalne. Dla świetego spokoju Ty na wizycie zapytaj i daj mi znać

Pracowałam kiedyś jako doradca finansowy w jednym z banków - powiem Ci szczerze, ze to analitycy są najgorsi. To oni odrzucają wnioski a my się z nimi wykłócaliśmy ;/ niewdzięczna praca i współczułam ludziom bo widziałam jak się denerwują . . .
- Wietrzyca
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 18
A internista kazał mi kupić jeszcze tabletki isla i wodę morska, i kontynuować leczenie. I kazał siedzieć na dupsko i się wygrzac, a nie zajmować wszystkim

A, i endokrynologa dzisiaj zaliczylam jeszcze (tak... Byłam w sumie u 3 lekarzy

Heathera, ja pytałam o to gina, bo ten śluz czasem był taki, jakbym owulacje miała normalnie. Powiedział mi, że nablonek pracuje i dopóki śluz nie będzie miał barwy niepokojącej (tudzież zapachu niepokojącego) to jest ok.
Pumcia, a jakiś krem z witamina A?
- koticz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja rowniez jestem przyszla mama kwietniowa. Termin na 27.04.2016
W drodze synek <3 jestem juz mama 2,5letniej uroczej dziewczynki.
Podczytuje Was od kilku dni i jesli moge sie wtracic (?)... Mamy w domu dwa koty ktore zamieszkaly z nami jeszcze zanim zaszlam w ciaze z corka. Nigdy nie byly o nia zazdrosne, nigdy nie bylo niebezpiecznych sytuacji, nigdy jej nie podrapaly choc potrafi dac im do wiwatu. Od malenkosci koty spia z nia

Pozdrawiam
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- NatiK
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 2

dziś wam słoneczka nie prześlę bo pada wieje jest szaro i ponuro i nawet z łóżka nie chce się wychodzić...buu

Ja odpukać odstukac żadnych uczuleń przeziębienie czy uplawow nie mam...
Pumcia a spróbuj zmienić żel do kąpieli np na emolium może on powoduje swędzenia?i zażywa wapno bo to zawsze coś pomoże

Heathera będzie dobrze

Zaczelyscie juz używaj jakiś kremów na rozstępy itp?
- Heathera
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

no my już psa zarezerwowaliśmy

My już po wizycie, trochę zeszło bo jeszcze u koleżanki byłam. Morfologia i mocz ok

I słuchaliśmy serduszka...najpierw dzidziuś uciekał strasznie aż gin tak przycisnął jakby mój brzuch żeby nie mógł uciekać i wtedy słychać było jak bije jak dzwon więc już jestem sokojna

Wietrzyca to sporo lekarzy odwiedziłaś ale przynajmniej dostałaś zalecenia

I dzięki dziewczyny za wsparcie z tym kredytem

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Marta1985
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15
Sorki ze mnie nie bylo dlugo ale ladna pogoda byla troszke dom ogarnelam z Bartusiem czas spedzilam. I jakos zlecialo.
Dzis bylam u gina no i malo ciekawie - szyjka skrócona i ma miedzy 19 a 21 mm no i lekko rozwarta. Tydzień leżenia i potem zakładamy pessar no i jakaś infekcja jest najprawdopodobniej . Wymaz z szyjki macicy mam, jutro na posiew muszę z nim wysłać męża.
- Heathera
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Wietrzyca
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Koticz witaj w załodze! Ja jestem na 28go, ale płci jeszcze nie znam, także fajnie ze juz wiesz. Opowiedz coś o sobie, ile masz lat, skąd jesteś

NatiK, ja już używam. Niestety i mama i siostra miały rozstępy po ciąży, i ja genetycznie jestem chyba na nie skazana. I zauważyłam już pierwszego

Marta, jej, trzymaj się ciepło i odpoczywaj. Żeby było ok, trzymam kciuki.
- Heathera
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Wietrzyca ja też się bardzo cieszę mam nadzieje poznać już płeć

- Pumcia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Heathera - w sumie jeśli nie czujesz, ze z upławami jest cos nie tak to spokojnie-nerwy nie są Ci potrzebne

Marta - to nie zazdroszczę, a w jaki sposób się bada szyjkę ? Bo ja nawet nie kojarzę żeby mi sprawdzał ;/
NAtik- ja włąśnie myslałam, zeby zacząć używać. W sumie już konczę 4 miesiąc więc chyba mi się przyda

Wietrzyca - to niezły maraton zrobiłaś po tych lekarzach - ja to nie miałabym siły na nich wszystkich. Albo może bardziej - cierpliwości

- koticz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
To moja trzecia ciaza. W wyniku pierwszej mamy Aniolka w niebie, w wyniku drugiej corke Jagode ktora bardzo sie cieszy i od samego poczatku chciala miec brata.
Moja szyjka tez jest pod scisla kontrola poniewaz tak jak Marta w poprzedniej ciazy mialam zalozony pessar.
Pochodze z Zaglebia Dabrowskiego
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- Wietrzyca
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Koticz, to Ci się udało przed 30! Mi nie, o kilka dni

Dziewczyny, ja kupiłam palmers na rozstępy, z masłem kokosowym i masłem shea. Wg mnie cudownie pachnie, ale wiem ze niektórym ten słodki zapach nie podchodzi