BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipiec 2016

8 lata 11 miesiąc temu #1025618 przez Sevilla
U mnie rezygnacja z sypialni to ostateczność. Na razie będą mieć pokój razem, a jak przyjdzie czas dojrzewania będziemy myśleć :)

Panika super, że w końcu widziałaś się z synkiem.

Anna czy ja dobrze rozumiem, że ty nie chcesz wiedzieć czy się szykuje siostrzyczka czy braciszek dla córeczki.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 11 miesiąc temu #1025619 przez madzialenka
czyli jednak pomysl z rezygnacji z sypialni byl dobry:))) tez bedziemy spac w pokoju dziennym,mimo ze mieszkamy w domku jednorodzinnhym mamy maly metraz tak naprawde,kiedys moze gore sie podciagnie i zrobi...dalekie jednak to czasy:)

8 lata 11 miesiąc temu #1025622 przez Lazysundayldz
Ehh jak was czytam to aż Milo, my na razie wszyscy w jednym pokoju się będziemy musieli pomieścić... Ale jeśli wszystko się uda to za 2 max 3 lata czeka nas przeprowadzka i wtedy każdy będzie miał swój pokój :))

8 lata 11 miesiąc temu #1025631 przez Sevilla
Madzia my też mieszkamy w domku jednorodzinnym, jednak póki co góra domu jest nasza, czyli łazienka, kuchnia i trzy pokoje. Natomiast na dole mieszka teściowa.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
W takiej sytuacji trudno jest rezygnować z sypialni i pokoju dziennego, bo jak przyjeżdża moja rodzina to trzeba ich na noc gdzieś położyć.

8 lata 11 miesiąc temu #1025634 przez madzialenka
Sevilla jasne ze rozumiem:)) tez bym tak zrobila ,ale mnie nikt nie odwiedza:P:P ani mojego P:)
jeszcze jest czas,zobaczymy jak to wyjdzie w praniu:)) jak wiadomo wszystko kreci sie wokol pieniadza a niestety P lubi byc rozrzutny;/;/

8 lata 11 miesiąc temu #1025649 przez Justyna89
Lazysunday, gdy urodził się mój syn to pierwsze 3 lata mieszkalismy w mieszkanku 1 pokojowym, 27m2 całe mieszkanie i baaaardzo miło wspominam ten czas:-) mogłam małego mieć na oku gdy gotowalam w kuchni a on bawił się w pokoiku:-) jak skończył 3 latka to pojawiła się okazja zamiany na większe mieszkanko i tak juz 3 latka minie w kwietniu odkąd tu mieszkamy:-) tak na prawdę nie ważne jest czy mieszka się w ogromnym domu czy małym mieszkanku, czy sciany są rozowe czy zielone czy w kolorze teczy
,najwazniejsze jest ciepło domowe i ludzie, którzy ten "dom"
tworzą :-)

8 lata 11 miesiąc temu #1025652 przez Lazysundayldz
Justyna pięknie powiedziane :))
A z czasem na pewno zmieny mieszkanko na coś większego bo chcielibyśmy postarać się szybko o rodzeństwo dla malenstwa :)

8 lata 11 miesiąc temu #1025661 przez Justyna89
I na pewno Wam się uda, może nawet wczesniej niż to sobie zaplanowaliscie, bo te najpiękniejsze marzenia spełniają się, wtedy gdy najmniej tego oczekujemy :-) sama wiem to po sobie :-)

8 lata 11 miesiąc temu #1025662 przez madzialenka
dziewuszki jak szlyscie z partnerami na wizyte prywatnie,uprzedzalyscie o tym fakcie lekarza przy rejestracji??czy jak to u Was wygladalo?

8 lata 11 miesiąc temu #1025664 przez kasia2015
Madzialenka ja chodzę na prywatne wizyty. Przed badaniem usg Pani Doktor zawsze pyta czy poprosić męża do środka. Nigdy nie uprzedzam czy będę sama czy nie.

8 lata 11 miesiąc temu #1025671 przez madzialenka
no bo nie uprzedzilam tego lekarza,ze przyjde z P,a mowie gorzej jak go nie wpusci,wogole to ja nie mowilam mu jaki jest cel tej wizyty:)))ma pracownie specjalistyczna usg ale leczy nieplodnosc etc a tu ciazowa przyjdzie:))) chyba panikuje i przesadzam....:))

8 lata 11 miesiąc temu #1025677 przez Justyna89
Madzialenka na spokojnie wejdziesz do gabinetu i zapytaj czy Twój partner moze być obecny podczas badania, a lekarz w stosownym momencie na pewno go poprosi :-) a jak idziesz do kliniki leczenia nieplodnosci to bedziesz żywym przykladem dla pacjentek, że terapia przynosi skutki hehe:-)

8 lata 11 miesiąc temu #1025679 przez madzialenka
tyle ze ja sie u niego nie leczylam:P:P

8 lata 11 miesiąc temu #1025682 przez Justyna89
A no Ty nie Madzialenka, ale ewentualne pacjentki pana doktora, które będą w poczekalni o tym nie wiedzą, zobaczą brzusio i staniesz się przykładem, że pan doktor leczy skutecznie :-) a czasami wystarczy promyk nadziei starajacym się o dziecko i właśnie wtedy gdy go otrzymuja pojawia się fasolcia :-)

8 lata 11 miesiąc temu - 8 lata 10 miesiąc temu #1025687 przez Anna1991
.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka