BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipiec 2016

8 lata 10 miesiąc temu #1026073 przez Panika992
20tc
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 10 miesiąc temu #1026091 przez magmus88
Dziewczyny... mój lekarz z NFZ miał zawał :( muszę szukać innego :(

8 lata 10 miesiąc temu - 7 lata 11 miesiąc temu #1026096 przez Cornick

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

8 lata 10 miesiąc temu #1026100 przez madzialenka
Czesc dziewczyny!
Magmus,ale Cie spotkalo...z tego co pamietam,to chodzisz tez prywatnie? Czy juz myla mi sie osoby,bo zagladam tu na inne watki i czasem nie wiem co i jak.. Teraz tak isc do nowego,niezaufanego ,ale znajdziesz kogos z pewnoscia..
Cala noc sie budzilam,tak mnie glowa bolala..malo tego nadal boli..oszalec wrecz mozna..wszystko mi z rak leci i wogole..:((

8 lata 10 miesiąc temu - 8 lata 10 miesiąc temu #1026102 przez Anna1991
.

8 lata 10 miesiąc temu #1026105 przez Sevilla
Magmus w sumie w takiej sytuacji najważniejsze, że lekarz żyje. Wiem, że nowego lekarza to problem znaleźć i nabrać przede wszystkim zaufania do niego.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

8 lata 10 miesiąc temu - 7 lata 11 miesiąc temu #1026114 przez Cornick

8 lata 10 miesiąc temu #1026118 przez Justyna89
Madzialenka ja również borykam się z bólami głowy i mnie zdecydowanie pomógł sposób polecony przez Kameame- a więc AMOL. Dostępny bez recepty, nawet nie drogi a u mnie łagodzi dolegliwości bólowe i zdecydowanie ułatwia zasypianie:) Życzę Ci aby i u Ciebie się sprawdził :)
Magmus wiem co to znaczy stracić dobrego lekarza, bo mój lekarz który prowadził moją pierwszą ciąże i któremu bardzo ufałam i byłam z niego bardzo zadowolona teraz w zupełnie innym mieście otworzył sobie gabinet i nie dość że drogi kawał to za wizytę sporo kasy trzeba dać,więc byłam nijako przymuszona by wybrać lekarza w mojej miejscowości i troszkę taniej i z polecenia wylądowałam u mojej obecnej lekarki i jestem z niej póki co zadowolona :)

8 lata 10 miesiąc temu #1026174 przez magmus88
Madzia tak, chodziłam na NFZ i prywatnie... na NFZ głównie dlatego, żeby badania mieć finansowane...

Ten lekarz (po zawale) jest bardzo dobrym specjalistą, to on pokierował mnie na dobrą drogę. Dużo mu zawdzięczam :( bardzo mi przykro, że go to spotkało no a ja żałuję, że w takim momencie straciłam takiego dobrego lekarza....
W przyszłym tygodniu miałam mieć wizytę :(

Dzwoniłam po znajomych i po przychodniach.... końcem końców zapisałam się na wizytę na przyszły tydzień... czytałam teraz opinie na znanylekarz ale nie są zbyt dobre... Lekarz, którego poleciły mi koleżanki przyjął by mnie w marcu dopiero - powiedziałam ale, ze bardzo mi zależy i wizyte mam zapisaną na koniec lutego....

Kurcze :( Oby wszystko dobrze się zakońćzyło.

8 lata 10 miesiąc temu - 7 lata 11 miesiąc temu #1026183 przez Cornick

8 lata 10 miesiąc temu #1026228 przez Justyna89
Jak samopoczucie dziewczynki? Ja właśnie wszamałam kanapki z serem białym i musztardą, mina mojego małżonka gdy to widział bezcenna:) A mnie tak smakowało :) Pozdrawiam Was wszystkie i każdą z osobna :lol:

8 lata 10 miesiąc temu - 8 lata 10 miesiąc temu #1026248 przez Anna1991
.

8 lata 10 miesiąc temu #1026350 przez kameame
Hej dziewczyny :)

ja też dzisiaj porządki w szafach robiłam, przyglądałam się obcisłym sukienkom i bluzkom i zastawiałam się czy będą na mnie jeszcze kiedyś pasować ;P
W ogóle mam plan na wielkie porządki, dobry nastrój wrócił :)

wiecie co, lekarz zmienił mi luteinę na podjęzykową, bo jakieś podrażnienie mi się zrobiło od dopochwowej i strasznie się bałam tej pod język, bo czytałam, że taka niesmaczna a do tego mdłości i zwrot gwarantowany :D a tu niespodzianka, jest całkiem całkiem :D może na jakąś inną trafiłam :P albo poczucie smaku zwariowało.

Magmus nie martw się, wszystko będzie dobrze!

Miłej nocki :*

8 lata 10 miesiąc temu #1026355 przez Lazysundayldz
Porządki w szafach fajna sprawa :) my jutro idziemy na bal a ja nie mam się w co ubrać bo w nic się nie mieszcze :/
Dziś byliśmy na USG i P.doktor stwierdziła że małych jest chyba starszy bo ma wymiary jak na 20 tygodni a nie 18 :P

8 lata 10 miesiąc temu - 7 lata 11 miesiąc temu #1026372 przez Cornick

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka