- Otrzymane podziękowania: 158
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipiec 2016
Mamusie Lipiec 2016
- magmus88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

My już po szkole rodzenia

Później doszli panowie, inne panie, które nie mogły ćwiczyć.
Pani połozna bardzo przyjemna, zabawna

Dostaliśmy też jakieś próbki, ale jeszcze nie miałam czasu tam nawet zajrzeć

Justyna

Madzia! Jak skurcze to do lekarza! To nie przelewki! A coś się dzieje, ze mąż idzie do szpitala?? Jak coś to poproś elektryka o pomoc

Do usłyszenia mamuśki

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- madzialenka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9
Tez macie takie wahania nastroju? Ostatnio mnie dopadly...placze nagle bez powodu np.. Aaaa i skurcze lapia mnie w dziwnych miejscach,np w palcach u stop,albo przy lopatce jakies miesnie.mam wrazenie ze jestem jak stara babcia,marudze,narzekam i w ogole..dobrej nocy kochane
- magmus88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 158

Trzymam kciuki za męża, zeby wszystko było ok

Kochana na skurcze to magnez - wczoraj nawet położna pokazywała nam takie proste ćwiczenia, zeby właśnie kurcze się nie pojawiały.... Możesz porobić np. przed snem, na leżąco - podnieść nogę do góry i stopę zginasz do sibie - od siebie, potem robisz kółka..... Tak samo na łopatki ale to już ciężej mi opisać hahah. Ale robiliśmy też np. koci grzbiet - ale to bardziej na krzyże

Poza tym anna nam coś znikła, karinghton.... i inne dziewczyny. Zameldujcie się chociaż, ze wszystko u Was ok

- Lustigpaula
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Do szkoły rodzenia nie będę chodzić,ale za to mam spotkania już przed porodem z położną środowiskowa i mówiła,że wszystkiego mnie nauczy

Biedny mój chłop,bo zajmuje już tyle miejsca w łóżku,że zostaje mu dosłownie kawałeczek,a brzuch rośnie i rośnie, to chyba sama będę spała

- Lustigpaula
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 1
- Sevilla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36

- Anna1991
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 18

Cofam sie do strony 163 i powolutku wam odpisze na wszystko co pisałyście. Oczywiście pominę te dziołchy ktore na fb sie udzielają.

Zebyscie widzialy nasza Kame jaka zdolna.

Cornick Szczerze to tak niezbyt fajnie rodzić w połowie wakacji. Nie martw sie kilogramami. Ja tez utylam sporo ale napisze poźniej jak dużo. Chustę będzie Ci trudno znaleźć w lumpku ale życzę Ci udanych połowów. Trzeba tylko chodzić w dniach dostawy i szukac w dziale zasłonek, obrusów, chustek na szyję.
Co z twoim kregoslupem ze pisałaś że został uszkodzony?

Madzialenka mi coraz czesciej napina sie brzuch. Co do wahań nastroju już pierwszy raz mam za sobą. Płacz z tylko tego powodu ze mąż nie dal mi pić wody w miejscu gdzie nie wolno jeść. Potem wpychal mi na siłę wode... to ja jeszcze w gorszy placz. Haha
Magmus widze ze ty tez mialas chwilowy przestój na forum.

Magmus pojawienie sie siary jest calkiem normalne na tym etapie w ciąży. Kolorem nie ma co sie sugerować. Aby tylko nie wyciskać. Męża gonić gdyby go poniosło.

Ja nie chodze do szkoły rodzenia. Mysle ze natura nas uczy jak postepowac przed, w czasie i po porodzie. Mysle ze tak jak Cornicka bardziej przekonywałoby mnie wyjście do ludzi.
Napewno wychodzac ze szpitala w body i pajacyka trzeba ubrać. Ja tego dowiem sie juz w szpitalu a mąż przywiezie. Lecz spacery w 35 stopniach raczej nie polecam, bo w samym pampersie juz sie ugotuje.
Carollat Witaj na naszym forum! Napisz coś wiecej o sobie. Czekamy z niecierpliwością.

Widze ze pelno brzuszkow ujawnilo sie na forum.

Odnośnie spania brzuch tez mi utrudnia spać. Ale zamiast rogala mam męża.

Justyna na Hiv mialam badania robione na początku ciąż. Oczywiste przeciez ze tym wirusem nie tylko mozna sie zarazić przez kontakty plciowe.

Lusti chyba mi sie wydaje ze bardzo basen jest polecany w ciąży.

Odnośnie mnie... Mam bajzel w domu z powodu regalu ktory do mnie zawital i szafek do pokoju dzieciecego... Robie remanenty i mi to troche czasu zajmuje. Tak to latam po lekarzach. U gine przez ostatnie 2tyg bylam juz 4 razy. :/ Dokończe za chwile bo córka chyba potrzebuje poprzytulać sie do mnie.
- Anna1991
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 18

- Sevilla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- madzialenka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9
- claudii09853
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Jutro mój mąż wraca po dwóch tygodniach nieobecności ale tylko na weekend i z powrotem ohhh no takie życie.
Ja w poniedziałek jadę na glukoze, morfologie, mocz i coś jeszcze mam 7 badań do zrobienia a już zapomniałam nawet co heh dobrze ze mam to wypisane

W sobotę jadę sobie do kosmetyczki na pazurki będę się relaksować a co:) pozdrawiam

- Justyna89
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

- Karington
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
więc nadrobiłam wszystko na tym forum:P i ostatni wątek widzę dotyczy badań.. ja już mam je za sobą

co do bólu krocza..hm ogólnie mnie nie boli, siara też mi leci z piersi ale nie codziennie, brzuch czasem twargnieje..ale najgorsze są skurcze łydki prawej:P coś OKROPNEGO:) TAKIEGO BÓLU JESZCZE NIE DOŚWIADCZYŁAM. Biodra też mi w nocy cierpną.. i jak mam pełny pęcherz a chce się obrócić na drugą stronę to też mnie boli.
Justynka za chwilę zaczynamy 7 miesiąc;)
Cieszę się, że wszystkie czujecie się dobrze..i nasze maluszki też mają sie cudnie.
Ja dzisiaj już nie śpię od 4:30 więc zdązyłam zamówić parę pierdołek dla mnie i małej. Powoli trzeba się brać za kompletowanie potrzebnych rzeczy:P
Wózki już macie wybrane??? ja nie mogę się doczekać kiedy w końcu będe miała go w domku:)
życzę miłego dzionka:P
- Sevilla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Co do wyprawki dla małej, z jednej strony chciałabym się za to zabrać, a z drugiej strony nie mam na to ochoty. Oglądam te ciuszki, patrzę podziwiam, ale jak mam kliknąć kup to się jeszcze wstrzymuje. Jednym z hamulców jest fakt, że mam dostać jakieś ubranka od dwójki znajomych i czekam. Nie lubię się prosić, ale ułatwiłoby mi to do ewentualnych zakupów, bo wiedziałabym co muszę jeszcze dokupić.
O sobie nie myślę piżamki do szpitala mam po poprzednim porodzie, szlafrok mam. Muszę majtasy siateczkowe kupić i kosmetyki dla siebie i małej, ale na to też jeszcze jest czas. Do 36tc jeszcze zostało mi 10 tygodni, a to jest moja ostateczna granica zoorganizowania się. Śmiałam się, że zabiorę się za to od początku maja, a teraz już myślę o początku czerwca

- Sevilla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-