BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipiec 2016

8 lata 11 miesiąc temu #1025111 przez Lazysundayldz
Hahaha Claudii też właśnie patrzyła że dziś tak pusto na forum :) ja właśnie wrociłam z zakupów i biorę się za ogorkową bo mnie coś na zupy naszlo ;)
No i mam ogromną sterte prasowania :(
Podziękowania: claudii09853

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 11 miesiąc temu #1025112 przez Sevilla
Ja nie zjem gotowanego, suszonego, pieczonego mięsa. Smażone jest ok. Wędlina najlepiej drobiowa, bo nie ma intensywnego zapachu, ale co dziwne tatar mogłabym jeść tonami.

8 lata 11 miesiąc temu #1025113 przez ona19
Claudii mówią ze na słodkie to będzie dziewczynka ☺☺☺

Ja zależy od dnia. Raz na śniadanie ciągnie mnie na kanapkę z wędlina,a kolejnego dnia bułka słodka. W ogóle w pierwszej ciąży w ogole nie miałam żadnych oznak.A teraz ciągle czuje się pełna,niby nie mam mdłości ale ciągle mi dziwnie jakoś słabo i taka ospala jestem.

8 lata 11 miesiąc temu - 8 lata 10 miesiąc temu #1025114 przez Anna1991
.

8 lata 11 miesiąc temu #1025115 przez Lazysundayldz
Anna nie dziwie się że podekscytowana- zakupy dla malucha to frajda (przynajmniej dla mnie;))
Ja siedze na l4 już ponad 2 miesiące ;) ale na brak zajęć nie mogę niestety narzekać...
Co do gotowania to np u nas lepiej i częściej gotuje mój narzeczony (umowilismy się że on gotuje a ja zmywam) ale dziś wraca późno z pracy więc chce zrobić mu niespodzianke :P

8 lata 11 miesiąc temu #1025116 przez Sevilla
A chyba mogę się pochwalić, w końcu minęły wymioty, a przynajmniej od 4dni nie wymiotuję :lol:

8 lata 11 miesiąc temu - 8 lata 10 miesiąc temu #1025120 przez Anna1991
.

8 lata 11 miesiąc temu #1025121 przez Sevilla
A mnie dziś mój pierworodny doprowadza do szewskiej pasji. Jak nie skaczę z oparcia kanapy na podłogę, to spieprzył się z parapetu, ledwo posprzątałam i powtarzam, uważaj bo wylejesz i co robi oczywiście, że wylewa. Jeszcze szereg innych rzeczy. W takich chwilach chce mi się ryczeć, bo jak sobie pomyślę, że zaraz drugie, a to pierwsze nieusłuchane ostatnio.

8 lata 11 miesiąc temu - 8 lata 10 miesiąc temu #1025122 przez Anna1991
.

8 lata 11 miesiąc temu #1025123 przez Sevilla
Anna chyba bym zamordowała, ja mojemu kiedyś powiedziałam, że obiad i kolację robię na konkretną godzinę. Jak nie zje wtedy, to niech sam sobie radzi. W sumie on wiele razy musi radzić sobie sam. Ja w tygodniu o ile Maks nie jest chory, to nie gotuje obiadów. Młody je w przedszkolu, eM je w pracy a ja bez obiadu jestem wstanie przeżyć. Co innego bywa jak jest sezon i eM od rana do wieczora w pracy, to czasami się zlituje nad chłopem. Ale jakby on z dupskiem siedział przed tv, a ja bym była poza zasięgiem lub nawet w domu ale zajęta, to sory Gregory lodówka w kuchni i dwie rączki masz.

8 lata 11 miesiąc temu #1025124 przez Sevilla
Oj nie posłuszne jasne, że po mamie. Ja pierwszy rozrabiaka byłam, mąż to taka trusia była, posadziłeś wśród zabawek i się bawił, dopiero później zaczął rozrabiać, kiedy ja już byłam usłuchana.

8 lata 11 miesiąc temu - 8 lata 10 miesiąc temu #1025127 przez Anna1991
.

8 lata 11 miesiąc temu #1025131 przez Sevilla

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

8 lata 11 miesiąc temu #1025146 przez madzialenka
Czesc kochane,temat partnerow poruszony??:))heh ile ja bym dala bym kiedys zostala mile zaskoczona i zobaczyla mojego P myjacego naczynia,albo ktory gotuje obiad....to abstrakcja dla niego :))) ogranicza sie do co polrocznego zrobienia mi jajecznicy ale tak tlustej ,ze zbytnio nie mam na nia ochoty i dobrze ze to raz na pol roku:)) aaa no czasem kanapke zrobi mi z szynka gdzie ode mnie dzien w dzien ma serwowane z szynka serem,w sezonie z warzywami,albo salatki robie na chleb.ale nie mam co narzekac tez...zanim otworzyl wlasna firme,pracowal jako dekarz...czeste wyjazdy nawet o 3.30 w nocy jak zapowiadali upalne dni,a tak zwykle na 6 do 21 czasem latem...tez znam przemoczone buty,skarpetki etc:)) a pranie tych ciuchow roboczych gdzie pelno trocin np w kieszeniach,albo mnustwo wkretow,imbusow itp doprowadzalo mnie do szewskiej pasji bo jakims przypadkiem z jakiej kieszonki wypadly do pralki,nie ukrywajmy spodnie robocze jego to chyba z 15 kieszeni i kieszonek w sobie maja..chudy jak patyk,nigdy nie mogl przytyc a i jeszcze ta praca fizyczna..az zachorowal....konczy wlasnie dwuletnie leczenie sterydami,zobaczymy czy jest poprawa...dzieki nim jedynie przytyl.. z 63-65 kg i wygladaniem jak "chlopaczek" wyglada teraz jak facet:)))choc pewnie odstawiajac sterydy znow masakrycznie schudnie..:(ale wazne by wyzdrowilal...no i tak sprobowal z wlasna firma,myslalam ze czesciej bedzie w domu,tzn wiecej w nim przebywal,ale niestety wyjezdza czasem o 8 wraca 0 19 a nie daj Boze jeszcze musi cos zalatwic...i schodzi do 20,21.a remont ma robic ciekawe w jakich godzinach?:) mielismy wzloty i upadki,teraz jest juz dobrze,wkoncu 9 lat razem a my nadal bez slubu:))) chlop to chlop,wiekszosc nie nadaje sie do kuchni i nie jest niewiadomo jakimi romantykami:)))ale tak bylo,jest i pewnie bedzie w wiekszosci przypadkow:)

8 lata 11 miesiąc temu #1025150 przez claudii09853
Ona19 mnie tak aż na słodkie nie ciągnie :) bardziej na ogórki o kapustę heh :)
A mięsa to żadnego nie zjem ani gotowanego ani smażonego żadnej wędliny :( takie uroki heh
Ja tam na mojego męża nie mogę narzekać nawet pomyje mi naczynia obiadu nie gotuje bo nie umie gotować ale nawet jak go poproszę to coś zrobi:). Mój M pracuje w Niemczech więc nie wymagam dużo od niego wiem że ciężko pracuje dla nas żeby nas utrzymać. A i tak poza tym zadko się klocimy :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka