BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipiec 2016

8 lata 11 miesiąc temu #1022654 przez magmus88
Anna - pięknie gratuluję :) to piękne wieści, że wszystko jest w porządku. A tak z ciekawości, ile trwa takie badanie USG?

Ja wizytę mam w najbliższy wtorek... ostatnio jak byłam na USG to wyszło mi, ze mój dzidziuś jest kilka dni młodszy. Ale lekarz powiedział mi, ze do 2 tygodni to normalne.

Madzialenka? Jak nie zwracaliście uwagi na dzień babci i dziacka skoro macie już dziecko :D hehe

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 11 miesiąc temu - 8 lata 10 miesiąc temu #1022657 przez Anna1991
.

8 lata 11 miesiąc temu #1022661 przez magmus88
Anna - 3 minuty USG prenatalne?? No to niezły ekspres.... jakim cudem on wszystko zobaczył :D hehe

8 lata 11 miesiąc temu #1022663 przez madzialenka
magmus no poprostu,maly zawsze laurki robil dla dziadkow,wystepy z przedszkola i to wszystko:)))nic nie wymyslalismy nadzwyczajnego:)))

Anno gratuluje serdecznie:))

8 lata 11 miesiąc temu #1022666 przez Lustigpaula
Ciesze sie,że wszystko dobrze, a tatus to pewnie podwójnie jak może być syn:). Moje wizyty prywatnie trwaja dłużej,wszystko dokladnie mi opisujr etc, jakies 10minut ogladam szkraba, a na nfz to nie dosc,ze nie mam monitora i nir widze,to tez raz bach i wychodze,w 5minutach spokojnie doktorek miesci

8 lata 11 miesiąc temu - 8 lata 10 miesiąc temu #1022673 przez Anna1991
.

8 lata 11 miesiąc temu #1022675 przez Sevilla
Ja też chce zainwestować w laktator elektryczny, bo miałam ręczny i godzinę ściągałam mleko by była porcja a elektrycznym 10min.

8 lata 11 miesiąc temu #1022676 przez magmus88
Ja chodzę z NFZ i chodzę prywatnie.... wizyty sobie układam, żeby tak naprzemiennie chodzić.... no prenatalne też będę miała prywatnie, bo z NFZ mi się nei należy.... Jedynie oszczędzam na tym, ze inne badania, głównie te z krwi i mocz mam z kasy. A chodzę prywatnie do tego lekarza, ponieważ to on nam pomógł zajść w ciąże.... Więc chce, żeby miał na mnie oko no i nie ukrywam, ze chcę u niego rodzić :)

8 lata 11 miesiąc temu - 8 lata 10 miesiąc temu #1022678 przez Anna1991
.

8 lata 11 miesiąc temu - 8 lata 11 miesiąc temu #1022681 przez kameame
Hej Dziewczyny :)

Ja juz po usg, na szczęście wszystkie wyniki dobre i lekarz powiedział (że nie na 100%) ale widzi tu dziewczynkę ❤️❤️❤️
Zapytał najpierw czy mam jakieś przypuszczenia, mówię że mi i babci śniła sie dziewczynka a on no to dobrze się śniło :) i łzy popłynęły :))
Taka energiczna, że lekarz nie mógł nadążyć ze zdjęciami i śmiał sie co chwile, że fikołek za fikołkiem ;)
Pokaże Wam moją Perełkę :)
Załączniki:

8 lata 11 miesiąc temu #1022684 przez kameame
Anna cieszę się, że u Ciebie też wyniki dobre :) no i gratuluje :) piękny ten dzień

8 lata 11 miesiąc temu - 8 lata 10 miesiąc temu #1022697 przez Anna1991
.

8 lata 11 miesiąc temu #1022701 przez Lustigpaula
Piękne zdjęcie, jakie wyrazne:). Dokładnie,zaraz widać że dobry sprzęt,że takie dobre jakościowe: :)

Ale mnie Anna nastraszylas tym karmieniem, naprawdę może być aż problemów przy tym?

8 lata 11 miesiąc temu #1022703 przez Sevilla
Paula nie zawsze. Wszystko zależy od malucha, jak załapie. U mnie odbyło się bez problemowo. Młody od razu załapał, jak ssać i to bezboleśnie. Zastój mały raz się zrobił, ale nie skończyło się to na stanie zapalnym ani na gorączce. Fakt bolało, ale z pomocą przyszła moja mama, jak mi rozmasowała to mleko samo laktatorem się wyciągnęło.

8 lata 11 miesiąc temu #1022704 przez kameame
Anna- nie wchodziłam od razu na neta, bo poszłam po lekarzu do babci i zasnęłam :) a tak w ogóle to dużo pracuje przy komputerze i po pracy staram sie jak najmniej, bo potem mam bóle głowy. Nie wiem ile dzidzia juz mierzy, lekarz nie powiedział a myślałam, że ta informacja będzie na wynikach. Niestety nie moge znaleźć :( najważniejsze było dla mnie omówienie wyników, że wszystko jest ok :) pod koniec miesiąca idę do swojego ginekologa to go dokładnie wypytam :) termin z usg mam na 14 lipca a według ost miesiączki 19 lipiec.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka