BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipiec 2016

8 lata 11 miesiąc temu #1025259 przez Lazysundayldz
Madzialenka, tylko ogarne jak to zrobić i już wstawiam :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 11 miesiąc temu - 8 lata 10 miesiąc temu #1025264 przez Anna1991
.

8 lata 11 miesiąc temu #1025268 przez magmus88
Może nie suwaczek zakłamany a Ty coś źle wpisałaś.... u mnie wszytsko działa jak w zegarku :)

Madzia - u mnie by to był jakiś objaw ciąży hehehe... bo oprócz braku okresu, i bolący sutków nic mi nie dolega (że się tak wyrażę).... Brzucha tez nie widać... bo przedciążowy sam z siebie duży :PP tzn. ciąża spożywcza ehhehe. A ta kreska to coś co od zawsze kojarzyło mi się z ciążą :) więc chociaż mogłabym się kreską nacieszyć ehhehe... zanim poczuje ruchy ehhee.

Lazy to już prawie połóweczka ;) pięknie :) a z suwaczkiem Ci pomożemy :) nic się nie martw

8 lata 11 miesiąc temu #1025280 przez Justyna89
Hej dziewczyny, u mnie w pierwszej ciąży również bardzo późno pojawiła się ta brązowa kreseczka na brzuszku ale moje koleżanki niektóre w ogóle takowej nie miały, jak wspominały dziewczyny-to kwestia indywidualna :) U mnie dziś rozpoczyna się 15 tydzień i ostatnio mam problemy ze spaniem, wieczorem padam i śpię 2-3 godziny a potem budzę się w środku nocy i nie raz do 4 rano się męczę, dziś do 6..po czym budzi mnie koło 8 synuś :) Też się cieszyłam,że mdłości mi przeszły a tu przedwczoraj mnie tak "przetrzebiło" że szkoda gadać :( Podobnie jak niektóre z Was mam wstręt do mięsa, wręcz tak duży że już samo przejście koło stoiska mięsnego powoduje u mnie odruch wymiotny, za to pierogi ruskie czy z owocami bądź też ryże i kasze a to z sosem grzybowym a to słodko-kwaśnym, mogłabym jeść na okrągło, pastę rybną czy jajeczną-zjedzenie mięsa to prawdziwa katorga. Cóż-uroki ciąży :)

8 lata 11 miesiąc temu #1025281 przez Sevilla
Ja kreski w I ciąży w ogóle nie miałam i w sumie jakoś się cieszę, bo dla mnie to estetycznie nie wygląda hahaha

8 lata 11 miesiąc temu - 8 lata 10 miesiąc temu #1025283 przez Anna1991
.

8 lata 11 miesiąc temu - 8 lata 10 miesiąc temu #1025284 przez Anna1991
.

8 lata 11 miesiąc temu #1025291 przez madzialenka
jaki fajny brzusio....:))) i zero rozstrepow??:)))) zazdroscic:)
Podziękowania: Anna1991

8 lata 11 miesiąc temu - 8 lata 10 miesiąc temu #1025295 przez Anna1991
.

8 lata 11 miesiąc temu #1025297 przez madzialenka
nie no jest roznica ale moze dlatego ze w miesiac tak bardzo Ci brzusio urosl?:P:P:Pnic ide ogarnac chalupke:))) poki mam wene i checi:) rozleniwiam sie chyba....;/a tak nie mozna!

8 lata 11 miesiąc temu #1025299 przez magmus88
Anna - widzę, ze jednak jakiś suwaczek "zadziałał" :]

Madzia - ja na szczęście wszystko ogarnełam.... przed chwilą pomyłam podłogi... juz nawet ziemniaczki mam obrane :D idę jeszcze na szybkie zakupki.... wracam, kończe obiad a później idziemy na urodzinki :)

8 lata 11 miesiąc temu #1025300 przez madzialenka
Magmus ja za to obiad mam juz zrobiony od rana:))) tylko sprzatac sie cos nie chce po powrocie z miasta:))ale ide ide,pozniej na spacerek z malym idziemy

8 lata 11 miesiąc temu - 8 lata 10 miesiąc temu #1025301 przez Anna1991
.

8 lata 11 miesiąc temu #1025407 przez kameame
Hej dziewczyny :)
Wróciłam :P trochę mnie nie było, ale miałam sporo spraw do załatwienia przed rozpoczęciem l4, stresy mnie zjadły i zakończyło się na złym samopoczuciu. Do tego jeszcze remont i wszystko z nim związane, szkoda gadać :( normalnie bym tak nie przeżywała tego wszystkiego, to chyba hormony :/ poza tym u mnie i dzidzi wszystko dobrze :)

Sevilla, pocieszę Cię, mi tez mdłości nie przeszły jeszcze, chociaż teraz dłużej leżakuje i nie są tak uciążliwe, ale są :/

Widziałam, ze poruszałyście temat partnerów. Ja z moim jestem 12 lat, w maju minie rok od ślubu :) - nie spieszyło nam się. Za to dzidzia expresowo po ślubie :))) i wiecie co, ja mysle, ze z ideałem bym się nudziła :P

8 lata 11 miesiąc temu #1025408 przez kameame
Anna- piękny brzuszek miałaś :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka