BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipiec 2016

9 lata 2 miesiąc temu - 9 lata 1 miesiąc temu #1025462 przez Anna1991
.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 2 miesiąc temu #1025480 przez kameame
Anna kiedyś oglądałam jakiś program, gdzie pokazywali różne rozwiązania na pokój dziecięcy i była rodzinka, gdzie mieli 1 pokój dla chłopca i dziewczynki. Zrobili pokój w 2 kolorach. Już nie pamiętam jakie, ale wiem, że zdziwiona byłam, że tak to fajnie wyglądało. Nie wiem jak to by wyglądało przy mniejszym pokoiku. Zawsze można wybrać też kolor uniwersalny, zależy czy chcecie żywe mocne kolory czy pastele :)

ja mam pastelowy miętowy i wybrałam go zanim wiedziałam czy chłopak czy dziewczyna

Załączniki:

9 lata 2 miesiąc temu #1025481 przez magmus88
Anna - ja uważam, że bez problemu można by dobrac kolory do pokoju dzieci odmiennej płci :) przecież nie wszystko musi być albo różowe albo niebieskie... Mogą to być zielenie, żółcie, beże, szarości, brązy... Albo np szary z zielonym lub pomarańczowym. Lub nawet biały z jakimś intensywnym kolorem :) Akurat wybór jest duży....

Ja już ogłosiłam, ze jakby się sprawdziło i byłaby dziewczyna to wyrzekam sie różowego :D NIENAWIDZĘ RÓŻU :D

9 lata 2 miesiąc temu #1025514 przez Lazysundayldz
Ufff.... Cały weekend nie miałam jak napisać bo właśnie mój P.wymyślił że remont zaczynamy :))
Mamy kawalerke więc zrobił się straszny bałagan...
A dziś on do pracy,ja na badania (posiew moczu-gin kazał mi zrobić...) i skonczymy remont w czwartek więc dziś jade do mamy żeby w tym balaganie nie siedzieć :P
Ktoś miał problem z suwaczkiem-mam to samo... Mój tez coś przełamuje :)

9 lata 2 miesiąc temu #1025515 przez Sevilla
U nas w pokoju Maksa pomarańczowo - niebieskie ściany i myślę, że może później przemalujemy na jasny szary i na jednaj stronie zrobimy pastelowe paski niebieskie na drugiej może różowe (choć nie lubię tego koloru) ale kiedyś widziałam takie połączenie w "Dorota Was urządzi" i nie wyglądało pretensjonalnie. Meble są białe i tak zostanie.

9 lata 2 miesiąc temu #1025516 przez magmus88
Ja nei wiem co Wy macie z tymi suwaczkami hehehe....

Najlepiej wpisać datę - pierwszego dnia ostatniej miesiączki i wszystko powinno hulać! Ja zanim znalazłam ten suwaczek, który mam to przekopałam wiele stron i każdy pokazywał tak samo....

Jak coś to kliknijcie w którykolwiek suwaczek, jaki mamy i on Was przekieruje na odpowiednią stronę i tam spróbujcie.

Myślę, że będzie dobrze :)

Bo jak byście wpisywały datę porodu to myślę, że mogą się nieco różnić... Ale jak wpiszecie tą datę co mówię to myślę, ze powinno być ok :)

9 lata 2 miesiąc temu #1025524 przez kasia2015
Cześć Dziewczyny ;) Dziś postanowilam się zalogować, choć obserwuję Was już o dłuższego czasu. Aktualnie jestem na krótkim l4 z powodu przeziębienia więc nareszcie mam czas ma nadrobienie zaległości;) Obecnie jestem już jedną nogą w 15 tyg.ciąży.

9 lata 2 miesiąc temu #1025526 przez Lazysundayldz
Witam Kasia :) coś wiadomo czy chlopak czy dziewczynka?

9 lata 2 miesiąc temu #1025530 przez kasia2015
Jeszcze nie. W srodę wizyta i mam nadzieję, że bejbik się nam ujawni;) Mam przeczucie, że to chłopiec.

9 lata 2 miesiąc temu - 9 lata 1 miesiąc temu #1025531 przez Anna1991
.

9 lata 2 miesiąc temu #1025535 przez madzialenka
czesc dziewuszki...a ze ja sie tak zapytam..wasze dzieciaczki beda mialy wspolne pokoje???ja to wlasne w immie pokoju dla drugiego dzieciatka bylam gotow zrezygnowac z sypialni,teraz sie zastanawiam:) czy nie zrobic wspolnego wiadomo z poczatku malenstwo bylo by w sypialni z nami a pozniej z bratem a kiedy maly bedzie nastolatkiem wtedy zrezygnowac z sypialni/latwiej by bylo gdyby byl chlopak bo dwoch ulokowac w jednym pokoju nie problem,ale chlopca i dziewszke?

9 lata 2 miesiąc temu #1025539 przez Panika992
Wita.rzadko cos sie odzywam bo ciezko sie pisze na forum z tel,bo wyrazy przeskakuja.w piatek i sobote widzial sie z synem.byl nardzo szczesliwy,steskniony.wczoraj z s nie wychodzilismy z lozka.dzis sie biore za porzadki.jutro zaczynam 20tc,to juz polmetek.dzidzia kopie coraz mocniej,S juz poczul pierwsze ruchy;)milego poniedziałku

9 lata 2 miesiąc temu - 9 lata 1 miesiąc temu #1025541 przez Anna1991
.

9 lata 2 miesiąc temu #1025565 przez Justyna89
Madzialenka ja maleństwo ulokuje póki co u nas, a jak podrosnie to dostanie swój pokoik. Mój syn jutro kończy 6 lat, jeśli potwierdzi się,że w brzusiu rośnie dziewczynka to nie sądzę, by nawet za rok, dwa czy pięć lat starszy brat chciał pokój dzielić z siostrą i odwrotnie siostra ze starszym bratem, wówczas wspólny pokój odpada. Inna sytuacja, gdy jednak okazałoby się,że będzie braciszek. Choć 6 lat to juz jednak spora różnica wieku a tym samym zainteresowań, dlatego chyba jednak dla dobra ogółu każdy będzie miał swój kącik w mieszkaniu :)

9 lata 2 miesiąc temu #1025601 przez claudii09853
Witam was ja w sobotę byłam na pogotowiu bo miałam straszny ból pod zebrami z prawej strony ani oddychać nie umialam ale nie było to przyczyną ciąży tylko woreczek zolciowy zjadłam sałatki jarzynowej z majonezem i to mi zaszkodziło widać nie jest mi wskazane takie jedzonko :) dzidzie widziałam machala rączkami i nóżkami i posłuchalam serduszka:) teraz już nic nie boli dostałam zastrzyk do miesniowo nospe i przeszło :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka